Tesettür Kombinlerde Hangi Renkler Moda?

Birbirinden güzel tesettür kombin modellerinin her sene çok fazla ilgi görmesinin en büyük nedenlerinden biri de, harika bir kombin imkanı vermesinin yanı sıra, renkleri eşliğinde de farklı bir uyum yakalama şansıdır. Titiz bir şekilde yapılan çalışmalar altında moda uzmanlarının ve üretici firmaların ortaya çıkardığı birbirinden farklı model ve renkleri altında harika uyumlar getiren tesettür kombin örnekleri, her sene büyük bir beğeni altında alışveriş listesine eklenmektedir. Tabii burada modeller ile birlikte renklerin de önemi oldukça büyük bir hale gelmektedir. Konu özellikler tesettür ikili kombin seçenekleri olduğu zaman renklerin önemi daha fazla artmaktadır.

 

 Birbirinden değişik modeller kapsamında tesettür kombin renkleri

 

Yeni sezonda daha uyumlu ve daha canlı, parlak renklerin ön plana alındığını görmek mümkündür. Örneğin bordo ve taba ile birlikte haki renklerinin mat ve parlak görünümleri kat kesimli tesettür kombin elbiselerinde oldukça güzel bir izlenim ortaya çıkarmaktadır. Aynı zamanda saks mavisi, lila ve siyah renkleri de oldukça güzel bir izlenim ortaya çıkarıyor.

 

Diğer taraftan gül kurusu, bordo ve lacivert ile birlikte mürdüm renkleri de ayrı bir güzellik sunmaktadır. Giysilerin modeline göre tercih edilerek üretimleri gerçekleştirmiş renkler kapsamında, tesettür ikili kombin üzerinde harika bir uyum sağlamış olarak ve çok uygun fiyatlara altında birbirinden farklı modelleri satın almak mümkündür. Tüm hanımların kendi kişisel zevklerine bağlı kalması suretiyle birçok değişik tesettür ikili kombin modelleri mükemmel bir uyum sağlamış olarak harika renklerle piyasa üzerinde bulunmaktadır.

 

 Değişik renkleri altında tesettür kombin modelleri

 

Konu her daim tesettür kombin olduğu zaman mutlaka renklerin önemi çok daha fazla ön plana alınmaktadır. Bilindiği üzere hangi elbiseler ile kombin yapılırsa yapılsın mutlaka renkler uyum sağlamalıdır. O yüzden bu bağlamda moda uzmanları buna göre üretimleri gerçekleştirmekte ve özel renkleri bir araya getirmeye çalışmaktadır. İndigo, şarabi ya da mint gibi tabii birçok değişik renkler kapsamında birbiri ile mükemmel bir uyum sağlamış renklerin yanı sıra aynı zamanda tesettür ikili kombin seçenekleri altında tek renk olarak da yine harika modelleri çok uygun fiyatlarıyla Modaselvim üzerinden satın almak mümkündür.

 

Tesettür Kombinler Nasıl Yapılır?

 

Tesettür giyim modası diğer popüler kültür modalarından ayrı olarak farklı bir kulvarda ilerlemektedir. Bu sebeple de her sene başka bir alanda gelişim göstererek aynı zamanda tamamlayıcı olan parçalara da bu modanın etkisi yavaş yavaş yansımaktadır. Tesettür modasındaki en büyük özellik parçaların hem kendi başına hem de birbirleri ile bütün bir şekilde kullanılabilmesidir. Ayakkabıdan çantaya, baş örtüsünden paltoya ve etekten tuniğe bir çok parça birlikte de kullanılabilmektedir. Bu sebeple de genelde tesettür alışverişlerinde tüm bu ürünlerin bir arada bulunabildiği ve satın alınabildiği mağazalar ya da web siteleri tercih edilmektedir. Bu siteler üzerinden hızlı ve güvenilir şekilde alış veriş yapmak mümkünken aynı zamanda da aranılan çeşit ya da model site içi arama butonu ve kategoriler sayesinde oldukça hızlı bir şekilde bulunabilmektedir. Tesettür kombin yaparken de birden fazla parçanın bilikte alınması uyum açısından oldukça önemlidir. Kombinler tesettür ikili kombin ya da tekli kombin şeklinde olabilir. Tesettür kombin yaparken en önemli kriter ise tarzı ve tercihi önceden belirlemektir.

