Kışlık Tesettür Giyim Önerileri

 

Her ne kadar her bir mevsimin kendi içinde ayrı güzelliği olsa da kışlık tesettür giyim kombini yaparken bazen kendimizi kısıtlı bir alan içerisinde oyun oynuyormuş gibi hissediyoruz. Örneğin yaz ayları içimize işleyen sıcağı ile tatil keyfi ve cıvıltısıyla kendini sevdirmeyi başlıyor. Bahar ise doğanın canlanması ve yeşillenmesi ile bizlere muhteşem bir görsel şölen sunuyor. Sonbahar ise farklı tonlarda yaprak döken ağaçları, yağmur ve toprağın birleşiminde ortaya çıkan koku ise insanı bir başka cezbediyor. Kış mevsimi ise kesinlikle doğanın en muhteşem ve görsel sunan olayı olan karı bizlere sunuyor. Doğanın bu değişken yapısı gibi bizler ve gardıroplarımız da her sezon da değişiyoruz. Her mevsimin kendine özel bir tonu olduğu gibi bu mevsimlere yakışan renkler de değişkenlik gösteriyor. Kış mevsimine en çok yakışan renkler arasında ise başı kesinlikle kahverengi ve tonları çekiyor.

 

Pelerinlerin kışlık giyiminde kullanımı

 

Son senelerde özellikle de kışlık tesettür giyim kombinleri arasında göze çarpan ve en popüler olan parçalar pelerinler… Her ne kadar kullanımı biraz zor gibi görünse de şık görüntüsü bizleri cezbetmeyi başarıyor. Sade bir pelerin seçtiğimiz de bu pelerini hayal gücümüz ile birleştirip kendi tarzımızı yaratmak bize kalıyor. Ancak piyasada kürklü, desenli gibi farklı modellerde de pelerinler bulunuyor. Pelerinlerinizi gece davetlilerinde de kullanmak istiyorsanız bir broştan yardım alıp şık bir tarz edebilirsiniz.

 

Oversize paltoların kışlık giyimde kullanımı

 

Etek ve elbiseler giymeyi sevenler için farklı tarzda kışlık tesettür giyim kombinleri bulunuyor. Kışlık elbise ve eteklerinizi diz boyu çizmeler ve hafif maskülen oversize paltolar ile kombinleyip hem şık hem de rahat bir stile sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çizme yerine bot ile kombin yapabilirsiniz.

 

Karıştır ve birleştir akımının kışlık giyimde kullanımı

 

Son dönemlerde en çok konuşulan ve yükselen trendlerin başını mix and match akımı çekiyor. Yani karıştır ve birleştir… Bu akımda farklı dokuları, renkleri ve desenleri bir araya getirip şık bir stil yakalamaya çalışıyorsunuz. Eski zamanlarda kadınlar tek renk ve tonlarını kullanıp bir uyum yakalayıp riskten uzak dururlardı. Son zamanlarda ise bu tabular yıkıldı ve farklı tüm doku, desen ve renkleri bir arada kullanmaya başladık. Örneğin desenli bir kabanı yine desenli bir tunik ya da kazakla birleştirebilirsiniz.