Tesettür Modasında Yeni Alt Giyim Ürünleri

Tesettür parçalar arasında alt giyim ürünleri en önemli parçalar arasına girmektedir. Özellikle sezonun renkleri ve modelleri ile tasarlanan parçalar son dönemde pek çok kombin üzerinde de kullanılmaktadır. Bu sezon salaş kesim mom jean ve jean pantolonlar tesettür giyimin en önemli parçaları arasına girmektedir. Farklı kemerler ile beraber kombinlenen bu ürünler tesettür giyim alanında farklı bir çizgi oluşturmaktadır. Özellikle bol paça ya da ispanyol paça şeklinde hazırlanan bu jean pantolon seçenekleri ile tarzı yakalamak oldukça kolaydır.

Tesettür Modasının Renkleri İle Hazırlanan Pantolon Tasarımları

Tesettür giyim ürünlerinin vazgeçilmez seçenekleri arasında pantolonlar yer almaktadır. Renkleri ve kesimleri ile çeşitli pantolon modelleri bulunmaktadır. Kategoriler üzerinden pantolon alışverişi yapacak olan kişiler öncelikle kendi bedenine ve tarzına uyacak ürünlere yönelmektedir. Bu ürünler renkleri ile de göz kamaştırmaktadır. Sezonun favori ürünleri arasına giren bej renk ve jean kumaş pantolonlar birbirinden farklı üst giyim ürünü ile beraber kombinlenmektedir. Kombinlerin tamamı yaz ve ilkbahar aylarını yansıtacak şekilde özel olarak hazırlanmaktadır.

Yeni Sezon Jean Pantolon İle Oluşturulan Tesettür Kombinler

Tesettür modasını yansıtan jean pantolonlar modası asla eskimeyen ürünler arasına girmektedir. Salaş kesim oluşu ve bedene tam oturan jean pantolonlar pek çok farklı üst giyim ürünü ile beraber kullanılmaktadır. Jean pantolon renkleri arasında bu sezon koyu renkler hakimiyetini göstermektedir. Özellikle beli kemerli olan bu jean pantolon modellerinin üzerine salaş kesim boyfriend beyaz gömlekler tercih edilmektedir. Kullanım alanında kombini en rahat hale getirilen bu iki parça günlük kombin seçeneği oluşturmaktadır. Tüm ürün seçenekleri kategoriler üzerinde yerini almaktadır.

Bej Renk Kullanımı İle Pantolon Gömlek Kombini Hazırlama

Bej renk kullanımı ile pantolon sezonu bu sene oldukça renkli ve tarz geçmektedir. Cool bir kombin oluşturmak isteyen kişiler hazırlanan salaş kesim kargo paça bej renk pantolonlar ile tarz görünüm yakalamaktadır. Bej renk farklı renk tonlarında seçenek oluşturmaktadır. Son sezon ürünleri arasında seçim yapmak isteyen kişiler çoğunlukla bej renk pantolon modellerine ulaşmaktadır. Site içerisinde hazırlanan bu pantolonlar gömlekler ile beraber uyum içerisine girmektedir.

Tesettür Giyimde Pantolon Şıklığı

 

Pantolonlar tesettür kombinlerinin vazgeçilmez parçalarından biridir. Tesettür denince akla uzun etekler ve elbiseler gelse de pantolonlarda sıklıkla tercih edilen alt giyim ürünlerindendir. Tesettür giyimde giyilen pantolonlar özenle seçilmelidir. Tesettürün kurallarına aykırı olan dar ve tayt tarzı strech pantolonlar kesinlikle tercih edilmemelidir. Pantolon seçiminde hangi modelin tercih edileceği üzerine giyilecek giyim ürünü ile doğrudan bağlantılıdır. Tesettür kombinlerde uyum oldukça önemlidir. Doğru uyumun sağlanması her iki giyim parçasının da birbiri ile bağlantılı olması gerekmektedir. Örneğin; tunik ve pantolon seçiminde birbirinden bağımsız ürünlerin seçilmesi ortaya çıkan kombinin hoş görünmesine engel olacaktır. Bu sebeple bu tarz ikili kombinlerde maksimum uyum sağlanmalıdır.

