En Şık Tesettür Takım Kombinleri

Tesettür takımlar şık ve modern yapıları ile her alana rahatlıkla kombinlenebilecek giyim ürünleri arasındadır. Pantolon, ceket, tunik veya elbise olarak birçok farklı seçeneği bulunan tesettür takım modelleri özellikle kullanıcılara farklı renk ve kumaş seçenekleri ile birçok alternatif sunmaktadır. Eğer spor giyim ürünler arıyorsanız, tesettür spor takım modellerini tercih edebilir en şık spor kombinlerini kendiniz için yaratabilirsiniz.

Vücudu örten, özel kumaş yapısı sayesinde vücuda hava aldıran tesettür spor takım modelleri ile sizler de hem rahat hem de şık spor kombinlerinizi oluşturabilir, spor aktivitelerinizi daha konforlu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Eğer özel günler için bir tesettür takım arıyorsanız etek, üstten oluşan tesettür takımları tercih edebilir şık bir topuklu ayakkabı ve ferace ile kombininizi göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. 

İş Yeri İçin En Uygun Tesettür Takım Modelleri

Eğer işyeri için özel bir tesettür takım modeli arıyorsanız tesettür takım elbise modellerin tercih edebilirsiniz. Eğer klasik ve ciddi bir kombin oluşturmak istiyorsanız ceket, pantolondan oluşan tesettür takım modellerini tercih edebilir spor ayakkabı ile birlikte kombinizi yumuşatarak kendinize spor, şık bir görünüm katabilirsiniz.

Ceket, pantolon tesettür takımlarınızı şık bir bluz ile kombinleyebilirsiniz. Takımınızın rengi eğer koyu ise içerisine açık renkli ya da zıt bir renk tercih ederek takımınızın daha çok ön plana çıkmasına yardımcı olabilirsiniz. Eğer iş hayatınızda şıklık arıyorsanız stiletto ve minik bir el çantası ile kombininizi tamamlayarak hem günlük hem de özel bir kombin oluşturabilirsiniz.

Her Daim Giyilebilecek Tesettür Takım Modelleri

Tesettür takım modelleri her yaştan, herkese hitap eden modeller ile tasarlanmaktadır. Kullanıcıların ihtiyacına göre birçok farklı modelde üretilen tesettür takım modelleri rahat, konforlu ve şık yapısıyla günün her saati rahatlıkla kombinlenebilecek esnek özelliklere sahiptir. Eğer günlük yaşamda aynı zamanda da gece davetlerinde giymek için tesettür takım modelleri arıyorsanız 2’li takım çeşitlerini tercih edebilir.

Ayakkabı, aksesuar ve şallar ile birlikte kombinlerinize hem şık hem de spor bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bununla beraber özellikle ağır ve şıklığı ön planda olan kombinler yaratmak istiyorsanız 3’lü tesettür takım modellerini tercih edebilirsiniz. Yelek, ceket ve pantolondan oluşan tesettür takım modelleri ile sizler de günün her anında şık bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Nötr Renkler Işığında Kombin

Nötr renkler ışığında kombin Alternatifi sunacağız sizlere. Dış kıyafet ve günlük tesettür elbise kombini olarak iki önemli ana giyim dalına hitap edecek alternatiflerimiz.  Üçüncü kombin konumuz ise, özel davetler de nötr renkler ışığında abiye tercihinize yönelik olacak. Şık olmayı hangi kadın sevmez ki? Tüm kadınlar gösterişli ve dikkat çekici olmaya özenir. Fakat bunu başarmanın da bazı ipuçları ve alternatifleri vardır. İlk olarak kombin tasarılarımızda renkleri doğru tanımak ve isabetli bir şekilde bir konsept içerisinde toparlamak gerekir. Nötr renkler ışığında kombin oluşturmak için Öncelikle nötr renkleri iyi bilmek gerekir.  Güneşin yaydığı ışınları yutan ve yansıtmayan renkler nötr olarak nitelendirilir. Bu kategoriye giren üç renk vardır. Beyaz, siyah ve gri, beyaz ve siyahın karışımından oluşan gri aynı zamanda bir ara renktir. Nötr,  yani tarafsız 3 ayrı renk ile bir kombin yapabilirsiniz. Peki, nasıl mı?  Sizin için oluşturduğumuz alternatifleri incelemek için yazının devamını okumalısınız.

Nötr Renkler İle Dış Kıyafet Kombinleri

Kış aylarında en önemli giyim parçamız elbette, kap ve kabanlar oluyor.  Sokağa çıkışımıza bir nevi anahtar detay olan bu modeller aynı zamanda tarzımızın da en bariz teşhiri olma özelliği taşıyor. Gri renge sahip panço modelini deri tayt ve yüksek topuk bilekte bot modeli ile stilize edebilirsiniz. Eşarp veya şal modeli ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Renk olarak başörtünüzde elbette siyah tonlar hakim olmalıdır. Kap ve kaban modellerine detay olarak eşlik edecek en hususi parçalardan biri de kürkler. Kapşonlu kap modellerinde aksesuar ayrıntılar ile hem kışın soğuk iklimine sizi hazırlayan ve hem de şıklık katan kürk detayı yer alıyor. Moda Selvim vitrininde yer alan, kendi siyah kürk detayı gri kap modeli sizin için harika bir nötr kombin oluşturacaktır. Bilek boy siyah kot pantolon ile kombin yapabileceğiniz bu kap modelini tafta gümüş şal ile tamamlayabilirsiniz. Ayakkabı olarak ise size yüksek topuklu çorap tipi bilekte bot modellerini öneririz.

