Kot Tunikler İle Nasıl Kombin Yapılır?

Tunik modeller arasından bu yıl oldukça fazla kullanılacak olan kot tunikleri kombinlemek oldukça zevklidir. Çeşit çeşit kot tesettür tunik parçalar ile her halinize uygun farklı kombinler yapabilirsiniz. Özellikle kombin yapma konusunda sıkıntı çekenler için makalemiz oldukça bilgilendirici olacaktır. Kotu tunik modeller bahar aylarının ve yaz aylarının vazgeçilmez parçaları arasındadır. Herkesin kendi tarzını ortaya koyduğu bu tesettür tunik parçalarında pek çok kombin önerisi bulunmaktadır. Bahar ve yaz ayları için enerji dolu ve canlı renklerin tercih edildiği kombinler yapabilirsiniz. Özellikle kot tunik modeller ile şal oldukça uyumlu parçalar arasındadır. Açık renk uzun kot tuniğinizin altına beyaz dar paça pantolon tercihi yapabilirsiniz. Aynı zamanda taşlı babetler ile günlük rahat bir kombin yapmış olursunuz. Kombinizi güçlendirmek için yaka detayına bir kolye takabilirsiniz. Çantanız ve ayakkabınız ile uyumlu bir şal takarak spor ama uyumlu bir kombin yapabilirsiniz.

 

 Bahar Aylarında Kot Tunik Kombini Nasıl Yapılır?

 

Bahar ayları için kot tunik modeller ile rahat ve canlı kombinler yapabilirsiniz. Özellikle tesettür tunik seçimlerinizde sarı, turuncu ve kırmızı renklerini daha yoğun kullanabilirsiniz. Uzun düz kot tuniğinizin altına renkli ve desenli bol ince pantolon giyebilirsiniz. Kombinizi sadelikten çıkarmak için kolunuza canlı bir renkte saat takabilirsiniz. Aynı zamanda saatinizi çeşitli bilekliklerle daha şık hale getirebilirsiniz. Bu kombin altına beyaz spor ayakkabı ya da babet tercihi yapabilirsiniz.

 

 Hafta Sonu Programları İçin Kombin Önerileri Nelerdir?

 

Hafta sonu programları için nereye gideceğinize karar verdikten sonra gideceğiniz yere uygun olarak kombin yapabilirsiniz. Örneğin arkadaşlarınızla buluşup kahve içmek için kot tesettür tunik ile yapacağınız kombin sizi şık ama rahat gösterebilir. Koyu renk uzun kot tunik altına beyaz İspanyol paça pantolon giyebilirsiniz. Taba renkte bir çanta takarak tam anlamıyla hafta sonu kombini yapabilirsiniz. Gününüzü rahat geçirmek istiyorsanız düz beyaz spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Daha şık olmak için kısa topuk ayakkabı da sizi şık gösterecektir. Şalınız da bahar renklerini yansıtacak şekilde canlı bir renk olabilir. Aynı zamanda gözlük takarak daha havalı ve şık bir kombin yapmış olursunuz.

 

Kot Tarzı Tunik Modeli

 

Yeni sezon tesettür tunik modelleri özellikle kot kesim tarzında olan ve etek uçlarında özel danteller eşliğinde tasarım yapılmış tunik çeşitleri oldukça ilgi çekmektedir. Diğer yandan omuz ve ön kısımları da yapılan farklı incir şekildeki parıltılı süslemelerde yine bu güzel giysiyi ayrı bir güzelliğe taşımaktadır. Farklı seçenekler kapsamında kişisel tercihlere göre daha birçok değişik tunik modellerine bu kalitede bünyesinde bulabilir ve çok uygun fiyatlar kapsamında alma olanağına yakalayabilirsiniz. Tabii yeni sezon içerisinde özellikle genç hanımlar adına tasarım yapılan etek tarzındaki uçları dantel şeklinde farklı tasarımlar ile süslenmiş bu güzel tunik farklı beden ya da boylara göre bulunabilmektedir.

 

Değişik ve hoş bir tunik modeli

 

Özellikle yaz aylarında ve İlkbahar ayları ile birlikte gündüz sıcak aylarda da rahat bir şekilde giyilebilen ve hanımları ayrı bir şıklık içine sokan bu tesettür tunik modelleri arasındaki en hoş çeşit, yeni sezon içerisinde tüm hanımların ortak beğenisi olarak ön plana çıkmaktadır. Özellikle ön tarafına farklı taşlar eşinde hazırlanmış olan süslemeler gece ya da gündüz hiç fark etmez parıldamakta ve bu da elbiseyi ayrı bir şıklığa getirmektedir. Diğer yandan bu güzel elbisenin yanı sıra yan taraftan düğmeli olan ya da lazer kesimli tasarımlar içinde birçok farklı tunik modelinde yine bu kalite bünyesinde bulabilir ve bütçenizi aşmayacak kadar düşük fiyatlar kapsamında satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

 

Yeni sezonda harika tunik modelleri

 

Tatlı bir zorluk yaşatacak olan birbirinden değişik tesettür tunik modelleri arasından siz de bu sezon kendi kişisel tercihlerinize göre güzel bir seçim yapabilirsiniz. Değişik pantolon çeşitleri kapsamında hoş bir kombin yaratabilir ve günlük olarak dışarı çıkarken ya da özel bir davete katılırken dahi harika bir görünüme bürünebilirsiniz. Taşlı süslemeler eşliğinde hazırlanmış ya da yandan detaylı düğme desenleri eşliğinde ve çok değişik tunik modellerine site bölgesinde bulabilir ve farklı kampanyalar eşinde de yine satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Her yaş kriterine uygun bir tunik giyim çeşidini de yine her hanım bulabilir ve istediği birçok yerde keyifle giyebilir.