 

 Günlük kombinler için pantolon seçimi

 

Günlük kombinlerde kullanılacak olan pantolonlar hem rahat hem de şık olmalıdır. Genellikle kalem pantolon denilen düz pantolon modelleri tercih edilmektedir. Bu pantolon modeli çok dar olmayışı sebebi ile tesettüre uygundur. Aynı zamanda rahat hareket imkanı sağlamaktadır. Özellikle tuniklerle kombinlenen bu pantolon modeli en popüler tercihlerden olmaktadır.

 

 Özel günler için pantolon seçimi

 

Pantolonlar yalnızca günlük yaşamda kullanılabilen bir giyim ürünü değildir. Doğru üst giyim ürünü ile kombinlenen pantolonlar özel günler için doğru şıklığın sağlanmasına yardımcı olacaktır. Özel günler için tercih edilen en popüler pantolon modeli klasik kesim pantolonlardır. İşleme detaylı bluzlar veya tunikler ile kombinlenen bu kesimde pantolonlar gece kombinleri için maksimum şıklık yaratmaktadır. Dar paça pantolonlarda özel günler için uygundur. Diz altına kadar uzanan tunikler bu tarz pantolonlarla çok daha şık duracaktır.

 

Tesettür kombinlerinde kullanılan popüler pantolonlar

 

           Tesettür kombinleri için yalnızca kumaş pantolonlar değil farklı kumaşlara sahip pantolonlarda tercih edilebilmektedir. Kot pantolonların tesettür kombinlere uyum sağlamayacağı düşüncesi son derece yanlıştır. Bol model kot pantolonlar günlük kombinler için ideal bir görünüm yaratacaktır. Bunun yanı sıra bol paça pantolonlarda popüler olan tesettür kombin parçalarındandır. Bol paça pantolonlar tuniklerde çok kısa bluzlar veya gömlekler ile kombinlenmelidir. Bol yapısı ile büyük oranda rahatlık sağlayan bu pantolon modeli günlük kullanıma uygundur. Bu pantolon modeli yalnızca günlük kombinlerde değil özel gecelerde de kullanılabilmektedir.

 

Türkiye’de Pantolon Giymek

 

ASORTİ        Pantolon erkek ve kadın giyim eşyası olarak en çok kullanılan üründür. Pantolon için daha çok yerine sürekli kullanılan bir ürün demek daha doğru olacaktır. Kadın, kız, erkek, çocuk, yaşlı, genç… İnsan olarak yeryüzünde dolaşan yürümeyi bilen ne kadar canlı varsa pantolon giymektedir diyebiliriz. Günümüz dünyasında en ilkel kavimlerde bile artık pantolon giyim eşyası olarak olması gereken yerini almıştır.

 

Pantolonun insan için bir giyim eşyası olarak üretildiğinde hangi gerekçelerle üretildiği üzerinde durmak gerekir. Çünkü pantolonun bugünün dünyasındaki önemini anlamamız için geçmişi hakkında biraz bilgi sahibi olmanın faydası olacaktır. Pantolon üretimi yıllar öncesine dayanan, asırları bulmuş bir giyim eşyasıdır.

 

İlk üretildiği dönemlerde kumaş üretimi ve pantolon dikimi belki bugün ki gibi kolay değildi ancak pantolon üretimi hiç yok da değildi. Pantolon üretilmekteydi ve bugünün pantolonları gibi şekilli, modelli olmasa da eski insanların da kullandığı bir giyim eşyasıydı. İlk pantolonlar şalvar benzeri bir yapıda üretilmekteydi. Zaman geçtikçe ve terzilik faaliyetleri geliştikçe terzilikte kullanılan ürünler arttıkça pantolon üretimi de farklılaşmaya başladı.

 

Şalvar tipindeki pantolonlara cep dikilmeye başlandı. Cep dikildikten sonra belki daha farklı aksesuar sayılacak özellikler eklenmeye başlandı. Derken pantolon üretiminde bugün ki büyük fabrikasyon ürünlerin üretimine geçildi. Pantolon eski devirlerde kadınlar tarafından giyilen bir giyim eşyası değildi. Bu nedenle kadınlar için üretilmiş eski bir pantolon tarzından bahsetmek pek mümkün değil. Varsa bile pek bilinmemektedir. Ancak erkek pantolon giyimi konusunda sayısız örnek vermek mümkündür. Bu örnekleri birbirinden farklı onlarca model için de verebiliriz.