 

Tesettür Elbise Kombinine Nötr Bakış

Tesettür elbise kombini için birçok elbise modeli var. www.modaselvim.com ‘un en ilgi çeken tesettür elbise modellerinden biri de kadife elbiseler. Düz kesim kadife elbise modelinin siyah rengi ile nötr kombinize harika bir katkı yapabilirsiniz. Siyah kadife elbise ve gümüş tonda gri şal bütünlüğü yakalayacaktır. Önü fiyonklu ve gri inci detaylara ya da püsküllere sahip pump ayakkabı ile de giyiminize renk katabilirsiniz. Nötr renkler ışığında kombin oluşturmanız için size önereceğim en ideal elbiselerden biri de gri ve siyah desenler ile adeta dalga etkisi oluşturan beli kemerli elbise. Bu elbiseyi siyah başörtüsü ile kombinlemeniz daha gösterişli bir etki oluşturacaktır. Siyah sim ve püskül detayları içeren bir makosen tarzı ayakkabı ile de Şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

 

Abiye Elbiselerde Nötr İmaj

Nötr renkler ışığında kombin yapmak için her zaman siyah ve beyazı baz almanız gerekiyor. Siyah tül şifon ve dantel detaylar ile hazırlanmış bir abiye modeli size harika bir kombin önerisi olacaktır. Modelin tüm detayları siyah olarak dikkat çekici bir etkiye yol açacaktır. Güpür ve inci süslemeler ile ayrıntı kazanan bir abiye modelin tüm aksesuarlarının siyah renkte olması Nötr renkler ışığında kombin önerilerine harika bir referans olacaktır. Tamamen siyah dantel ve şifon süslemelere sahip bir abiye elbiseyi yine nötr renklerden olan gri ile kombinleyebilirsiniz.  Ayakkabı tercihinizi de gümüş tonlara hakim stiletto modellerden seçmenizi tavsiye ederiz.

Nötr renkler ışığında Daha dikkat çekici ve çeşitli kombinler yapmak için online alışveriş adresimizi ziyaret etmelisiniz.

En Şık Kombin Modelleri

kombinGün geçtikçe değişiyor gelişiyor moda trendleri bizler de seçimlerimizi yeniliyoruz. Bizde dolabımızı baştan sona yenilemek zorunda kalıyoruz. Yepyeni modeller ve yeni renkler, stiller gözdemiz oluyor. Tabi ki bunların uyumu da söz konusudur Eskiden tercih edilen klasik modellerin yerini daha asimetrik kesimli modellere bırakıyor. Ve bu dikkat çekici bir görünüm sağlayarak aynı zamanda şık olmanızı sağlıyor. Moda ikonları sonbahar modasında etek ve diz üstü çorabı tercih ediyor. Siyah etek üzerine beyaz tişörtler veya beyaz dar kesim
Etekler üzerine uzun kollu tişörtler ile kombin modelleri oluşturabilirsiniz. Herkes gibi sıradan giyinmek yerine zıt renkler tercih ederek dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kombin oluşturmakta o kadar kolay değildir. İlk önce vücut hatlarınızı bilip ten renginize uyumu sağlamanız ve ne tür giyineceğinizi bilmeniz gerek. Bunun için uzun bir çalışma yapmanız gerekiyor. Örneğin; Kısa boylu kadınlar mini boyda elbiseler, etekler ve şortlar tercih edip boyunu olduğundan uzun gösterebilir.

Tabii bunun için giyilecek ayakkabı modeli de önem arz ediyor. Eğer siz boyunuzu kesen bilekte bir ayakkabı tercih ederseniz boyunuz olduğundan kısa görünebilir. Ve isteğiniz görüntüyü elde edemezsiniz. Yaptığımız kombin modelleri ile çevremize kendimizi yansıtırız. Bu bizim hayal gücümüzü ve tasarım hakkındaki zevklerimizi ön plana çıkartır. Çünkü nasıl hissediyorsak öyle görünürüz. Gelelim yaz modasına yazın daha şıkır şıkır içimizi açan modeller ön plana çıkıyor.
Çiçek desenli mini elbiseler, kollarda dantel detaylı bluz ve elbiseler gündeme damgasını vuruyor. Tabii ayakkabı seçimimizle bunu tamamlıyoruz. Ayakkabılarda yüksek topukları tercih edebiliriz. Şık ve güzel bir çanta alıp böylece kombinimizi tamamlamış oluruz. Sezonda yüksek bel ve bol paçalı pantolonlar moda olup çoğu kadının tercihi haline geldi. Yüksek bel pantolonlar bacak boyunu uzun gösteriyor. Ancak kombin yaparken dikkat etmemiz gerekiyor.

Hoş bir görünüme sahip olabilmek için üstümüze alacağımız bluzun bol kesim olmaması gerekiyor. Bol paça ve geniş bluz tercih ederseniz kilolu bir görünüme sahip olabilirsiniz. O yüzden olabildiğince kısa ve dar bluzlar tercih etmeliyiz. Kendinizi en iyi siz tanırsınız. En güzel kombin modelleri ile şık ve modern bir görünüşe sahip olmak zor değil.