Yeni Sezonda Tesettür Kombin Modelleri

Hanımların gözdesi olan tesettür kombin modelleri hem çok daha ekonomik olması açısından hem de müşterilerin yerine modacıların seçmiş olduğu uyumlar ile daha şık olması açısından önem arz etmekte. Mağazalar ve vitrinlerde sergilenen ve yeni sahiplerini bekleyen tesettür ikili kombin modelleri seneden seneye yeni tasarımları ve desenleri ile göz doldurmaya ve kendilerine daha fazla alıcı bulmaya devam ediyor. Birçok farklı elbise ve giyim biçiminde oluşturulan tesettür ikili kombin modelleri şıklığın kolay, tarifsiz ve pratik bir yöntemi olarak kabul görüyor. Ceketlerden elbiselere, kolluklardan abiyelere kadar geniş bir seçkiye sahip olan tesettür kombin modellerinde bu sene de oldukça farklı tasarımlar ve ürünler bulunuyor.

 

Şal ve kolluklar ile oluşturulan tesettür ikili kombin giyimleri taşınan elbisenin çok daha görkemli ve lüks bir şekilde taşınmasına vesile oluyor. Kolluklar düz olabildiği gibi şeritler halinde çizgilerden de meydana gelebiliyor. Şalların dinamik bir şekilde kullanıldığı bir diğer tesettür kombin ürünü ise abiye türü elbiselerde kendini gösteriyor. 2’li süet takımları da hem pantolonlarda hem de hırkalı bir şekilde hem modern hem klasik çizgileri bir arada bulundurup şık alışverişlerin kapısını aralıyor. Güpür bluzlu elbiseler ise şık akşam yemeklerinde ve önemli buluşmalarda giyilecek olan tesettür ikili kombin modellerinin en başında yer alan seçkin bir ürün olarak göze çarpıyor.

 

Elbiselere sonradan eklenen deri kemerler de modaya uyan hanımların radarına yakalanan bir diğer tesettür elbise modeli. Kemerli elbiselere ilave olarak geliştirilen ve kumaşında nostaljik etkileri de taşıyan yelek görünümlü elbiseler de son 2 -3 yıl içerisinde en fazla satın alınan giysi listelerine girmeyi başardı.

 

 Tesettür Kombin Oluştururken Özen Gösterilmesi Gerekenler

 

Hanımlar tesettür kombin oluştururken mutlaka renk uyumuna ve doğru tercihlere ağırlık vermelidir. Oluşturulan ikili kombin modelleri ile giyilen elbiseler çok daha göze çarpıcı ve akılda kalıcı etkilere sahip olabilmektedir. Bu nedenle mutlaka ürün karşılaştırması yapılmalı ve gardırobu zenginleştirecek olan elbiseler arasından kendilerine en çok yakışanı seçilmelidir. Çeşitli indirimler ve kampanyalar da takip edilmesi gereken kombin ürünleri için geçerlidir.

 

Tesettür Giyimde İkili Kombin Örnekleri

Bu sezonun en moda tesettür kombin parçalarından biri olan koyu renk ceketler ile pek çok kombin yapılmaktadır. Tesettür ikili kombin parçaları için ceketin altına uzun düz kalem etek şeklinde gelen ya da A formdaki etekleri tercih edebilirsiniz. 2017 – 2018 yaz ve kış kreasyonu için bu ceket ile yapılan ikili kombin parçaları oldukça moda haline gelmektedir. Aynı zamanda göz çarpan pek çok farklı model de bulunmaktadır. Özellikle iş ve ofis ortamları için rahatlıkla tercih edeceğiniz bu ceket kombinleri ile oldukça şık ve modern bir görünüm elde edeceksiniz.

 

Canlı renklerin moda olduğu bu sezonda tesettür kombin parçalarında bazı farklılıklar da göze çarpmaktadır. Özellikle pullu ve parıltılı kumaşların tercih edilmesi günü kurtaran parçalar haline gelmektedir. Bu payetli kumaşları ister ceketinizde, ister eteğinizde isterseniz de pantolonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

 Yaz İçin Enerji Veren Tesettür Kombinleri Nelerdir?