 

Günümüzde üretilen pantolon türleri arasında her insanın giyebileceği türde pantolon bulunmaktadır. Pantolonlar günümüzde sadece giyen insanların özelliklerine göre çeşitlenmemektedir. Ayrıca pantolonun üretildiği kumaşa göre de değişen özellikleri bulunmaktadır. Kumaş pantolon, keten pantolon, kot pantolon kısaca verebileceğimiz kumaştan dolayı ayrışan pantolon türleridir. Pantolonlar üretildiği ülke ve bölgeye göre de farklılık göstermektedir.

 

Eski çağlarda kullanılan şalvar tipi pantolonların hala kullanıldığı yerler olduğu gibi çok farklı tiplerde üretilen pantolonların olduğu ülkeler de bulunmaktadır. Bu ülkelerde üretilen farklı modeldeki pantolonların bazı modelleri hala Türkiye’ye getirilememiştir.

 

İyi Pantolon Nasıl Olmalıdır ve İyi Pantolon Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

ASORTİ İyi pantolon almak için bir pantolonda aramamız gereken özellikler nelerdir? Kaliteli bir pantolon alabilmek ve böyle bir pantolon sahibi olabilmek için çok önemli bir soru ve bu soruya doğru cevap verebiliyorsak eğer doğru tercih yaparak iyi pantolon alabiliyoruz demektir. İyi bir pantolonun göstergesi birçok etmen bulunmaktadır. O etmenlerin başında pantolonun kumaşının kaliteli olmasıdır.

 

Bir pantolonun kumaşının kaliteli olması da belirli şartlara bağlıdır. Örneğin kumaş durup dururken kırışan buruşan bir kumaş olmamalıdır. Pantolon kumaşı ütülendiği zaman düzelen bir kumaş olmalıdır. İyi bir pantolon kumaşı yıkandığı zaman çeken bir kumaş da olmamalıdır. En önemli ve belki de liste başında yazılması gereken bir konu daha var ki o da pantolonun rengidir. Pantolonun renginden kasıt pantolonun kumaşının boyandığı boyanın kalitesidir.

 

Kumaşın renginin yıkama, güneş altında kalma veya başka sebeplerle solması, açılması veya tamamen ortadan kaybolması gibi durumlar kumaşın kalitesini gösteren önemli etmenlerdendir. Kumaşın rengi kısa sürede değişmiş veya silinmiş ise bu kumaş için iyi bir kumaş demek mümkün değildir. Şu ana kadar saydığımız özelliklerin tamamı pantolon üretiminden önce üretilmiş olan kumaşın kalitesi ile alakalı konulardı. İyi bir firmanın pantolon üretirken kullandığı kumaşa dikkat etmesi tabi ki gerekmektedir.

 

Ancak sayılan konularda her firma yeterli özeni göstermeyebilmektedir. Üretici firma böyle kumaşlarla pantolon üretip de piyasaya sürmüş ise pantolonun kalitesinden söz etmek söz konusu olamaz. Ayrıca bazı üretici firmaların kumaş kalitesine rağmen iyi üretim yapamadıkları da bilinmektedir. Özellikle pantolon dikiminden kaynaklanan sorunlar yüzünden pantolonlar kalitesiz olmaktadır.

 

Dikimden kaynaklanan üretim hataları pantolon seçmede daha da önemlidir. Pantolonların dikim hataları gözle görülür şekildeyse o pantolon alınmaması gereken bir pantolondur. Çünkü bu pantolonun giyildikten kısa bir süre sonra cart diye ortadan ayrılma ve bizi ulu orta rezil etme ihtimali çok yüksektir. Ortadan yırtılmasa bile kısa süreli bir kullanımda bile çabucak yıpranacak ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle kötü dikimli ve ipleri ortalığa saçılmış pantolonları almamalıyız. Özellikle dar pantolonlardan uzak durmanızı da tavsiye ederiz.

 

Pantolon Nasıl Alınır

 

bayan-pantolon          Pantolon giyen her insan giydiği pantolonda öncelikli olarak aradığı özellikler vardır. Bu özelliklerin başında pantolonun bedenine uygun olup olmadığıdır. Bedenine yakışıp yakışmadığıdır. Bir pantolonun bir insana yakışıp yakışmadığının göstergesi başkalarının ne düşündüğüdür. Bir pantolon ne kadar güzel olursa olsun eğer giyen insana yakışmıyorsa ve başkaları tarafından o pantolon beğenilmiyorsa o pantolon için güzel demek ve iyi demek mümkün değildir. Bir pantolonun iyi olabilmesi için giyen kişiye yakışması ve bedeniyle tam bir uyum içinde olması gerekir.

