Desenli Tesettür Elbise Modelleri

 

 

Desenli tesettür elbise modelleri bu yılın favorisi. Yaz aylarında bol bol yaprak figürleri ve otantik desenleri kıyafetlerimizde ağırladık. Yeni bir mevsime geçiş yaptığımız şu günlerde modanın seyrinde de bir dönüşüm görüyoruz.  Bu dönüşümün etkili rolü desen ve figürlerden çok renkler üzerinde kendini gösteriyor. Sonbaharın solgun ya da koyu, mat tonları ile yazın canlı desen ve motifleri birleşerek otantik bir görünüm yakalıyor. Aynı zamanda eskitme bir yüzeyi andıran elbiselerin renk tonları sonbaharın mizacı ile uygun bir profil oluşturuyor.

Desenler İle Sonbaharın Renkleri

Yazın çiçek desenleri bahçelerden çok elbise kumaşlarımızda kendilerini gösterdiler. Yaprakların çeşitleri etek, gömlek, tunik elbise gibi tesettür giyimin en vazgeçilmez modellerinde şekillendi.  Sonbaharın gelmesiyle bu desenlerin vitrinden ineceğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Yeni sezonun yine trend konusu yapraklar olacak gibi görünüyor. Popüler yaprak desenleri dışında, otantik yaprak desenleri de elbiselerde kendine yer buluyor. Haki ve indigo renklerin üzerinde gördüğümüz otantik çizimler tam sonbaharın havasını da taşıyor diyebiliriz.

Yaprak Desenli Elbise Modeli İçin Tıklayınız

Sanat Ve Giyim

Bu yıl sanatsal dokunuşların özellikler elbise desenlerinde baskın figürler ile bize takdim edildiğine tanık olduk. Tezhip sanatının ince çizim ve işlemeleri elbise modellerinde yer buldu. Yaprak ve çiçeklerin minimal formda desenleri ile kiloş elbise modelleri şık bir bütünlük yakalıyor. Belde deri kemer detayı ise ayrı bir ahenk katıyor elbiselere. Hanımların çoğu Fiziğinin zarafetini daha belirgin kılan kemer detayını seviyor. Uzun boydan elbiseler tesettürlü hanımların günlük giyimlerinde de çokça tercih ettiği bir model.  Desen ve renk alternatiflerinin olması bu elbiseleri daha rağbete açık kılıyor.

Moda Selvim’de Trend Elbiseler

Moda Selvim’in de en beğenilen modelleri arasında da yine yaprak ve çiçek desenli olanlar dikkat çekiyor. Zengin tesettür elbise seçenekleri ile bayanların kişisel tarzına hitap ettiğini görüyoruz. Giyimini desenli ve renkli modeller ile taçlandırmaktan hoşlanan bayanlar bizi tercih etmeli. Şık modellerimizi inceleyip, zevklerine uygun olanları değerlendirmeli. Kapıda ödeme ve hızlı kargo alternatifleri ile online alışverişi kolay kılan Moda Selvim 7/24 ziyarete açık.

Moda Selvim Alışveriş Sitesini Ziyaret Etmek İçin Tıklayınız.

Bayramda Elbise, Abiye Ve Tulum Şıklığı

Tulum elbiseler son günlerin güncellenen en cazip moda örneklerinden biri. Tulum elbiseler, özellikle hırka dikim detayı ile maskülen duruşun tesettür modasına yansımasını bize ilan ediyor. Moda Selvim olarak şıklık yarışında elbise ve tulum modellerimiz ile en ön sıralarda yerimizi alıyoruz.

Bayramın yaklaşmasıyla beraber bayram telaşı hepimizi sardı. Evet bayram neşe ve eğlencenin sembolü ama aynı zamanda giyimin de en özel zamanlarından biri. Bayramın gelmesi ile çocuk ve yetişkin fark etmeksizin herkes yeni kıyafet arayışına başlıyor. Bu toplumumuzun en özgün geleneklerinden biridir. Yeni elbise ve ayakkabı alınmamış ise bayram henüz gelmemiş demektir.