 

Bu sene yaz modası için hardal tonları oldukça yaygın bir şekilde tesettür ikili kombin parçalarında görülecektir. Kış sezonunda olduğu gibi bu yaz da takım parçalar oldukça fazla kullanılmaya devam edilecektir. Hardal rengi ile birlikte pek çok farklı renk ve desenli kumaşlar tunik, ceket, etek ve pantolon gibi parçalara yansıyacaktır. Aynı zamanda tesettür ikili kombin parçaları arasında mavi tonları da yaygın bir şekilde kullanılacaktır. Yaz için uzun triko tunik ve altına bol paça pantolon tercihi oldukça uygun olacaktır. Aynı zamanda renklerinin birbirleri ile uyum içerisinde olması da daha şık gözükmenizi sağlayacaktır. Tesettür kombin parçaları arasında en çok tercih edilen parça ise havuç pantolonlardır. Bu sene tekrar moda haline gelecek olan havuç pantolonlar ile hem şık hem de rahat kombinler yapabilirsiniz.

 

 Bej Kombin Önerileri Nelerdir?

 

Tesettür ikili kombin önerileri arasında bej rengi ile pek çok kombin yapılmaktadır. Üzerinize açık tonlarda giyeceğiniz tunik ile altına bej rengi havuç pantolon tercih edebilirsiniz. Tesettür kombin parçaları arasında uyumu rahatlıkla yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bej rengi pileli etekler ile ceket kombini yaparak akşam davetlerine katılabilirsiniz.

 

Hanımlara Kolaylık Sunan Yeni Sezon Tesettür Kombinler

Tüm hanımlar ortak bir şekilde farklı elbiseleri bir araya getirmek suretiyle kombin yapmayı çok severler. Özellikle evin dolaplarında duran giysiler farklı seçenekler kapsamında bir araya getirildiği zaman bambaşka elbiseler ortaya çıkarılmaktadır. Tabii bu şekilde yapılan kombinler her ne kadar çok sevseler de genel anlamda çok da kolay olmaz.

 

Ayrıca arzu edilen o şıklık da her daim yakalanmaz. Bunun bilincinde olan moda uzmanları ve üretici firmalar da özellikle son dönemlerde birçok farklı tesettür kombin modellerini piyasaya sunmakta ve hanımlara büyük bir rahatlık sağlamaktadır. Tamamen yetenekli bir tasarımı altında üretimleri gerçekleştirilen birbirinden harika tesettür kombin çeşitleri, yeni sezon bünyesinde de oldukça şık renk ve modelleri altında bütünlük sağlamış olarak birçok farklı yere giderken tercih edilmek adına piyasaya sunulmuş durumdadır. Bu da hanımların hiç düşünmelerine gerek olmadan tek bir elbise ile kombin yaratma şansını sunmaktadır.

 

Yeni sezon kapsamında piyasada olan birbirinden güzel tesettür kombin modelleri

 

Farklı renklerin bir araya getirmek suretiyle özel olarak satışları gerçekleştirilen birbirinden harika tesettür kombin modelleri kapsamında özellikle güpürlü ikili elbiseler oldukça şık bir izlenim yaratmaktadır. İç kısmındaki bütün bir siyah elbisenin üzerine farklı renkleri altında tasarımları yapılmış yelekleri ile mükemmel bir uyum sağlayan bu ikili kombin çeşidini çok uygun fiyatlar kapsamında satın almak mümkündür.

