Feracelerde Öne Çıkan Modeller Hangileridir

 

 

 

 

 

Feraceler tesettür giyim için büyük önem taşıyan dış giyim ürünlerinden bir tanesidir. Genç kızlarda dahil her yaş grubundan tesettürlü kadının güvenle kullandığı ve elbise gibi giyilebilen ferace modelleri hem bol kesimli hem de çok rahattır. Yaz kış giyilen ve oldukça pratik olan bu giyim ürünü diğer tesettür giyim ürünlerinde olduğu gibi yeni tasarımlar ile renklenmiş durumdadır. Feracelerde eskiden görülmeyen detaylar bu sezonda yerini almış durumdadır. Her ürün farklı amaçlar ile üretilmiştir ve bu tarz yeni feraceler özel günlerde bile kullanılabilecek kalitededir. Buna en iyi örnek modaselvim.com’da yer alan ferace modelleridir. Her feracenin farklı ve özel bir tasarımı bulunmaktadır. Bu tarz feraceler her yerde rahatlıkla giyilebileceğinden her tesettürlü kadının gardırobunda yer alması gereken tesettür giyim ürünlerindendir. Son dönemlerin en öne çıkan ferace modelleri aşağıdaki gibidir.

 

 Çift renkli feraceler

 

Çift renkli olan ve şifon kumaştan yapılan bu ferace modelleri uçuş uçuş görünümleri ile birçok tesettürlü kadının ilk tercihlerinden bir tanesi olmuş durumdadır. İç kısmı dışındaki parçanın renginden farklı olan ürün özel günler için idealdir. Bu tarz tek parça ve şifon ürünlerden hoşlananların bu renkli ferace modellerine göz atmaları kafalarda fikir oluşmasına yardımcı olacaktır.

 

Nakışlı ve varak detaylı ferace modelleri

 

Nakışlı ve varak detaylı ferace modelleri de aynı şekilde özel günler için tasarlanan ferace modelleridir. Bu tarz feracelerin günlük hayatta kullanılması biraz abartı görünebilmektedir. Bu sebeple daha çok düğün ya da mezuniyet gibi günler için tercih edilen bu feracelerin parıltılı nakış detayları bulunmaktadır. Düz renk feracelerin üzerine yapılan bu nakışlar tasarıma hareket katacak ve ürün çok daha özel kombinler yapılmasına olanak sağlayacaktır.

 

Fermuarlı ve cepli feraceler

 

Bu tarz fermuarlı ve cepli ferace modelleri ise diğerlerinden farklı olarak günlük kullanım için idealdir. Ferace denince akla direk olarak düz ve cepsiz olan feraceler gelse de yeni sezonda bu problemde ortadan kalkmış durumdadır. Ürünler cepli olduklarında çok daha kullanışlı olduğundan tesettürlü kadınların birçoğu bu tarz modellere yönelmektedir. Ürünlerde renk seçenekleri bulunmaktadır. Tüm bu ferace modelleri için modaselvim.com adresinin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.