Bayramınıza Tulum ile Neşe Katın

Bayram neşesinin evleri yoklamaya hazırlandığı şu günlerde, biz hanımlar da şıklık arayışına girdik. Tarzının kıvrımlarını spor ile süslemek isteyen hanımlar tulumdan yana tercih kullanabilir. Vitrinimizde yer eden şık tulum modelleri, güzellik bakımından da yarış halinde. Önden yarım düğmeli tulum modelleri ile zarafetin klasik tadını yakalayabilirsiniz. İnci detaylar ile süslenen elbise görünümlü tulum modeller de bayramda biz hanımlara şık bir alternatif sunuyor. Hırka detayına sahip, salaş görünümü ile yeni bir tarza imza atan tulum modeller de bu yılın sevilenleri arasında. Hem spor ve hem de maskülen tarzı koruyan tulum elbise modelleri ile stoklarımızı güncelliyoruz.  Tulum elbise modelleri stoklarımızda hızla tükenen örneklerden. Bayramda rahatlığı şıklık ile kullanabilmeniz adına bu modelleri incelemenizi öneririm

Şifon Üzerinde Desenlerin Bayramı

Dijital baskı özgünlüğünü şifon kumaş inceliğiyle buluşturan bu elbiseler de yazın ilgi çekenleri arasında. Mandala figürlerin desene yansıdığı modeller biz hanımların şık görünümlerinde emin bir eda taşımasını sağlıyor. Yaz aylarının serinliğini müjdeleyen bu tarz elbiseler sayesinde yaz hiç bitmiyor. Krep kumaş üzerine inen desenli şifon kumaş ile elbise bütünlüğü yakalıyor. Yine aynı model dikime sahip fakat dijital baskı gül desenleriyle adeta bir çiçek bahçesini andıran elbise modelleri de mevcut. Bu elbise modelleri kendinden desenli olduğu için düz renk şal modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Özellikle modaselvim.com sitesinde yer alan simli düz renk şal modellerini öneririz. Taş, dantel, gipür, lazer kesim gibi birçok farklı tarzlar ile zarafeti desteklenen elbise modellerimiz vitrinlerimizde yerini aldı. Sivri yaka kolu dökümlü elbise ise krep kumaşın asaletini ve göz okşayan dokusunu en bariz ifade eden yeni modellerden biri olarak göz kırpıyor. Bu model ile bayram şıklığınıza özel kombin hazırlayabilir ve sadeliğin gösterişli modasını ayaklandırabilirsiniz.

Moda Selvim’de Şık Davetlere Özel Abiyeler

Abiye şıklığında model görseli kadar, yaşa uygun olması da önem teşkil eder. Moda Selvim abiye elbise çeşitleri içinde her yaşa ve tarza uygun modeller yer alıyor.  Olgun tesettürlü hanımlar genelde ikili abiye takımlardan yana tercih kullanıyor. Bu tarz takımlarda birinci parça düz dikim ve çoğunlukta candy kumaş özelliği taşıyor. İkinci parça ise pul, payet, dantel, gipür ve taş işlemesi gibi detaylar ile süslenerek sadeliği şenlendiriliyor. İkinci parça süslemesinin yanı sıra yaz aylarında yelek olarak karşımıza çıkarken, kış aylarında hırka modeli olarak da alternatif oluşturabiliyor. Bu abiye modelleri olgun hisseden ve olgun yaşa ermiş her hanım tercih edebilir. Eğer siz daha canlı, renkli ve gösterişli abiyelerden hoşlanıyorsanız size önereceğimiz modeller şunlar olacaktır.  Son yıllarda oldukça geniş bir hayran kitlesi edinen hint kültürünün elbiselerde desen motif olarak şekil bulup, modayı etkisi altına aldığını görüyoruz. Bu etkileşim en kendini en haşmetli tonda abiye elbiselerde gösteriyor. Moda Selvim de Hint desenlerin gold işleme tekniği ile ön plana çıktığı şifon abiye modellerini sizin zevk ve tasarrufunuza sunuyor. Çift kat, pelerin, yarasa kol gibi detayları ile zarafeti katmanlanan bu modellerin kapüşonlu alternatifleri de bulunuyor. İnci detaylar ile süslenen dar kesim elbise modeli üzerine kapüşonlu şifon pelerin ile adeta sultan görünümü vaat ediyor.

Balık abiye modelinin en şahane örneklerinden biri olan bu abiye ise, kollarındaki inci gibi dizili düğme detayı ve kemer kısmına kadar inen gösterişli kolye figürü ile ilgi çekiyor. Balık abiye modelleri bayanların özel davetlerinde, düğün, nişan gibi eğlence içeren sosyal ortamlarında muhteşem bir görünüm elde etmelerini sağlıyor. Son zamanların en moda abiye tarzlarından biri olan balık abiye elbiseler kuyruk detayı ile süslenerek daha uzun ve zarif görünmenizi de olanaklı kılıyor.

Flok baskı kuyruklu abiye modelleri kalbinizi çalacak. Şaşalı ve gösterişli abiye modelleri ile özel davetlerde dikkat çekmek istiyorsanız bu modeli hususen gözden kaçırmamanızı öneririz. Yaz aylarının capcanlı tonları ile parlak ve göz alıcı saten kumaş üzerine serpilen flok baskılar bu abiyeleri eşsiz kılıyor.

Bayramın Kalbinde Moda Selvim Modası Esiyor

Moda Selvim’in birbirinden şık ve mevsime özel abiye, elbise, tulum ve ferace tasarımları ruhumuzu okşayacak. Abiye, elbise, tulum ve ferace gibi tesettür giyimin yapı taşı parçalar bayramda bizlere eşlik etmeye hazır. Güzel, şık kombinler ile giyim modelleri ilgi dünyamızı feth ediyor. Bayramlık alışverişinde biz bayanlar daha zarif ve daha gösterişli olmayı önemseriz. Özellikle elbise, tulum ve ferace gibi giyim modelleri de bize gerekli olan şıklığı sağlıyor. Siz hanımların daha kolay alışveriş keyfi yapabilmesi için tüm hizmetlerimizi en üst seviyede aktif hale getiriyoruz. Bayram alışverişinizi kolay kılacak ayrıcalıklardan biri de hızlı kargo avantajı. Hızlı kargo, sipariş verdiğiniz ürünün aynı gün içinde elinizde olmasını sağlıyor. Aynı şekilde kapıda ödeme kolaylığı ile kapıda nakit olarak ödemenizi yapabilirsiniz. Güvenli alışverişin adresi modaselvim.com Moda, online alışverişi seven hanımların parmak uçlarında şölensel bir boyut kazanıyor. Çeşitli tesettür modelleri ile özel gün ve gecelerinize hitap eden Moda Selvim vitrini size 7/24 online hizmet sunuyor. Günlük kullanımınıza göre tasarlanan etek, gömlek, pantolon, tunik elbise modellerinin yanı sıra özel kombin takımlar ile de yaşamınızın bir parçası oluyor. Yurt dışına gönderimiyle hanımların her yerde yanında olan modaselvim.com, 95 TL alışverişlerde kargo ücreti almıyor. Kapıda ödeme imkânı sunduğu gibi, tüm ürünlerde iade ve değişim garantisiyle gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

 

Baharın Şarkısını Elbiselerden Dinliyoruz

Şıklığın narin ve zarif görseli elbise modellerinde hayat buluyor. Biz modaselvim.com ekibi olarak birbirinden güzel desen ve işlemeler ile sizlere elbise çeşitleri sunuyoruz.

Giyimin güzelliğe etkisini bilen biz hanımlar elbiseyi özellikle seviyoruz. Feminen niteliğe sahip elbise modelleri bize güzel, zarif ve hanım bir duruş sağlıyor. Hayatımızın günlük akışında giyim şıklığımız ve elbise kombinlerimiz ile motive oluyoruz. Biz kadınlar kendimizi tarzımız ile ifade etmeyi güçlü duruşumuzun bir parçası olarak görüyoruz. Tesettür elbise, model ve çeşitlenen birçok tarzı ile bizim beklentimize hitap eder. Son yenilenen elbise modellerimiz sonbahara inat bahar çiçekleri açıyor. Renk renk, nakış nakış zarafet akan elbiseler kataloğumuzda yerlerini aldı. Modayı yakından takip eden bayanlarımıza son zamanların en trend elbise modellerinden örnekler sunacağım.

Puantiye Detayların Raksı

Uzun elbise modellerinde desenlerin ahengi çok önemli bir faktör. Yaz esintisi ve etkisi ile elbiselerde adeta çiçek açtı. Biz hanımların şen ve eğlenceli mizacına uygun hareketli elbise modelleri bu yıl moda. Bol bol çiçeklerin kumaş ile dansına şahit oluyoruz. Günlük ya da özel davetlerinizde şen mizacımızı yansıtan bu elbiseler bizim ile bütünlük kazanıyor. Simetrik puantiye detayların ucunda çiçek motifleri açıyor. Gönlümüze kumaşın coşkusu ile bir bahar huzuru geliyor. Son trend elbiselerin kol manşetlerinde, bel detayında ya da etek uçlarında çiçekler bolca yer ediyor. Çiçek bahçesini anımsatan bu elbiseler günlük sosyal hayatımızda ve iş ortamımızda bizi motive edecektir. Şık elbise modellerimiz kemer ayrıntısına sahip, kendi aksesuarını da yanında taşıyor. Zarafeti giyim ile buluşturan bu modelleri size sunmaktan büyük keyif duyuyoruz.

Kemer İle Ayrıntı Kazanan Şık Elbiseler

Çocukluğumuzun unutulmaz anısı rüzgâr gülü, şimdilerde elbise eteklerini süslüyor.  Elbiselerimize de renklerin gökkuşağı doğuyor. Rüzgâr gülü çiçekler ile bezenen elbiselerde yazın canlı renkleri coşku ile parlamakta. Bizi mevsimin şen şarkısına davet eden bu elbiseler ruhumuzu eğlendirmeye aday. Stresi ile boğuştuğumuz şehir hayatı ve modern yaşam serüvenimizde bizi dinlendirecek desenler. Moda artık sadece vurucu tonlara odaklanmıyor. Ruhumuzu da saracak detaylar üretiyor. Size önereceğim bu elbise ile çocukluk anılarınızı giyineceksiniz. Renklerin renkli dansında zarafet ve şıklığı ayaklandıracaksınız. Deri kemerlerin renkli halde ayrıntı kattığı bu modeller bize nostalji dolu bir atmosferi de sunuyor. Deri kemer aksesuar olarak Retro tarzın bir ürünüdür.  Bu elbise modellerimizde renklenen deri kemerler spor ve klasiği bir araya getirmiş. Uzun boy olan bu elbiseler, tek parça olduğu için bizim tüm şıklığımızı kendi başına üstleniyor.

Moda Selvim’de Tesettür Elbise Şenliği

Tesettürlü kadınların sade ve de şaşalı tarzını taşıyan elbiseler her mevsimin sevileni oluyor.  Bayanlar ruhlarının ince kıvrımlarını dalgalandıran elbiseyi seviyor.

Kalitenin adresi Moda Selvim elbise güzellemeleri ile dikkatleri topluyor. Bir şenlik ateşini andıran renk paleti elbise modelleri üzerinde can buluyor. Modanın iddialı hareketlerini klasiğin etnik kültürüyle harmanlayan Moda Selvim bayanların kalbine yürüyor. Tesettür elbise modelleri renk, kumaş, desen ve bin bir türlü detay faktörü ile giyimin vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Gece davetlerinde, düğün yemeklerinde ya da günlük giyim tercihlerinde hanımlar için elbise en değerli parçalardan biri olarak öne çıkıyor. Tesettür giyim modası kendini elbise üzerinden ifade etmeyi önemsiyor. Modanın feminen tarzını elbisenin klas yapısı ile birleştirdiğini görüyoruz. Kadınların özgüvenli duruşunu en özgün biçimde elbise üzerinde tasarlıyor.

Elbisenin Nabzı Moda Selvim’de Atıyor

Kategorize edildiğinde elbise çeşitleri birçok başlık altında ayrı ayrı toplanabilir. Abiye elbiseler, tulum elbiseler, spor, kot elbiseler, klasik elbiseler ve daha birçok alternatif var. Göründüğü gibi elbise kendi bünyesinde bile bol çeşitliliğe sahip bir model olarak karşımıza çıkıyor. Moda Selvim bu alternatif zenginliğinin farkında olduğunu her hizmetinde hissettiriyor. Her kategorinin bünyesini ayrı nitelikte güçlendirmeye özen gösteriyor. Online alışverişin güvenilir hattı modaselvim.com elbise başlığı altında bizi modaya heyecan katan yepyeni modellerle buluşturmaya devam ediyor. Kolay alışveriş avantajlarını da misliyle size sunuyoruz. Kapıda ödeme kolaylığı ile birlikte 95 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. Hızlı kargo avantajı ile ürün sipariş verdiğiniz gün elinizde olabilir. Evinizin konforlu atmosferinde vitrinimizi inceleyebilir ve online alışveriş yapabilirsiniz.

Baş Örtüsü Modaselvim’den Alınır

 

   LUİS CARDEN - İpek Tafta Şal 523 Su Yeşili (1)          Başörtüsü denilince aklı gelen tesettür giyimin temel parçası olduğudur. Kapanmak amacı ile kullanıldığı için insanlığın var oluşundan bu yana giyim sektöründe olan bir üründür. Başörtüsü sadece zaman geçtikçe şekil ve model değiştirmek ve çeşitlilik kazanarak giyim sektörüne oturmuştur. İpekten kumaştan ve düz kumaştan yapılmak üzere, eşarp, şal ve türban çeşitleri bulunmaktadır. Bayanların en çok tercih ettiği başörtüsü türü eşarp ve şaldır

Eşarp ve şallar tesettür giyim ürünlerine uyum sağlayabilecek farklı tasarım ve baskılarla üretilerek piyasaya sürülmektedir.