 

Bedene oturan ve güzel görünen her pantolonu her ortamda giymek de mümkün değildir. Bu nedenle farklı modellerde pantolonlar ile farklı ortamlarda bize yakışan giyim eşyasına kavuşmamız mümkündür. Pantolon konusunda erkek veya kadın herkesin farklı onlarca seçeneği bulunmaktadır. Her insan kendisine yakışan pantolonu bir şekilde bulabilir. Bunun için doğru adreste olması gerekmektedir.

 

Bayan Pantolon seçiminde doğru adresi bulmak için www.modaselvim.com web sayfasına bakmak gerekir. Bu sayfada göreceğiniz her modeldeki pantolondan dilediğinizi seçerek satın alabilirsiniz. Web sayfasındaki ürünler birbirinden kalitelidir. Her biri dayanıklı kumaştan üretilmiş pantolon ürünleridir. Onlarca değişik modele sahip ürünlerdir. Kadın ve erkek giyim eşyası olarak kullanılabilen pantolonları almak en az bu pantolonlardan birini beğenmek kadar kolaydır.

 

Satın almak için web sayfasının ürünün satın alındığı bölümüne geçerek ürünü sipariş vermemiz gerekmektedir. Ürün ödemesini yapabilmenin bazı yolları bulunmaktadır. Bunlardan herhangi birini seçebiliriz. İster ürün tesliminde kapıda ödeme yapabiliriz, istersek satın aldığımız web sayfasından ürünün fiyatını ödeyebiliriz. Ürünler sipariş edildikten kısa bir süre sonra kargo ile evlerimize teslim edilmektedir.

 

Teslim edilen ürüne bakmadan teslim almayınız. Firmanın gönderdiği ürünlerde herhangi bir sorun olmasa da kargo şirketinden kaynaklanan veya taşınma sürecinde gerçekleşebilecek sorunlardan dolayı pantolon zarar görmüş olabilir. Bu nedenle pantolon teslim edilmeden önce mutlaka açıp bakınız. Kurye kabul etmediği taktirde ise ürünü iade ediniz. Pantolon sağlam ve sipariş ettiğiniz gibi getirilmiş ise teslim alınız.

 

           Pantolon size teslim edildikten sonra bu ürünü kullanmak zorundasınız diye bir zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Ürünü denediniz ve beğenmediyseniz herhangi bir sebep göstermeden iade edebilirsiniz.

 

Pantolonlar Neden Çok Tercih Edilmektedir?

pantolonPantolon her bayana hitap etmektedir. Aynı zamanda her bayanın dolaplarında ilk sırada yer almaktadır. Pantolonlar ile çok fazla kombin oluşturmak mümkündür. Her bakımdan da rahatlık sağlar. Tesettürlü bayanlar daha çok bol pantolonları tercih etmektedir. Bazen çoğu kişi bile pantolon olduğunu bile anlamamaktadır. Özellikle rüzgârlı havalarda çok rahat giyilmektedir. Esnek olması da önemlidir. Çünkü bir pantolon değil ise kişinin hareketlerini engellemektedir. Birçok pantolonlar ile şıklık kazanabilirsiniz.

 

UFAK DETAYLAR PANTOLONLARI ŞIK HÂLE GETİRMEKTEDİR

 

Her kıyafette çeşit olduğu kadar pantolonlarda da aynı şekilde çeşit çok fazladır. Mesela basit bir fermuarla pantolona çok güzel bir görüntü kazandırılabilmektedir. Özellikle de paçalarında fermuarların olması hem görünmesini sağlar hem de pantolonları hareketlendirebilir. Tesettürlü bayanlar genelde eğer dar pantolon tercih ediyorlarsa üstüne uzun kıyafetler tercih etmektedir. Eğer bol pantolon giyiliyorsa bluz ile çok şık bir kombin oluşturulmaktadır.

 

Son dönemlerde kıyafetler daha da modern bir hâle gelmektedir. Renkleriyle ilgi çekmektedir. Ama en önemlisi de hem çok şık olması gerekir. Hem de şıklığın yanında fiyatlarının da çok uygun olması da gerekmektedir. Çünkü her insan rahatlıkla alışveriş yapabilmelidir. Pantolon her bayanın dolabında mutlaka vardır. Yazın ince ve bol pantolonlar giyilmesi kişiyi daha rahat bir hâle getirmektedir. Pantolonları kombin yaparken topuklu ayakkabılar giymek görsel açıdan daha iyi olmaktadır. Topuklu ayakkabılar kıyafeti daha da çekici kılmaktadır.