 

Yine aynı şekilde yelek tasarımı ile yapılmış ama bu defa yeleği daha uzun tutulmuş şallı kombi çeşitleri harika bir görsel sunmaktadır. Özel davet veya organizasyonlar için hiç uğraşamam eden tek bir elbise ile kombin yapma imkânı veren bu giyim örneği, tüm değişik yaş kriterlerine bağlı olarak hanımların tercih edeceği türden ürünler olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Farklı modeller altında şık tesettür kombinler

 

Hiç uğraşmaya gerek olmadan tüm adımların rahatça tesettür kombin yaptığına imkânı tanıyan bu kombin seçenekleri arasında özellikle de bu sene simli bir tasarım altında gerçekleştirmiş ikili kombin modelleri ve ön plana çıkmaktadır. Aynı renk içerisindeki bel kısmında bulunan güzel kuşak ile harika bir uyum sağlayan bu ikili takım yine hanımlar tarafından en çok tercih edilen yeni sezon modeller arasında yerini almış durumdadır.

 

Diğer yandan ise varaklı bir tasarım altında yapılmış yırtmaçlı kombi modellerini de unutmamak gerekir. Tam bir görsel sunum ziyafeti çektiren bu güzel ve şık elbise çeşidini ve diğerlerini çok uygun fiyatlar kapsamında Modaselvim bünyesine satın almak mümkündür.

 

Bayram Telaşı Şıklığımızı Sardı

 

Bayram yaklaşıyor. El öpmelerin ve aile ziyaretlerinin en özel günü olarak belleğimizde yer eden nadide tarih.

Peki hanımlar bayramın şıklığına hazır mıyız?

Bayram heyecanı her şeyi yeniden gözden geçirmemize neden olur. Yeni ayakkabılar, yeni bir parfüm, yeni gömlek ve yeni etek, belki de yeni bir elbise. Şıklığınıza tacı hangi giyim ile takmak istiyorsanız dolabınıza onu eklersiniz.

Peki bu bayram kendinizi hangi tarz ile taçlandırmayı düşünüyorsunuz?

Bayramın heyecanı Moda Selvim’i de sardı, bayram hediyesi niteliğinde ürünler kataloğumuzda yerini aldı. Bayram deyince akla ilk gelen bayramlıklar oluyor. Bizler de size bayramlık olabilecek bir kısım öneriler hazırladık. İnceleyip tarzınıza yakın modelleri listenize ekleyebilirsiniz. Dolabınızda eminim yeni yerler açmış, alışverişe hazır, aramalara başlamışsınızdır. Size bu arayışınızda yardımcı olacak öneriler yazımızın devamında.

 

Bayramda Gömlek İle Hanım Duruş

Bayramda tarzımıza yeni eklemeler yapabiliriz, farklılaşarak yeniliğe adım atabiliriz. Gömlek benim tarzım değil diyen hanımlarımız olabilir. Hanımlar emin olun, gömlek hepimizin tarzının ortak paydası. Gömlek modelleri genelde resmi giyim için tercih edilir. İş hayatında rahat ve esnek hareket kabiliyeti ile sevilir. Sade ve spor giyimden yana hanımlarımız genelde gömlekten yana tercih hakkı kullanır. Moda dünyası gömleği o kadar çeşitlendirdi ki artık onu belli bir tarzın ürünü görmemiz mümkün değil. İnci, güpür, dantel, nakış gibi süs detayları ile artık gömlek her tarza adapte olabilen bir giyim parçası.  Kabul edelim ki, tarzımız ve duruşumuz ne olursa olsun bayramda aile ve akraba içi ziyaretlerimizde en hanım halimizi alırız. Bunun nedeni şu ki hanımlar, Bayram içerisinde aile bütünlüğü saygın ve zarif olmayı gerektirir. Moda’nın bize kazandırdığı en saygın ve zarif giyim parçalarından biri ise, elbette gömlekler. Bayramda gömlek, hanım hanımcık görünüm için en ideal tercihlerden biri olacaktır.

