Tesettür İkili Kombin Nasıl Oluşturulmalı?

 

 

Tesettür modeller yeni sezona girerken tesettür kombin konusunda kararsızlık yaşayan birçok bayan müşteri olduğu görülmekte. Giysi seçimlerinde tesettür ikili kombin bulmak ve birbirine yakıştırmak için ise modacı ya da tasarımcı olmaya gerek yok. Hali hazırda birçok mağaza ve internet satış noktası hanımlar için tesettür kombin modelleri geliştirip satışa sunmuş durumda. Bunlardan ilkini etek ve bluz ikilisi oluşturuyor. Özellikle davetli olan ciddi partilerde, iş toplantılarında ve yemeklerinde klasik ana akıma bağlı olarak giyilen bu tesettür ikili kombin hem klasik hem de estetik bir ölçü sunuyor. Daha sportif kombinler arayan hanımlar için ise çizgili ikili tesettür kombin modelleri mevcut.

 

Alt ve üst noktaları birleştiren çiçek desenli elbiseler ile doğallığı tam tamına yansıtmak Bu sene reyonlarda ve internet online sitelerinde dikkatleri çeken bir diğer ürün ise fermuar detaylı pantolonlu ikili kaşe takım. Özellikle çalışan bayanlar için iş yerinde ne giyeceğim sorusunun yanıtı olarak en çok dikkat çeken güzide ürünler arasında kendisine çoktan hatırı sayılı bir müşteri kitlesi oluşturmuş durumda. Triko ve etek ikilisinden oluşan tesettür kombin modelleri ise özellikle düğünde ne giyeceği konusunda kararsızlık yaşayan hanımların gardırobunu süsleyen bir diğer ürün. Fermuar detaylı pantolonlu ikili kaşe takım da tesettür ikili kombin konusunda yönlendirilmek istenen alışveriş sever hanımların bakabilecekleri diğer modeller arasında yer alıyor. Meraklıları için ayrıca ek olarak etek ve pantolon kombini de mevcut. Sadece özel gecelerde giyilecek kadar şık ve zarif olan parça detaylı etek ve bluz ikilisi de kataloglarda sahiplerini bekliyor.

 

 Tesettür İkili Kombin Seçilirken Dikkat Edilecekler Neler?

 

Hanımlar tesettür kombin alışverişlerinde birçok noktaya dikkat etmelidir. Örneğin renk uyumu tesettür ikili kombin alışverişlerinde ve seçimlerinde oldukça önemli bir noktayı oluşturmaktadır. Örneğin kırmızı bir bluzun altına kırmızı ya da kırmızının tonlarında bir etek seçilmesi çok daha uyumlu kombinlerin oluşması açısından basit ama etkili bir yöntemdir. Bununla birlikte oluşturulan kombinlere ek olarak aksesuar desteği sağlanmalıdır. Kombinlere uygun bir şekilde kolye, küpe, ayakkabı ve çanta seçilmesi mühimdir.

 

Günümüzün Trendi Kombin Giyim

kombinSon dönemlerde adından oldukça fazla söz ettiren giyim tarzına kombin denir. Kombin kişilerin kendi tarzlarına ve zevklerine uygun kıyafetler arasında birbirine en yakın ve en uygun olan renkleri bir araya getirerek şıklığını ortaya koymaktır. Son dönemlerde oldukça revaçtadır. Bayanlar kadar erkeklerinde üzerinde durduğu giyim sektöründe kombin ayrı bir yer tutmaktadır. Kıyafet kadar aksesuarda kombin yaparken önemli bir seçimdir. Seçtiğiniz kıyafetleri aksesuarlarınızla bütünleştirerek çok daha güzel bir görüntü oluşturmanız mümkündür.

Erkek kombinde aksesuar olarak genelde yüzük ve saat kullanılmaktayken bayan kombin çeşitliliği oldukça fazla olabilmektedir. Bayanlarda saat, küpe, yüzük, kolye, hatta makyaj malzemeleri bile etkili birer aksesuardır. Kombin yaz ve kış olarak ikiye ayrılmaktadır. Kış kombini yaparken erkek ya da bayan en önemli parça şüphesiz kabanlardır. Bunun yanında atkı, bere ve eldivenler de büyük önem taşır. Erkek kombinde kemer ve ayakkabı uyumu ön plandayken bayan kombinde de ayakkabı ve çanta ikilisi çok tercih edilenler arasındadır.

Herkesin tarzına göre yarattığı ya da yaratmak istediği bir kombin şekli vardır. Mesela bazı insanlar aynı renk tonları üzerinde yoğunlaşırken bazıları da tam tersi olan farklı renk seçenekleri ile kombin yapmaktadır. Bu kişilerin kendi tercihi olmakla beraber her zaman olumlu sonuçlar vermez. Moda da bazı kurallar vardır bunların dışına çıkıldığı zaman şıklıktan ziyade kötü bir görüntü de ortaya çıkması mümkündür. Kombin açık giyimde olduğu kadar tesettür giyimde de büyük önem taşımaktadır. Tesettür giyim alanında da başörtü ile yapılan kombinler oldukça fazladır. Başörtü çanta ayakkabı kombinleri de tesettürlü bayanlar arasında oldukça fazla kullanılmaktadır.

Kısaca kombin kadın erkek tesettürlü tesettürsüz herkesin gözdesi haline gelen gösterişli ve şık bir giyim tarzıdır. Kombin modayı ve tasarımları takip ederek yapılırsa çok daha şık ve gösterişli bir hal alabilir. Sizler de güzel ve gösterişli kombinler yaparak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bunun için en önemli şey ise modayı takip etmenin yanında kendi vücudunuza uygun ve artı toplayacağınız kombinleri seçmekle mümkün olacaktır.