Sonbahar Tesettür Giyim Parçalarında Tarçın Renk Kullanımı

sonbahar tesettürSonbahar sezonun imza renklerinden olan tarçın renginde her sene farklı modelde tesettür giyim parçaları çıkmaktadır. Tarçın rengi kullanımı kombin yaparken en rahat renklerdendir. Kombin içerisinde yalnızca bir parçada tarçın renginin kullanılması sonbahar havasını daha iyi yansıtacaktır. Sonbahar tesettür giyimde tarçın rengi özellikle kazaklarda oldukça fazla görebilirsiniz. Tarçın renginde triko bluz, kısa ve uzun hırkalar ve blazer ceketler üst giyimde en çok kullanılan parçalardır.

 

Sonbahar tesettür giyimde tarçın rengi bol pantolonlarda da sıkça rastlanmaktadır. Daha çok etek giyinen kişiler için düz kalıp eteklerde tarçın rengi ve desenleri görebilirsiniz. Tarçın rengini aynı zamanda ayakkabı ve çantada da kullanabilirsiniz. Ayakkabı ve aksesuarda bu rengi kullanmak kombin yaparken daha yardımcı olacaktır.

 

 Tesettür Giyimde Sonbahar Rengi Olan Tarçın İle Kombin Önerileri

 

Tarçın renginde kombin yaparken yalnızca tek bir parçada bu rengi kullanmanız görünümünüzü daha sade ve modern yapacaktır. Birden fazla tarçın rengi kullanımı gözü yorabilir. Aynı zamanda sezonun modasına uygun giyinmek için bu adımlara dikkat etmek gerekir. Tarçın rengi kombininde ilk olarak bu renkte olan parçayı seçmelisiniz. Tarçın rengi salaş hırka giyecekseniz içinize krem rengi kazak, altına mom jean ya da düz siyah kalem etek tercihinde bulunabilirsiniz.

 

Bu kombine uygun spor ayakkabı ya da bot rengi de farklı bir renkte olmalıdır. Çanta seçimini el çantası ya da omuz çantasından yana kullanabilirsiniz. Çantanın rengi de mutlaka ayakkabı ya da kazağın renginde olmalıdır. Bu kombin sizin daha modern bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacaktır.

 

 Yeni Sezon Tarçın Rengi Tunik Modelleri Nelerdir?

 

Sezonun en moda rengi olan tarçının pek çok tonu bulunmaktadır. Bu tonlardan kendi tarzınıza en uygun olan tuniği seçebilirsiniz. Yeni sezon tarçın tunik modelleri arasında balon kol ve kurdeleli kol modelleri bulunmaktadır. Daha şık bir model isteyenler için yaka detayındaki boncuk modellerindeki tunikler sezonun şıklık yarışı yaptığı parçalardır.

 

Tarçın rengi desenleri bulunan tunik modelleri de, daha çok desen seven hanımlar için bir seçenek olmaktadır. Üzerinde tarçın rengi yaprak desenleri bulunan tunikler tam anlamıyla sonbaharı yansıtmaktadır.

 

Tesettür Modası

sonbahar tesettürTesettürlü kadınlar tercih ettikleri parçalar sayesinde bu sezonun tesettür modasını belirliyor. Tesettürlü kadınlar için üretilen binlerce farklı kıyafet çeşidi bulunuyor. Her tarza ve her yaşa göre tasarlanmış bu modeller kadınların her daim şık ve modern görünmesini sağlıyor.

 

 Tesettür Modasında Yeni Sezon

 

           Tesettür modasında bu sezon renklerin hâkimiyeti ön plana çıkıyor. Bu sezon farklı desenlerin bir arada kullanıldığı parçalar vitrinleri süslüyor. Kadınların şıklığını ön plana çıkaracak tunikler, elbiseler, salaş pantolon ve gömlekler ön plana çıkıyor. Şıklığınızı ön plana çıkaracak vücudunuza uygun modelleri tercih ederek güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Şıklığınızı çeşitli eşarplarla tamamlayarak gösterişli bir tarz ortaya çıkarabilirsiniz. Zarafetinizi ön plana çıkaracak kıyafetleri tercih ederek iş hayatında ve g0nlük hayatınızda şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Renklerin ahenkli uyumundan yararlanarak kombinlerinizi canlandırabilirsiniz. Kombinlerinizde başarı sağlamak için renk uyumlarına çok dikkat etmeniz gerekir. Tesettürlü kadınlar şık trençkotlar ve güzel kap modelleri ile kombinlerini tamamlayabilir. Zarafetinizi ön plana çıkaracak sade modelleri tercih edebilirsiniz.

 

 Zarafetin Sırrı

 

Şıklığınızı ön plana çıkaracak modellerle her daim güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tarz bir kadın her durumda hatta hasta haliyle bile şık görünmeyi başaran kadındır. Tesettür modasında bu sezon birkaç rengin bir arada kullanıldığı elbiseler vitrinleri süslüyor. Geometrik desenler ve şık çiçek desenleri sonbahar tesettür modasında ön plana çıkıyor. Zarafetin sırrını çözebilmek için önce doğru giyinmeyi öğrenmeniz gerekir. Vücudunuza uygun kıyafetler tercih ederek şık ve modern bir görünüme kavuşabilir ve kusurlarınızı kapatma imkânı bulabilirsiniz.

 

Tesettür modasında son zamanlarda zıt desenler de sıkça bir arada kullanılıyor. Bu desenler doğru kullanıldığı zaman size modern bir görünüm katıyor. Şıklığınızı tamamlayacak küçük aksesuarlar ile kombininizi zenginleştirebilirsiniz. Küçük detaylarla hareketlendirebileceğiniz kıyafetlerle şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Her zaman geçerliliği olan kıyafetler tercih ederek uzun yıllar aldığınız kıyafetleri başka kombinler yaparak kullanabilirsiniz. Boncuk ve inci işlemeler ile hareketlendirilen elbise ve tunikler size modern ve şık bir görünüm katacak. Tarzınızı yansıtacak ve güzelliğinizi ön plana çıkaracak farklı parçaları tercih ederek şık bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz.