Tesettür Kombin Nasıl Oluşturulmalıdır?

 

Moda dünyası her sezon kadınların güzelliklerini ortaya çıkartmak ve farklı trendleri kadınlara sunarak ruhlarına hitap eden seçenekler sunmaktadır. Tesettür giyim dünyası yeni moda trendlerini kadınlarla kendine özgü tarzı ile bir araya getirip, tesettürlü kadınların şıklık yarışına dahil olmalarına yardımcı oluyor!

 

Ancak tesettür kombin oluştururken kadınların yaptığı ufak moda hataları kimi zaman bir felaketle sonuçlanmakta, tarz ve stil sahibi bir görüntüden uzaklaştırarak demode bir görüntüye sahip olmalarına neden olmaktadır. Kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken detaylar ve püf noktaları şu şekilde sıralanabilir:

 

– Doğru parçaları bir araya getirmek

 

Tesettür kombin oluştururken şıklığın en önemli kuralı doğru parçaları bir araya getirmektir. Renklerden ürünlerin kumaşlarına kadar birçok detayın göz önünde bulundurulması gerektiği ve ince detaylara kadar özen gösterilmesi doğru kombin için olmazsa olmazlar arasındadır. Moda Selvim özel tesettür kombin seçenekleri ile sizi bu zahmetli süreçten kurtarıyor! En güzel tesettür kombinleri oluşturabilmeniz için binlerce ürün seçeneğini size sunarak, tarzınıza en uygun ve ruhunuza en iyi hitap eden kombinleri oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Hazır oluşturulmuş kombinler arasından seçim yapabileceğiniz gibi kendinize en trend parçalar arasından seçim yaparak kendi kombininizi oluşturabilirsiniz.

 

– Uygun ölçülerde ürünler tercih etmek

 

Tesettür kombin oluştururken kadınların düştüğü en büyük hatalardan bir diğeri ise yanlış beden ölçülerine sahip ürünler seçmektir. Ne yazık ki büyük beden kıyafetler tesettür kombinlerde size istediğiniz görünümü vermez. Olduğunuzdan daha kısa ve kilolu görünmenize neden olan büyük beden seçimleri tesettür kombinlerinde kesinlikle uzak durulması gereken bir konudur. Moda Selvim tesettür giyim için özel olarak üretilen ürünleri ile istediğiniz şıklığa sizi kavuştururken aynı zamanda tesettür giyimin inceliklerini de size sunmaktadır. Bu sayede büyük beden seçimler yapmak zorunda kalmadan istediğiniz giyim parçalarını seçebilir, hayal ettiğiniz şıklığa kısa sürede sahip olabilirsiniz.

 

– Aksesuar kullanmak

 

Doğru bir kombin oluşturmanın diğer bir kuralı ise aksesuar kullanımı ve detayların ön plana çıkmasıdır. Moda Selvim detaylarla göz kamaştıran seçenekleri ve tesettür giyime özel giyim aksesuarları ile çaba harcamadan sizi şık bir görünüme kavuşturuyor!