Moda Selvim Tv Ürünleri

Moda Selvim tesettür giyim reklamlarında yer alan ürünler beğenilen ve sevilen ürünlerdir. 

Moda Selvim Tv Ürünleri

Bu kategoride Moda Selvim tesettür giyim sitesi reklamlarında yer alan ürünler mevcuttur. Bunlar; abiyeler, tulumlar, tunikler, elbiseler, etekler ve takımlar olmak üzeredir.  

Moda Selvim Tv Ürünleri Çeşitleri

Bunlar; fırfır detaylı tesettür tunik, armalı tesettür takım, lazer çiçekli şifon abiye, drapeli şifon tesettür abiye, önden yırtmaçlı takım, güpürü taşlı tesettür abiye, çizgili tesettür takım, aksesuar düğmeli elbise, önden bağlamalı tulum, tesettür tulum jile, peplum tesettür şifon elbise, şerit detaylı yırtmaçlı takım, taş detaylı tül abiye, kemerli şifon tesettür elbise, fırfır detaylı tesettür elbise, kol detaylı mevsimlik ferace, pul payetli tül tesettür abiye, boncuk işlemeli dantelli tesettür abiye, desenli terikoton tunik ve fiyonk kemerli tesettür abiye olmak üzere çeşitler mevcuttur. 

Bunlar; pul payet detaylı takım, desenli saten tesettür elbise, dijital baskılı şifon elbise, dantel detaylı şifon elbise, çiçek desenli kemerli elbise, ribanalı tesettür takım, işleme detaylı abiye, nakış detaylı kuşaklı ferace, kuşaklı tesettür tulum, asimetrik kesim tesettür takım, kemeri taşlı tesettür abiye, yarım düğmeli tesettür elbise, düğmeli tesettür tunik, ponpon detaylı kemerli elbise, desenli koton elbise, şifon pelerinli balık tesettür abiye, pelerin detaylı şifon abiye, nakış detaylı tesettür takım, şifon kuyruklu payetli tesettür elbise ve nakış detaylı ferace olmak üzere çeşitler mevcuttur.

Bunlar; aksesuar düğmeli hırkalı takım, balon kol düğmeli ferace, cep detaylı kareli tesettür takım, çiçekli viskon tesettür elbise, çizgili tesettür tunik, kolyeli şifon tesettür, kemerli tül tesettür abiye ve inci işlemeli şifon abiye olmak üzere çeşitler mevcuttur.

Moda Selvim

Moda Sevim tesettür giyim alanında son zamanların en başarılı markalarından biridir. Değişen modaya uygun ürünleri tesettür alanında beğenilen bir markadır. Uygun fiyatlı kaliteli ürünleri ile müşterilerini mutlu ve memnun etmek üzere hizmet vermektedir. Her geçen gün gelişerek büyümeye devam etmektedir. 

Çok daha fazlasını incelemek ve sipariş etmek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sipariş ve destek hattına ulaşmak için de 0212 550 52 52 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.