Şık, Rahat, Farklı Kap Modelleri Nereden Alınır

 

 Tesettür giyimde kap giymek oldukça yaygın hale geldi. Birbirinden şık modellerin yer aldığı Moda Selvim ürünleri oldukça zengin bir içeriğe sahip. Etek uçları fırfırlı olan çok farklı modellerin yanında klasik modelleri de bulmak mümkün. Her tarza hitap edebilecek kadar fark yaratan deri tesettür kap modelleri de site içerisinde yer alan modellerdir.

 

 Hem Tesettür Çizgisinde Hem de Çok Şık Modeller

 

Şişme tesettür kap modellerinde uzunluğun biraz daha fazla olduğu görülmektedir. Kollarda ayrı bir detaylandırma mevcuttur. Bunu kollarda kemer görünümüyle sağlayan kap kapüşonunda yer alan kürk detayıyla da dikkat çekmektedir. Renklendirmeler canlıdır. Lacivert, haki, latte, siyah modelleri vardır. Deri kap modelleri çok sık görülmese de değişik ve şık yapısıyla göz doldurmaktadır. Ceket yaka olan bu kap kumaş eklentileriyle de oldukça farklı bir tarza sahiptir. Gümüş, bordo, haki, gold renkleriyle bu alanda iddialı bir platform olduğunu kanıtlamaktadır. Kazayağı desenli kaplarda içten bağcık bulunmaktadır. Yakası bebe yaka olup uzunluk dize kadar uzanmaktadır. Kaşe kumaştan üretilen tesettür kap modellerinde üç tane düğme detayı bulunmaktadır. Bu düğme detayı belirginleştirilerek kapa hareket katmıştır. Cep kısımları fermuarlı olan ve halka şeklinde fermuar ucu bulunan bu kap deri kemeri ve kapüşonundaki kürk detayıyla dikkat çekmektedir.

 

 Kaplar Çok Zengin Seçeneklere Sahip

 

Etek ucu fırfırlı ve yakasında bulunan fiyonk detayıyla bağlamalı kemer modeliyle de şık bir duruşa sahiptir. Kap modellerinde düzgün duruş aşağı kadar inerken oluşan düzlük kaplarda çok önemlidir. Bu kumaş modeli de bu duruşu tamamen sağlayan bir yapıya sahiptir. Kaplarda ön tarafın arka kısımdan daha kısa olması da sık sık karşılaşılan şık bir ayrıntıdır. Kol ve kemer kısmı bir bütünlük oluşturarak detaylandırılmıştır. Spor modellerde daha rahat edenler için de uygun modeller bulunmaktadır. Daha kısa olan bu model beli bağcıklı ve kapüşonlu olup kürk detayına sahiptir. Haki, taba, siyah renkler tercih edilebilir. Ray desen kap modelleri de oldukça şık yapısı sayesinde alımlı bir görüntü oluşturmaktadır. Balköpüğü siyah, haki ve lacivert renkleri tercih edilebilir. Farklı kumaşların bir araya getirildiği kapların yanında yan tarafları hareketlendirilen kap modellerine de rastlamak mümkündür. Site zengin içeriği sayesinde her tarza kolayca hizmet verecek güce sahiptir.