 

HAREKETLERİ KISITLAMAMAK İÇİN DOĞRU SEÇİM YAPILMALIDIR

 

Son zamanlarsa bayanlar kumaş pantolonları seçmektedir. Daha rahat hareket elde etmek için bu tercihte bulunulmaktadır. Aynı zamanda özellikle de sıcak havalarda ince kıyafetler ön plandadır. Zaten havalar çok fazla sıcak birde kıyafetler ile kişi kendisini sıkmamalıdır. Çünkü bir insan için rahatlık daha önemlidir. Sıcak havalarda bu yüzden hafif kumaş pantolonları tercih edilmektedir. İstenilirse komple bol pantolonlar giyilebilmektedir.

 

İsteğinize göre her çeşit pantolonlar bulunmaktadır. En güvenilir ve her zaman ki gibi en uygun fiyatlar ile alışveriş yapılmalıdır. Çünkü bayanlar daima yenilik istemektedir. Yenilik içinde sürekli dolaplar yenilenmektedir. Artık kıyafetlerden çabuk sıkılmaya başlanmıştır. Bunun için her zaman uygun koşullar göz önünde olmalıdır.

 

Bayan Ve Baylar İçin Pantolonlar

pantolonPantolon kadınlar ve erkekler tarafından kullanılabilen bir alt giyim parçasıdır. İnsanların günlük hayatlarında çoklukla kullanmayı tercih ettiği pantolonlar birçok farklı doku, kumaş, desen, form, renk özelliklerine sahip olabilir. Kadınlar giyimlerinde pantolon yerine başka parçalar da kullanabilirken, erkekler alt giyim grubunda yalnızca pantolon ve şort kullanabiliyor. Erkeklerin giyim seçenekleri bayanlara göre daha kısıtlıdır. Bu yüzdendir ki pantolonlar erkekler için bir hayli fazla önem taşır.

Kabataslak bir bakışla erkek pantolonları iki gruba ayrılır. Kumaş pantolonlar ve jeanler. Kumaş pantolonlar genelde orta yaşa veya çalışan kesime hitap etmektedir. Kumaş pantolonlar genelde gömlekle kullanılır. Uygun renkte bir gömlek, kemer ve ayakkabıyla şıklığa şıklık katan bu pantolonların en önemli unsuru vücut tipine uygun olmasıdır. Beden uzunluğunu daha kısa ya da olması gerekenden uzun göstermemeli veya kişiyi olduğundan daha kilolu göstermemelidir.

Jeanlar çok fazla iş hayatında kullanılan pantolonlardan değildir. Tabi ki bu durum iş türüne göre değişir her zaman aynı değildir. Jean pantolonlar genelde gençler tarafından tercih edilse de, orta yaş ve ileri yaş grubu tarafından da tercih edilebilir. Jean pantolon giyen bir genç çok dikkatimizi çekmese de, ileriki yaşlarda yırtık bir Jean giyen bir bay son derece ilgimizi çekebilir. Çünkü bu durum onu olduğundan daha genç ve dinamik gösterecektir. Artık erkek pantolonlarında daha dar kesimler gençler tarafından rağbet görüyor. Önceki yıllarda moda olan düşük bel yerini normal orta bel modellere bıraktı.

Bayanlar için pantolon seçeneği oldukça fazla. Etek pantolonlar, dar pantolonlar, yüksek orta düşük bel pantolonlar, şalvar kesim pantolonlar ve niceleri… Ve tabi ki bütün bu pantolon modelleri birçok kumaş çeşidi ve desen farklılıklarıyla seçenekleri oldukça arttırıyor. Jean pantolonlar her yaş bayan tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Üstelik mevsim gözetmeksizin altlarına farklı ayakkabı tercihleriyle kombinlenebiliyor.

İspanyol paça pantolonlar ve yüksek bel dar yada çok bol pantolonlar bu sezonun en hit parçaları. Yüksek bel dar bir pantolonun üstüne göbeği hafif açıkta bırakacak bir şekilde bluzlar giyiliyor. Altlarına sneakers, spor ayakkabı, sandalet ya da çizme. Erkekler bayanların modellerinde pantolonlar giyemediği gibi artık bayanlar erkek tipinde pantolonlar giyiyor isimleri de ‘boyfriend’.