Kot Ferace Modelleri ve Tarzları

Her geçen gün yeni modeller ile kadınların beğenisine sunulan tesettür giyim ürünleri, kendi içinde çeşitlenmesi devam ettirmektedir. Tesettür modasının en güzel ürünlerinden olan ferace, kot modeller ile hanımların beğenisine sunulmuş durumda. Hem spor tarzda hem klasik olarak üretilen kot ferace modelleri, önden düğmeli tarzlarıyla tesettürlü hanımlara oldukça çekici gelmektedir.

 

Özellikle spor tarzı seven genç hanımlar tarafından oldukça tercih edilen kot feraceler, her geçen gün çeşitliliğini artırmaktadır. İşlemeli detaylarıyla kot şıklığı sağlayan ferace modelleri, kadınlara, tesettür giyim anlamında yeni bir ufuk açmaktadır. Kot ferace modelleri ise kendi içinde klasik ve spor olarak ayrılmaktadır. Bundan dolayı hem klasik seven kadınlar hem de spor tarz seven kadınlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilme imkanına sahiptir.

 

 Trend Olan Feraceler

 

Bu sezonun en moda kot ferace modeli, kol işlemeli olan feracelerdir. Bu kol işlemeli kot ferace modeli, Kendine güvenen özgür ruhlu kadınları çok mutlu etmektedir. Kot ferace biri tesettür giyimin in ötesinde giyen kişinin ruhunu, enerjisini ve dinamikliğini yansıtmaktadır.

 

 Kot Ferace Kombinasyonu

 

Hem spor hem sade bir tarzda tercih edilebilen kot tesettürler kişinin tarzına göre uygun kombine edildiğinde her tarza uyumlu bir görünüm kazanabilmektedir. Spor tarzda bir kot ferace kombini yapılacak ise, kot ferace üstüne canlı bir şal ve sneaker tarz spor ayakkabı ile devasa bir şıklık ortaya çıkabilir. Düz, klasik bir tarz kombine yapılacaksa, işlemesiz düz bir kot ferace üzerine daha sade renklere sahip bir eşarp ve alta tercih edilecek babet ile sade bir zariflik yakalanabilir. Spor tarz hem günlük hayatta ve sosyal yaşamda rahatlıkla kullanılabildiği gibi, klasik tarzda Özel günlerde ve iş yerinde çok pratik bir şekilde tercih edilebilmektedir.

 

 Doğru Kombinasyon

 

Tesettür giyimde birçok ürün çok şık durmaktadır. Fakat bu ürünlerin kendi şıklığını ortaya çıkarabilmesi için çok doğru bir şekilde kombin edilebilmesi gerekir. Kot ferace modelleri de aynı bu şekilde kombin edilmelidir. Yanlış parçalar ile kombine edildiğinde çok sırıtmış bir vaziyette duracaktır. Kadınların ten rengine uygun şal ya da eşarp seçimi ile uyumlu bir stil çıkarılabilir.