Panço Sizi Şıklığa Davet Ediyor

pançoPançolar her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken özel parçalardan. Sonbahar, kış kombinlerinize pançolarla harika dokunuşlar yapabilirsiniz. Pançolar sayesinde çok daha şık, çok daha sofistike görünebilirsiniz. Üstelik sadece kıyafetinizin üstüne değil, ceket ve montlarınızın üzerine giyerek de farklı bir stil uygulayabilirsiniz.

Sonbaharın gelmesiyle kış alışverişlerine başladık.2015 modasına uygun ceketler, montlar, eldivenler… Bu parçaların en özellerinden biri olan panço da gardırobunuzda yerini almak için sizi bekliyor. Boyunuza, kilonuza ve tarzınıza göre ne tür panço tercih etmelisiniz? Bu soruları cevaplayarak şık kombinler yapmanız için size yardımcı olacağız.

Pançolu kombinler oluştururken en kritik iki nokta boyunuz ve kilonuz.

Eğer boyunuz kısaysa, daha kısa ve dar panço modellerini tercih etmelisiniz. Panço dar olduğu için sizin kısa görünmenizi engelleyecek, olduğunuzdan daha uzun gösterecektir.

Uzun boyluysanız, geniş ve uzun pançoları tercih edebilirsiniz. Bu tür pançolarla salaş bir görünüm kazanırsınız. Bu salaşlığı giyiminizin diğer parçalarındaki şıklıkla birleştirirseniz çok zarif bir imaj yaratabilirsiniz.

Panço kullanırken kilo da en az boy kadar önemlidir.

Kiloluysanız desenli pançolardan kaçınmalısınız. Daha sade olan pançolar kullanarak, kilolarınızı gizleyebilirsiniz. Ayrıca pançonuzun biraz geniş olması kilolarınızı saklamanıza da yardım edecektir.

Normal kiloda ya da zayıfsanız daha desenli pançoları tercih etmelisiniz. Bu pançolar enerjik görünmenizi sağlayacaktır. Bu tür pançoları kullandığınız zaman, çok fazla ve iri takılar takmaktan kaçınmalısınız. Eğer hem pançonuz hem de takılarınız dikkat çekici olursa kombininiz çok kalabalık görünecektir.

Şimdi geldik pançoları nelerle kombinlemeniz gerektiğine,

Etek ya da pantolonla kombinleyebilseniz de, pantolonla kombinlemek daha yerinde olacaktır. Özellikle dar kotlarla kombinlerseniz çok şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Bol pantolonlar hem çok fazla salaş hem de daha kilolu ve kısa boylu gösterir. Etek kullanacaksanız da yine aynı şekilde darlığına çok dikkat etmelisiniz.

Pançolarla birlikte güzel bir mevsimlik bot sizi çok daha şık gösterecektir.

Çok fazla takı kullanmaktan kaçının. Pançolar size zarif bir hava katar bu yüzden çok fazla takı kullanırsanız, bu zarafeti bozabilirsiniz. Daha sade takılar kullanmanız zarif imajınızı korumanıza yardımcı olacaktır.

İçinizdeki diğer kıyafetlerinizle uyumlu olmasına dikkat edin. Sıcak gelip çıkardığınızda pançonuzdaki zarafet kıyafetlerinizle devam etsin. Sonbahar kış sezonunda da şıklığınızı korumak istiyorsanız, tarzınıza uygun bir pançoyu gardırobunuzun başköşesinden ayırmayın.