 

Başörtüsü ( eşarp ve şal) modelleri arasından seçim yaparken çok titiz davranılması gerekir. Başörtüsünü alırken modeli kadar nereden alındığı da önemlidir. Çünkü günümüzde o kadar çok başörtüsü satan mağazalar ve internet siteleri var ki, hangisini kaliteli ürün, hangisini kalitesiz ürün sattığı hakkında bilgi edinmek çok zor. Özellikle şu aralar internet üzerinden açılan alışveriş sitelerin çoğalmasıyla birlikte alışveriş veriş konusu karmakarışık hal almaya başladı derken, karşımıza www.modeselvim.com online alışveriş sitesi çıkıyor. Burada birbirinden şık kaliteli tesettür giyim ürünleri ve başörtülerini bulmak mümkündür.

 

Moda Selvim bayanların özel günlerine abiyelerinin ve üzerlerine kombinleyecekleri birbirinden şık ve kaliteli modern baskılı eşarp modellerinin yanı sıra sadelikten yana olanlar için düz rengârenk ipek eşarp modellerinin reklamların yaparak galerisinde satışa çıkarmıştır. Bunu yanı sıra tunik ve pantolon ile kombinlenince şık bir görüntü sergileyen kaliteli ve modern şal modellerini de bulabilmek mümkün. Modaselvim kalitesiyle…

 

Tesettür Marka Moda Selvim

Tesettür sektöründe marka haline gelmiş olan Moda Selvim, yüzlerce ürün çeşitliliği ile tüketicilerin beğenisini toplamaya devam diyor. Moda Selvim, eticaret sektöründe varlığı yanında sosyal medya ağlarında da yoğun bir ilgi ve beğeniye sahip. Facebook’ta 200 bini aşkın takipçi listesi ile her paylaşılan tesettür elbiseleride binlerce beğeni ve binlerce yorum almaktadır.

Takipçilerine en hızlı şekilde sosyal medya kanallarında ulaşan tesettür marka Moda Selvim, bu sayede en son ürünlerini anlık olarak paylaşabiliyor. Müşterilerde bu sayede hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyorlar.

Moda Selvim, tesettür giyim çeşitliliği, son moda trendleri, uygun fiyat ve hızlı gönderim ile büyük bir başarıya imza atmış durumdadır. Eticaret alanında güvenli ödeme sistemi ile ödeme çeşitliliği konusunda başarılı adımlar atmaktadır.

Sitemizde bulunan bir çok ürünün tükenmiş olması nedeniyle, tüketicinin ürünün yenisini beklemek veya yeni ürünleri takip etmek durumundadır. Moda Selvim’de bulunan kıyafetler, her bedende az sayıda üretilmesi, ürünlerin çabuk bitmesine neden olmaktadır. Ancak her kıyafet büyük bir titizlik ile üretilmektedir. Çok sayıda çeşit ve modelin olması, ürünlerin yoğun talep karşısında çabuk tükenmesine neden olmaktadır.

Tesettür marka genel kategorilerinde bulunan kombinler, üst giyimden aksesuarlara ve çanta modelleri bulunmaktadır. Önemli nokta olan kombinler, uyumlu renk ve modeller ile tamamlanmaktadır.

Moda Selvim markası altında bir çok model ismi bulunmaktdır. Bu model isimleri Moda Selvim için tasarlanmış, istediğiniz elbiseyi ayırt etmek ve aradığınız zaman kolayca bulmanız için düşünülmüştür.

Moda Selvim modelleri, markaya özgü tasarımlardır. Bir body veya pantolon aradığınız zaman özel tasarımları ile ön plana çıkan Moda Selvim, her tarza uygun tesettür giyim ürünleri üretmektedir. Aynı şekilde tunikler, feraceler veya gömlek modellerindede durum aynıdır.

Moda Selvim markasına ulaşabileceğiniz tek adres modaselvim.com sitesinde istediğiniz tüm kıyafetleri rahatlıkla bir kaç işlem ile satın alabilirsiniz. Sadece bir kaç dakika sürecek satın alma işlemi şu şekilde olmaktadır; Beğendiğiniz ürünü sepete atıyorsunuz, sepete atacak başka ürünler yok ise satın al kısmına geliyorsunuz. Üye iseniz eposta ve şifrenizi girerek satın alma koşullarını işaretliyorsunuz ve kredi kartı bilgilerinizi girerek tamamlıyorsunuz.