Tesettür Giyimde Mürdüm Rengi İle Nasıl Alımlı Olunabilir ?

 

G.M.Z. Tesettür - Sırtı Fiyonklu Pardesü Ferace 41565 Mürdüm (1)Mürdüm rengi çok fazla tercih edilen renkler arasında yer almamaktadır. Çünkü tesettür giyimde mürdüm rengini kombinleme konusunda bayanlar zorlanmaktadır. Oysaki her modacının tasarımları arasında mürdüm renginin göz alıcılığı bulunmaktadır. Genç tesettürlü kesimin daha çok canlı renkler tercih etmesine rağmen orta yaşlı bayanlar daha çok koyu renklere yönelmektedir.

 

Mor rengin tonlarından birisi olan mürdüm rengi insanlara dikkat çekici bir özellik ve güzellik katmaktadır. Şık ve sade olmak için mutlaka tesettür kombinlerinizde mürdüm rengini kullanmalısınız. Kış rengi olarak daha çok kullanılan mürdüm rengini etek, pantolon, kaban ve tuniklerde kullanmak mümkündür. Sıcağı geçirme özelliğine sahip olan bu renk sayesinde kışın daha sıcak olabilirsiniz. Her mevsim giyilebilecek bir özelliğe ve güzelliğe sahip olan u rengi nasıl kombinlemelisiniz?

 

Tesettür Kabanlarda Mürdüm Şıklığı

 

Kaşe kumaşlardan yapılan bir mürdüm rengi kaban ile kendinizi çok şık gösterebilirsiniz. Kışın soğukluğunu unutarak sıcacık bir kombin oluşturabilirsiniz. Ayak bileklerine kadar uzun olan kabanlar genel olarak belinden kemerli olarak tercih edilmektedir. Tesettürlü bayanların boyunun uzun görünmesini de sağlayan kabanlar pantolonlar ile rahatlıkla kullanılabilmektedir. Açık renklerde bluz, etek, pantolon tercihi en doğru kombin şekli olmaktadır. Siyah bir çizme ve siyah güzel bir çanta sayesinde kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Mürdüm Renginde Bir Tunik İle Zarafet

 

Zarif ve şık görünmek her bayanın arzusudur. O halde mürdüm renginde uzun bir tunik alarak siyah dar paça bir pantolon ile uyum sağlayabilirsiniz. Ayakkabı tercihinde yine mürdüm renginden yana kullanabilirsiniz. Aksesuarda kullanmak istiyorsanız eğer mutlaka gümüş olarak tercih etmelisiniz.

 

Lacivert Yanına En İyi Mürdüm Yakışır

İki renkte koyu nasıl kombin olabilir ki diye düşünebilirsiniz. Oysaki bir mürdüm rengi kaşe kaban ile uzun lacivert bir eteğin uyumunun muhteşem bir havası bulunmaktadır. Koyu renkler beni boğar diye düşünüyorsanız eğer beyaz ya da krem rengi bir bluz tercih edebilirsiniz. Sade ve üzerinde desenler olan şal ya da eşarp kullanabilirsiniz.

 

Böyle bir kombin için uzun topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu kombine en çok yakışan aksesuar altın renginde olmalıdır. Bu sene çok favori olan püskülleri de giyeceğiniz kıyafetlerde kullanmayı da unutmamalısınız.