İkili Kombin Seçimleri Nasıl Yapılmalı

 

Tesettür giyimde kombin oluştururken bir arada kullanılan parçalar, kimi zaman yapılan yanlış seçimlerden dolayı demode ve uyumsuz bir görüntü ortaya çıkmasına neden olur. Bu yüzden ikili kombin oluştururken bazı püf noktaları göz önüne alınmalı ve seçimler moda detaylarına uygun bir şekilde gerçekleştirilmelidir. İkili kombinler hazırlanırken dikkat edilmesi gereken noktalar şöyledir:

 

Etek-Bluz kombinleri

 

Etek-Bluz kombinlerinde yapılan yanlış seçimlerin en başında yanlış ürünlerin kullanılması geliyor. Parçalar arasında sadece renk uyumlarına dikkat edilmekte ve parçalar kendi içinde ne yazık ki yanlış kullanılmaktadır. Etek-Bluz kombini yaparken öncelikli olarak kadınların dikkat etmesi gereken nokta parçaların günümüz trendlerini taşıyıp taşımadığıdır. Etek-Bluz kombinlerinin her zaman risk taşıyan ve şıklığı anında gölgeleyebilecek detayları barındırdığı unutulmamalıdır. Etek-Bluz kombinlerinde öncelikli olarak renkler göz önüne alınmalı ve parçaların arasındaki uyum sağlanmalıdır. Eğer parçalar tek renk kullanılacaksa parçalar arasında ton farklı olmaması gereklidir. Ton farkları seçtiğiniz parçalar ne kadar iyi olursa olsun şıklıktan sizi uzaklaştıracaktır. İkili kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise ürünlerin kendi arasındaki uyumudur. Bu uyum öncelikli olarak kumaştan başlasa da parçaların tarzları birbirini görmeli ve tamamlayıcı özellikte olmalıdır. Spor bir etek ile klasik bir bluzu kombinlemek büyük bir stil hatası olacaktır.

 

Pantolon-Bluz kombinleri

 

Pantolon-Bluz kombinleri daha geniş seçenekleri ve rahat bir kullanımı sunsa da yapılan yanlış tercihler kadınların şıklığını geriye çekmektedir. Pantolon-Bluz kombinleri hazırlanırken daha geniş seçeneklere sahip olsak da dikkat etmemiz gereken konular daha fazladır. Kazak, bluz, tunik, hırka, ceket gibi farklı üstleri pantolonlar ile kombinlerken günümüz trendleri göz önüne alınmalı, seçilen parçaların trend unsurlar barındırması gerekmektedir. Bu sayede kusursuz bir pantolon-bluz kombini oluşturulabilir.

 

Moda Selvim ikili kombin oluştururken yaşadığınız tüm sıkıntıları ortadan kaldırıyor! Özel ikili kombinleri ile zahmetsiz bir şekilde hayal ettiğiniz görüntüye kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Moda detaylarına takılmadan, günümüz trendlerine zahmetsizce sahip olabileceğiniz Moda Selvim’de, tek yapmanız gereken en beğendiğiniz ikili kombine anında sahip olmak. Şıklığın ve rahatlığın adresi olan Moda Selvim, kusursuz ve trend kombinleri ile sokak şıklığındaki iddianızı sürdürüyor!

 

Uygun Fiyata Şık Kombinler

Tesettür giyimde kombin denince artık akıllarda en uygun fiyatlarla Moda Selvim gelmektedir. Kaliteli bir üretim, yeni sezon moda trendleri takip edilerek üretilen kombin modellerimiz aynı zamanda en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız.

Etek, gömlek, başörtüsü ve dilerseniz çanta ve ayakkabıyla birlikte bir kkombin oluşturabilirsiniz. Kombin kategorimizde yer alan kıyafetler genellikle en çok tercih edilen model ve renklerden oluşmuştur. Bunların yanında güncel moda trendlerini takip ederseniz Moda Selvim giyimde en güncel modeller yer almaktadır.

Ürünlerimizin üretiminde belkide en zor olan kısmı tasarımdır. Moda tasarımcılarımızın günlerce süren karar süreci, model seçimi, renk seçimi ve uyumu, beden çalışmaları, müşterilerimizin tercih ve zevklerine uygunluğu düşünülerek üretime geçilmektedir. Üretim aşamasında meydana getirilen kalıplar, kumaş üzerinde kesilerek, dikim aşamasına geçiliyor. Ardından herhangi bir hata, defo vb. kontroller yapılarak stoklarımızda yer alıyor.

Uygun fiyatlardan bahsedecek olursak, piyasa fiyatlarında 100 TL’nin altında bir kombine sahip olmanız pek mümkün görünmüyor. Yeni sezon kombinlerde dahil olmak üzere %50’nin üzerinde bir indirimler kombin çeşitlerimizi müşterilerimize sunuyoruz.

Moda Selvim’in kaliteli ancak ucuz olmasının en büyük nedenleri arasında kendi üretimimiz olmasıdır. Her model özenle seçilip, yine özenle üretilerek, kendi stüdyo çekimlerimiz aracılığıyla eticaret sitemizden sizlere ulaştırıyoruz.

Moda Selvim’in uygun fiyatlı olmasının bir başka nedeni ise, her gün büyüyen rekabet ortamında, müşterilerimizin bütçesini sarsmayacak şekilde bir fiyat politikası sunuyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun fiyatlarla kombinlerimizi bu linkten inceleyebilirsiniz.