Yeni Sezon Bluz Ve Gömlek Modelleri

 

Özellikle ara mevsimlerde çok fazla tercih edilen ve aynı zamanda bir kombin yapılacağı zaman mutlaka giyilen birbirinden farklı renk modelleri altındaki tesettür bluz ile gömlek seçenekleri tüm hanımların ortak bir şekilde satın aldıkları seçenekler kapsamında her sene yerini almaktadır. O yüzden yeni sezon kapsamında piyasaya çıkar çıkmaz hanımların büyük bir beğeniyle karşıladıkları ve kişisel zevklerine bağlı kalarak satın aldıkları değişik bluz ile gömlek modelleri bu sene de oldukça güzel örnekler altında bir piyasaya sunulmuş durumdadır. Özellikle şık bir keten veya kot pantolon ile birlikte dar veya bol güzel bir etek kapsamında harika bir kombin olarak en çok tercih edilen bluz veya gömlek seçenekleri kapsamında yeni modelleri altındaki giyimler içerisinden en güzel tesettür modellerini bulabilir ve çok uygun fiyatlar altında satılma şansını yakalayabilirsiniz.

 

 Birbirinden güzel yeni sezon bluz ve gömlek modelleri

 

Özellikle bu yıl sivri yaka örme gömlek modelleri oldukça büyük bir beğeni toplamış görünüyor. Diz kapakları kadar inen ve adeta bir panço ya da pelerin gibi bir izlenim yaratan bu hoş tesettür giyim giyimleri arzu edilen her yerde rahat bir şekilde giyme imkanı vermektedir. Yaka detaylı ve boyun kısmından aşağı kadar düğme detayları ile birlikte harika bir görsel sunan bu yeni model gömlek seçenekleri geçen yıla oranla oldukça değişik bir model altında hanımların huzuruna sunulmuştur. Özellikle kot pantolon üzerine daha güzel bir izlenim yaratmak adına giyilen bu sivri yaka örme gömlekler keten ya da kumaş pantolon ile de tercih edilebilir. Daha zarif gömlek modelleri arayan hanımlar adına ise cep detayları olan ve vücudu saran şık gömlek modelleri birbirinden farklı renkler altında oldukça hoş bir izlenim yaratmış durumdadır. Bütün bu modellere ek olarak kollarında püskül detayları olan salaş gömlek seçenekleriyle ayrıca güzel bir izlenim vermesinin yanı sıra tüm değişik giysiler üzerinde harika bir kombin yaratma şansım da yanında getirmektedir.

 

 En güzel bluz seçenekleri

 

Hanımların bir yere giderken mutlaka tercih ettikleri seçenekler arasında yer alan tesettür bluz modelleri yeni sezon içerisinde farklı ve canlı renkleri altında oldukça güzel bir görünüm sunmaktadır. Özellikle çiçek desenli örnekleriyle birlikte bebe yaka ve dantelli görünümleri altında güzel bir izlenim uyandıran bluz seçenekleri bu sene güzel bir izlenim yaratırken çok fazla talep almaktadır. Kişisel tercihleriniz altında en uygun fiyatlar ile Modaselvim sitesinden bu özel bluz ve gömlekleri satın alabilirsiniz.