 

Modanın Saygın Ve Zarif Parçaları

Çiçek desenli gömlek: Kol ve beden kısmında yer alan çiçek motifleri ile harika bir bayramlık. Bu zarif gömleği kalem etek ile kombinleyebilirsiniz.  Çiçek desenleri ile kendini vurgulayan canlı tonlarda bir eşarp eminim ki üzerine harika gidecektir. Bazı hanımlarımız eşarp kullanımına alışık değil ya da tarz olarak tercih etmiyor. Bu durumda şimdilerin en moda örtüsü simli şal ile de bütün bir zarifliği yakalayabilirsiniz. Ayakkabı olarak da klasik detaylar ile süslenen bir babet hoş gider. Topuklu ayakkabı seven hanımlara stiletto da öneririm. Kalem etek ile en şık uyumu yakalayan nadir ayakkabılardan biridir.

 

Çiçek desen kolyeli bluz: Bu önerim hareketli, canlı ve yerinde duramayan hanımlarımıza. Çiçek desenler ile karakteristik heyecanınızı yansıtacak harika bir bluz. Belinde bulunan fır fır detay ile ruhsal canlılığınızı vurgulayabilirsiniz. Bayramı her gün içinde taşıyan hanımlarımız bu modeli çok sevecek. Bu gömlek sadece şık olmak ile yetinmeyen ve enerjisini renkler, figürler aracılığı ile dışa vuran hanımlarımıza göre. Bu bluzu dantel ile detaylandırılmış etek modellerimizle kombinlemenizi öneririm. Ayakkabı tercihiniz kesinlikle stiletto olmalı. Düz renk eşarp modellerini tercih etmelisiniz. Gömleğin hareketli tonları başka renklilik kabul etmeyecektir. Eşarp kullanmayı tercih etmeyen hanımlarımız düz renk şal modellerini de inceleyebilir.

 

Eteği inci detay kombin: İşte sizlere tam bayramlık bir kombin. Eteğinde döküm döküm serpilmiş inciler ile ne kadar da şık bir takım. Gömleğin sadeliğine ihtişam katan etek modeli ile bütünlüğü yakalayan bu kombin bir harika. Sadelik ve gösteriş bir arada, çok nadir rastlanan bir durum. Hanımların en sevdiği durum. Gösterişli olmak, bulunduğumuz ortamda kendimizi vurgulamak biz bayanların her zaman hoşuna gider. Lakin gösterişimizde sadelik, zerafet, güzellik ve asalet de olmalıdır. Gösterişi tek başına pek tercih etmiyoruz. Bu hazır kombin ile renk uyumu olan simetrik desenlere sahip bir eşarp şahane gider. Bu tarzınız ile hem spor takılıyorum ve hem de zarifim diyebilirsiniz. Ayakkabı olarak düz model bir babet olacaktır. Topuklu ayakkabıdan vazgeçemeyen hanımlarımız ise stiletto modelleri tercih etmeli.

 

Bayram Alışverişinde Püf Noktalar

Çalışan hanımlar için alışveriş zor bir iş. Gezmek, denemek ve araştırmak gerek. O nedenle bu yazımızın size çok faydası dokunacağını düşünüyorum. Ev hanımıysanız eğer işinizin daha kolay olduğunu düşünmeyin. Ev işleri, bayram temizliği kampanyası ve baklava telaşı size pek alışveriş fırsatı vermeyecektir. Alışverişin hanımlar için esaslı bir iş olduğu dünya genelinde kabul gören bir gerçek. Zaten biz hanımlar da bunu inkar etmiyoruz. Bütün imkansızlıklarımızı ber taraf edip içimize sinen alışverişi yapıyoruz. Peki kolay alışveriş nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı, internet. Online olarak evinizde oturarak alışveriş yapabilirsiniz. Bütün AVM ve mağazaları gezme derdine son. Modern dünya artık bize kolay şartlarda her şeye ulaşma imkanı sunuyor. Kombininizi internetten araştırıp düzenleyebilirsiniz. Online alışveriş sitelerinden rahat şartlarla alabilir ve bayramda sadece giymek sizin derdiniz olabilir. Birçok çeşit ve modelleri inceleyebilir online podyumda inceleme imkanı bulabilirsiniz. Online alışveriş ve moda sitelerini gezip, tavsiye ve şikayet yorumlarını takip edebilirsiniz. İnternet üzerinde güvenli alışveriş hakkında fikir edinebilmeniz çok kolay. Başka kullanıcı ve tüketicilere ulaşıp bilgi almak da kolay. Hatta alışveriş üzerine tavsiyeler alabileceğiniz forumlar var onlara baş vurabilirsiniz. Moda Selvim olarak bizler de sizlere kolay alışveriş imkanı sunmaya özen gösteriyoruz. Online alışveriş sitemizi ziyaret edip vitrinimizi inceleyebilirsiniz. Kolay alışverişin tadına www.modaselvim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

