Tesettür Abiyeler

Bu kategorideki abiye çeşitleri en fazla olan abiye çeşitleri arasındadır. Genellikle tercih edilen tesettür abiye bazen tek parça ürünlerden bazen ise iki parça ürünlerden oluşabilmektedir. Genellikle yanına yapılan kombin çanta ya da eşarpla oldukça uyumlu bir şekilde yapılmaktadır. Bunların dışında tunik modelleri ya da pantolon şeklindeki kombinler de bir alternatif olarak kullanılabilmektedir. Bu şekilde hem renk uyumu Aynı zamanda da desen uyumu sağlanmış olmaktadır.

İki parçalı kombinlerde pantolon ve tunik modeline aynı tonlarda kombin yapmak fazlasıyla önemlidir. Yapılan bu kombinlerde model uyumu göz önünde bulundurmalıdır. Giyilen ürün yani tesettür abiye tek parça tercih ediliyorsa muhakkak eşarp ile aynı renk olmasına önem gösterilmektedir. Tesettür abiyeleri bazı noktalara dikkat edilmesi gereken hususlardan oluşmaktadır. Bu abiye türlerinde genellikle vücut hatlarını belli etmeyen abiyeler tercih edilmektedir.

Tesettür Abiye de Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Bu model abiyeler giyen kadınların en çok dikkat ettikleri şey bu abiyelerin transparan bir görüntü sergilememesidir. Bu yüzden kumaşın kalınlığı burada fazlasıyla önemli noktalar arasında bulunmaktadır. Belli etmeyen ve saydam olmayan kıyafetler seçilmektedir. Vücudu belli etmeyen ama fazlasıyla şık kıyafetler de mevcuttur. Bu konuda kişilere sayısız seçenekler sunulmaktadır.

Güzel günlere giderken kadınlar tercih ettikleri abiyeler konusunda sorunlar yaşasa da tesettür giyim abiyeler de çok fazla seçenek olduğu için kadınlar sıkıntı yaşamadan vücutlarını uygun abiyeleri bulmaktadır. Böylece hem göze hoş gelen hem de oldukça şık görünen kıyafetler alınmaktadır.

Kadınlar Tesettür Abiye Alırken Hangi Modelleri Tercih Etmelidir?

Burada özellikle tercih edilen modeller son yıllarda takım şeklinde olanlarıdır. Genellikle ceket pantolon ya da tunik pantolon gibi takımlar daha fazla kullanılmaktadır. Bunların yanında elbette ki uzun abiyelerde tercih edilmektedir. Uzun abiyeler ile takım abiyeleri kombi ederken farklı aksesuarlar kullanılmaktadır.

Uzun abiye kombinlerinde genellikle çanta ya da eşarp kullanarak uygun tonlardaki renkler seçilmektedir.

Takım abiyelerde ya da tunik abiyelerde ise genellikle iki parçanın uyumu sağlanmaktadır. Bu kıyafetlere de tabii ki kombin yapılırken aksesuar uyumu da aynı oranda olmaktadır. Takım abiyelerde genellikle ayakkabılar daha çok dikkat çekmektedir.

Moda Selvim Tesettür Balık Abiye Modelleri

Özel gün ve davetler için abiye seçimi bayanların en zorlandıkları konulardan biridir. Ne giysem telaşı içerisinde kendini bulan bayanlar kıyafet seçiminde kararsızlık yaşarlar. Pek çok tesettürlü bayan ise aradığı abiye modelini bir türlü bulamaz. Moda Selvim’in online sitesini ziyaret eden tüm bayanlar aradığı abiye elbise modelini rahatlıkla bulma fırsatına sahip oluyor.

Yüzlerce tesettür abiye modeli arasından sizlerde beğendiğiniz modeli hemen satın alabilirsiniz. Kapıda veya kredi kartıyla ödeme seçeneklerinin yer aldığı sitemizde eğer kıyafetinizi değiştirmek veya iade etmek isterseniz sorunsuzca tesettür abiye elbisenizi bizlere gönderebilirsiniz. Moda Selvim tesettür abiye modelleri yakından takip ediyor ve sezonun en şık ve göz alıcı tesettür abiye modellerini sizler buluşturuyor. Hiçbir yerde bulamayacağınız en yeni ve en şık tesettür abiye modellerimizi incelemek için sizleri sitemize bekliyoruz.

2017 Tesettür Balık Abiye Modelleri

Hem sade hem şık hem de zarif bir görünüme kavuşmak isteyen tesettürlü bayanlar balık abiye modellerini tercih ediyor. Moda Selvim en özel tesettür balık abiye modellerini sizlerle buluşturuyor. Taşıması oldukça zor olan balık abiye modellerini doğru kombinlemek oldukça önemlidir.

Hoş ve düzgün bir görünüme kavuşmanızı sağlayan balık abiye modelleri sayesinde davetlerin en göz alıcı bayanlarından biri haline gelebilirsiniz. Farklı renk ve tasarımlarda satışa sunulan tesettürlü balık abiye modelleri ile şıklığınıza şıklık katacaksınız.

Moda Selvim Tesettürlü Balık Abiye Modellerinde Kumaş Seçimi

Moda Selvim’i tercih ederek balık abiye modellerimizi satın almak isteyen müşterilerimizin en dikkat ettiği konulardan biri de kumaş seçimidir. Sitemizde ünlü tasarımcıların tesettür abiye modelleri yer almakta olup hepsi özenle hazırlanmaktadır.  Sitemizde yer alan tüm balık abiye modellerinde kumaşa oldukça önem veriyor ve rahat etmenizi sağlayacak kumaşlar kullanmaya özen gösteriyoruz.

Moda Selvim üzerinden 2017 tesettür balık abiye modeli almaya karar veren bayanlar içleri rahat bir şekilde alışveriş yapma imkanına sahip oluyor. Likralı dabıl kumaşın kullanılarak hazırlandığı balık abiyeler hem rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlıyor hem de uzun ömürlü olması nedeniyle uzun yıllar kullanılabiliyor.