 

Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

 

Tesettür kombinler yapılırken spor tarz ya da klasik tarz önceden belirlenirse parçaları almak ve tamamlamak daha kolay olur. Spor tarzlar için genelde kot kumaşı ile hazırlanan pantolon ve etekler ile keten ya da pamuklu kumaşlar tercih edilirken klasik tarzlarda ise jarse, saten, şifon ya da kaşe kumaş tercih edilebilir. Klasik tarzda yapılan tesettür kombin modelleri topuklu ayakkabılar ve deri bot ya da babetler ile tamamlanırken çantalar da ayakkabıya uyumlu olarak seçilir. Spor tesettür kombin modelleri ise daha çok spor ayakkabılar ya da sandaletler ile kullanılabilmektedir.

 

Tesettür Alışverişleri Nereden Yapılır?

 

Tesettür alışverişi yaparken parçalar ister tek tek ister tesettür ikili kombin olarak alınsın yüksek kalite ve uygun fiyat esas olmalıdır. Tesettür ikili kombin için tercih edilecek parçalar bir adet alt parça ve bir adet de üst parça ya da dış parçadan oluşabilir. Tesettür ikili kombin içinde etek, pantolon, tulum, ferace, kap, triko, gömlek çeşitleri ya da kazak yer alabilir.

 

MÜKKEMMEL GÖRÜNÜM İÇİN DOĞRU KOMBİN ŞARTTIR

Kombin yapmak birbiriyle uyumlu renk ve desende ki kıyafetleri bir araya kombingetirerek hoş bir görüntü oluşturmak demektir. Her işte olduğu gibi kombin yapmanın püf noktaları vardır. Burada önemli olan renkleri sıradanlaştırmadan özelleştirmektir.

İyi giyinmenin sırları öncelikle kendinize soracağınız nasıl giyinmeliyim sorusundadır aslında. İkinci soru ise bana ne yakışır olmalı. Çünkü her kıyafetin farklı kişilerde duruşu da farklıdır. O sebeple vücut tipinize uygun kıyafetleri seçmek çok önemlidir. Kıyafet seçiminde en önemli nokta kötü görünüm oluşturan bölgeleri kapatmak ve görünmemesini sağlamaktır. Çokça yapılan yanlışlardan birisidir aslında zayıf görünmek için siyah giymek.

Fazlalık bölgelerinizi kapatmak istiyorsanız siyah giymek yerine daha hatlarınızı belli etmeyen kıyafetler ile kombin yapabilirsiniz. Eğer ince hatlara sahip iseniz ve bu görünüm sizi rahatsız ediyorsa bol detaylı kıyafetler seçerek görünümünüzü düzeltebilirsiniz. Eğer ki tayt diyerek hoş görünmek istiyorsanız üzerinize bol ve salaş desenli buzlar diyerek kombin yapabilirsiniz. Böylelikle fazla kiloya sahipsiniz fazlalıklarınızı da saklamış olursunuz.

Her vücut tipine uyan bir kombin vardır ki o da dar ile bol, bol ile dar kombinler yapmaktan geçer. Mevsime ve modaya uygun kombin yapmakta çok önemlidir. Eğer büyük göğüsleriniz varsa v yakaya sahip kazakları, ceketleri seçebilirsiniz. Böylelikle daha estetik ve nazik ve görüntü sağlamış olursunuz. Omuzlar nasıl geniş ise bunu saklamanın yolu basenler ile dengeyi sağlamaktan geçer.