En Şık Kombin Modelleri

kombinGün geçtikçe değişiyor gelişiyor moda trendleri bizler de seçimlerimizi yeniliyoruz. Bizde dolabımızı baştan sona yenilemek zorunda kalıyoruz. Yepyeni modeller ve yeni renkler, stiller gözdemiz oluyor. Tabi ki bunların uyumu da söz konusudur Eskiden tercih edilen klasik modellerin yerini daha asimetrik kesimli modellere bırakıyor. Ve bu dikkat çekici bir görünüm sağlayarak aynı zamanda şık olmanızı sağlıyor. Moda ikonları sonbahar modasında etek ve diz üstü çorabı tercih ediyor. Siyah etek üzerine beyaz tişörtler veya beyaz dar kesim
Etekler üzerine uzun kollu tişörtler ile kombin modelleri oluşturabilirsiniz. Herkes gibi sıradan giyinmek yerine zıt renkler tercih ederek dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kombin oluşturmakta o kadar kolay değildir. İlk önce vücut hatlarınızı bilip ten renginize uyumu sağlamanız ve ne tür giyineceğinizi bilmeniz gerek. Bunun için uzun bir çalışma yapmanız gerekiyor. Örneğin; Kısa boylu kadınlar mini boyda elbiseler, etekler ve şortlar tercih edip boyunu olduğundan uzun gösterebilir.

Tabii bunun için giyilecek ayakkabı modeli de önem arz ediyor. Eğer siz boyunuzu kesen bilekte bir ayakkabı tercih ederseniz boyunuz olduğundan kısa görünebilir. Ve isteğiniz görüntüyü elde edemezsiniz. Yaptığımız kombin modelleri ile çevremize kendimizi yansıtırız. Bu bizim hayal gücümüzü ve tasarım hakkındaki zevklerimizi ön plana çıkartır. Çünkü nasıl hissediyorsak öyle görünürüz. Gelelim yaz modasına yazın daha şıkır şıkır içimizi açan modeller ön plana çıkıyor.
Çiçek desenli mini elbiseler, kollarda dantel detaylı bluz ve elbiseler gündeme damgasını vuruyor. Tabii ayakkabı seçimimizle bunu tamamlıyoruz. Ayakkabılarda yüksek topukları tercih edebiliriz. Şık ve güzel bir çanta alıp böylece kombinimizi tamamlamış oluruz. Sezonda yüksek bel ve bol paçalı pantolonlar moda olup çoğu kadının tercihi haline geldi. Yüksek bel pantolonlar bacak boyunu uzun gösteriyor. Ancak kombin yaparken dikkat etmemiz gerekiyor.

Hoş bir görünüme sahip olabilmek için üstümüze alacağımız bluzun bol kesim olmaması gerekiyor. Bol paça ve geniş bluz tercih ederseniz kilolu bir görünüme sahip olabilirsiniz. O yüzden olabildiğince kısa ve dar bluzlar tercih etmeliyiz. Kendinizi en iyi siz tanırsınız. En güzel kombin modelleri ile şık ve modern bir görünüşe sahip olmak zor değil.

