Yeni Sezon Tesettür Kot Ceket Modelleri

yeni sezon tesettürYaz aylarının bitimi ve sonbahar aylarının başlamasıyla beraber sezon değişikliği vitrinlerde ve raflarda görülmektedir. Tesettür dış giyim parçaları sonbahar sezonunda ortaya çıkmaktadır. Bu dış giyim ürünlerinden biri ise kot cekettir. Yeni sezon tesettür giyim parçaları arasında kot ceket genç kesime daha çok hitap etmektedir. Daha gösterişli bir tarzı olan kişiler için yeni sezon kot ceket modellerinde zımbalı ve kemerli kot ceketleri tasarlanmıştır.

 

Tarzı daha desenli ve renkli olan kişiler için ceketin arka kısmında çiçek ve yazı baskılı kot ceket modelleri sezonun en trendleri arasına girmektedir. Aynı zamanda her renkte olan kot ceket modelleri yeni sezon tesettür giyimin gözde parçaları olacaktır.

 

Renkli Kot Ceketler Sonbahar Aylarında Nasıl Kombinlenir?

 

Renkli kot ceketler ilkbahar ve sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte en çok tercih edilen tesettür dış giyim ürünleridir. İlkbahar aylarında pembe, sarı, turuncu, kırmızı ve mavi tonlarında oldukça fazla farklı modellerde kot ceket satılmaktadır. Sonbahar aylarında ise bu sezonun renklerini yansıtacak kot ceketler bulunmaktadır.

 

Renkli kot ceket kombini yaparken takım görünümü oluşturabilirsiniz. Kot ceketinizin renginde ya da bu renge yakın üst ve alt giyim kıyafetleri seçebilirsiniz. Üst giyim olarak bu renkte ya da sade bir renkte balıkçı yaka kazak, salaş kazak ya da cep detayları bulunan gömlek tercihinde bulunabilirsiniz. Altınıza volanlı etek, mom jean pantolon, ya da düz boru paça pantolon ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Bohem Kot Ceket Modellerinde Kombin Nasıl Yapılır?

 

Bohem tarz kot ceketler her sezon raflarda yerini almaktadır. Fakat diğer modellere göre tercihi daha az olabilir. Bu tarz ceketlere kombin oluşturmak çoğu kişi tarafından zor gelebilir. Bohem kot ceketi kombininde ceketi yansıtacak parçalar tercih edilmelidir. Örneğin içinize oduncu gömleği ya da salaş sade renkte bir gömlek seçebilirsiniz. Altınıza bol kot pantolon ya da turuncu ve kahve tonlarında kadife fitil kumaş pantolon giyebilirsiniz.

 

Bu tarz kombinlerde, görünümü tamamlayacak bazı parçalar vardır. Özellikle ayakkabı, çanta ve takılar tarzınızı iyi yansıtmanız için önemlidir. Taba rengi bot ve sırt çantası ile farklı yüzük seçimi bu kombini tamamlayacaktır.