Basenleri ve orantı kurup daha düzgün bir görüntü sağlayabilirsiniz. Eğer ki karın bölgeniz genişse ceket modellerinde cepsiz modeller tercih edilmelidir. Kilonuzdan şikâyetçiyseniz bol pantolonları tercih edebilirsiniz. Kısa boylu ve zayıf sana bol paça pantolonları tercih etmelisiniz böylelikle topuklu ayakkabıyı koruyabilirsiniz. Bacak boyunu uzun göstermek isteyen hanımlar için yüksek bel pantolon önerebilirim.

Dar omuzlu bayanlara da straplez elbiseler ya da tek askılı elbiseleri önermekteyim. Kısacası şık giyinmek için ve doğru kombinleri yapabilmek için mükemmel bir vücuda sahip olmaya gerek yoktur. Ten renginize ve kilolarınıza uygun tarzda kıyafetler ve ayakkabılar seçerek de mükemmel uyumu yakalamanız mümkün olabilmektedir.

 

Tesettür Elbise Kombin Önerileri

Tesettür Elbise Kombin Önerileritesettür elbise kombin 1

Eteği çizgili kombin, neon sarısı kullanılmıştır ve etek bölümü beyaz ve sarı yatay çizgilerden tasarlanmıştır. Kombini krem rengi ve yine aynı ren başörtüsü tamamlamıştır. Tesettür elbise aslında etek ve tunikten meydana gelmiştir. Etek kısmı kumaş türü olarak sepet örgü şeklindedir. Tunik ise krep kumaştan tasarlanmıştır.

Resimde görünen mankenin boyu 1.74cm kadardır ve vücut yapısı incedir. Bu nedenle tercih edeceğiniz elbiseyi her ihtimale kaşı bir beden büyük almanızda yarar var.

 

 

 

Siyah Beyaz Elbise KombinSiyah-Beyaz Elbise Kombin

Zigzag desenlere sahip bu kombinde, etek ve gömlek olarak 2 parça olarak tasarlanmıştır. Bu tesettür elbise mevsimliktir.  Etek boyu 110cm’dir ve ted kumaştan üretilmiştir. Gömlek ise krep kumaştan üretilmiştir. Gömlek yakası etek deseninden tasarlanmış ve kapalı yaka altına uzanan iki parça kombine şıklık ve tamamlayıcı bir ek olarak düşünülmüştür. Gömlek yakası gibi kollarıda etek deseninde kumaş kullanılmıştır.

Elbiseyi tamalayan bir aksesuar olan zincir, belde şık bir görüntü kazandırırken kıyafete hareket katmıştır.

Kombinde başörtüsü olarak siyah renk kullanılmış. Ancak zevkinize göre siyah ve beyazın tüm renkleri kaldıracağını düşünerek istediğiniz renkte başörtüsü kullanabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz manken boyu 1.74cm’dir. Bou ve ince ölçü göz önünde bulundurularak 1 bedeb büyük tercih edilmelidir.

 

Straplez Görünümlü KombinStrablez Kombin

Tesettür giyim şıklığı denince straplez görünümü geçmemk lazım. Bu kombinde kullanılan renkler lacivert ve somon renkler kombine edilmiştir. Düz lacivert etek belden aşağıya doğru serbest genişler ve ayak bileklerine kadar gelir. Etek içi astarlıdır ve buzul kumaş kullanılmıştır. Eteğin yüksek olan bel kısmı gömlek rengide katılarak şık bir kemer uygulanmıştır.

Gömlek kısmına bakacak olursak, etek ile birleşiktir. Göğüs üst kısmında etek rengi lacivert olarak tasarlanmıştır. Gömlek yaka kısmında çok zarif ve şık duran kurdela ip bağlıdır.

Kombinde etek rengi lacivert başörtüsü çok iyi uyum ve tamalayıcı duruyor. Ayakkabıda ise topuklu krem rengi veya gömlekle eşdeğer somon rengi seçim yapabilirsiniz. Elbiseyi tercih ederken manken ölçülerini dikkate alarak bedeninizin bir beden büyüğünü almaya özem gösterin. Çekimlerde en dar ve manken ölçülerine uyacak olan beden kullanılmaktadır.