 

En şık ve en hesaplı kombinler Moda Selvim’de

Güzel giyinmenin, şık olmanın en önemli kuralı sayısız pek çok giysiye sahip olmak değil;

doğru parçaları birbiriyle en iyi şekilde kombinleyebilmektir. Bir mağazadan ya da e-ticaret sitesinden bir elbiseyi çok beğenerek almış olabilirsiniz, ama o elbiseyi doğru eşarp, çanta ve ayakkabı ile kullanmadığınızda sonuç hiç de hayal ettiğiniz gibi olmayacaktır. Modayı takip edeyim, şık olayım derken büyük bir hata yapmamak için her seçiminizin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.

 

Tesettür giyim sektöründe öncü firmalardan biri olan Moda Selvim, tesettürlü bayanlara sunduğu birbirinden şık kombin seçenekleri ve yeni sezonda bile %50’lere varan indirim fırsatlarıyla bu alanda rakipsizdir. Moda Selvim’de tesettür elbise, ferace, tunik, etek, pantolon, bluz ve gömlek, ceket, yelek, başörtüsü, şal, ayakkabı ve çanta çeşitleriyle oluşturulan en güzel kombinler daima en iyi fiyat avantajıyla satışa sunulmaktadır. Bunun nedeni Moda Selvim’deki modellerin kendi üretimi olmasıdır. Her sezon yepyeni kombin modelleri oluşturulur, en iyi kumaşlar seçilerek özenle üretilir ve titiz bir stüdyo çekiminden sonra www.modaselvim.com

e-ticaret sitesinde satışa sunulur.

 

kombinMesele peplum geometrik etekli, kına yeşili bu tesettür kombin Moda Selvim’de en çok tercih edilen modellerden biridir. Eteği sepet örgüden, tuniği krep kumaştan üretilen bu mevsimlik model yeni sezon ürünüdür. Şık kombinimiz klasik siyah bir eşarp, siyan ince burun topuklu ayakkabı ve otantik bir takı ile tamamlanmıştır. Dilerseniz aynı modelin fuşya renkli olanını ya da eteği hasır veya zigzag desenli olanını da tercih edebilirsiniz. Yeni sezon ürünü olmasına rağmen %25 indirimle 119,90 TL’den satışa sunulan bu modern ve şık kombini sakın kaçırmayın!

 

 

 

 

PEPLUM GEOMETRİK ETEKLİ KOMBİN

6073 KINA YEŞİLİ

 

Manken Ölçüleri:

 

Boy: 1.74

Göğüs: 85

Bel: 67

Basen: 97

Beden: 36

 

 

 

 

Tesettür Kombin Modelleri

tesettür kombinModa Selvim’de yer alan tesettür kombin modelleri tasarımları arasından sizler için seçtiğimiz Puantiyeli Kombin modelini inceleyeceğiz.

Öncelikle sitemizde yer alan tesettür kombinlere genel olarak bakacak olursak, baştan aşağı renk ve uyum içerisinde tasarlanmıştır. Kombin denince başörtüsü, elbise ve ayakkabıdan oluşan birbiri ile uyumlu bütün şekilde kabul edebiliriz. Tabi kombinlerde çanta ve aksesuarları unutmamak ve hatta takıları da katmak gerekir.

Sizler için seçtiğimiz puantiyeli Kombin, yukarıda anlattığımız kombin özelliklerinin tümünü taşıyor. Hakim renk olarak bordo ve beyaz tasarlanan kombin genel hatları ile puantiye desenleri işlenmiştir. Bordo bir başörtüsü ile başlarsak aşağıya doğru bu iki rengin puantiye ile mükemmel uyumu göze çarpıyor. Gömlek yakası, tüm kombin ile hem uyum hem de çok şık bir görüntü vermiş. Etekte bulunan puantiye deseni gömlek yakasında sade ve gösterişli abartıya kaçılmadan kullanılmıştır. Aynı detay gömleğin kol bilek kısımlarında tasarlanarak çok güzel bir bütünlük sağlamış.

Kombinde etek dar kesim ile başlıyor ve aşağıya inildikçe  geniş ve serbest bir rahatlık tesettür kombin elbisesağlıyor. Sadece ön kısımda belden ayaklara kadar puantiye deseni, kombinin genel hatlarını tamamlamış durumda. Etekte çok güzel bir ayrıntı ise kemer kısmında sarı renk zincir kullanılmış olmasıdır. Kombinin sadeliğini bozmadan şıklık, renk ve hareket katmıştır. Kombine uygun olarak krem rengi ayakkabı kullanılmış olsa da siz dilerseniz beyaz veya siyah ayakkabı giyerek tamamlayabilirsiniz.

Ürün fotoğrafında kullanılan çanta bordo renge yakın kırmızıdır. Tabi fotoğraf çekimlerinde renk tonlarında farklılık yaratabiliyor. Siz dilerseniz ayakkabı renginize uygun çanta kullanabilirsiniz. Kombin önerilerimizde her kişinin hayal gücü farklılık göstereceği için kendi zevkinize göre farklılıklar yaratabilirsiniz.

Kombinde kullanılan kumaş türlerine bakacak olursak; Etek tod kumaştan tasarlanmıştır. Gömlek ise krep kumaştan yapılmıştır. Ürün yaz mevsimine uygun olduğu için astar kullanılmamıştır. Fotoğraflarda yer alan bayan 1.74 boyunda olup, kıyafet dar kesim sayılmaktadır. Etek boyu 112cm’dir. Bu nedenle siparişlerinizi bedeninizin bir beden üstünde vermeniz uygun olacaktır.

Puantiyeli kombin modelinde 5 farklı renk bulunmaktadır. Bunlar; kına yeşili, fıstık yeşili,  lacivert, bordo, siyah.

Uygun Fiyata Şık Kombinler

Tesettür giyimde kombin denince artık akıllarda en uygun fiyatlarla Moda Selvim gelmektedir. Kaliteli bir üretim, yeni sezon moda trendleri takip edilerek üretilen kombin modellerimiz aynı zamanda en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız.

Etek, gömlek, başörtüsü ve dilerseniz çanta ve ayakkabıyla birlikte bir kkombin oluşturabilirsiniz. Kombin kategorimizde yer alan kıyafetler genellikle en çok tercih edilen model ve renklerden oluşmuştur. Bunların yanında güncel moda trendlerini takip ederseniz Moda Selvim giyimde en güncel modeller yer almaktadır.

Ürünlerimizin üretiminde belkide en zor olan kısmı tasarımdır. Moda tasarımcılarımızın günlerce süren karar süreci, model seçimi, renk seçimi ve uyumu, beden çalışmaları, müşterilerimizin tercih ve zevklerine uygunluğu düşünülerek üretime geçilmektedir. Üretim aşamasında meydana getirilen kalıplar, kumaş üzerinde kesilerek, dikim aşamasına geçiliyor. Ardından herhangi bir hata, defo vb. kontroller yapılarak stoklarımızda yer alıyor.

Uygun fiyatlardan bahsedecek olursak, piyasa fiyatlarında 100 TL’nin altında bir kombine sahip olmanız pek mümkün görünmüyor. Yeni sezon kombinlerde dahil olmak üzere %50’nin üzerinde bir indirimler kombin çeşitlerimizi müşterilerimize sunuyoruz.

Moda Selvim’in kaliteli ancak ucuz olmasının en büyük nedenleri arasında kendi üretimimiz olmasıdır. Her model özenle seçilip, yine özenle üretilerek, kendi stüdyo çekimlerimiz aracılığıyla eticaret sitemizden sizlere ulaştırıyoruz.

Moda Selvim’in uygun fiyatlı olmasının bir başka nedeni ise, her gün büyüyen rekabet ortamında, müşterilerimizin bütçesini sarsmayacak şekilde bir fiyat politikası sunuyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun fiyatlarla kombinlerimizi bu linkten inceleyebilirsiniz.