Tesettür Tunik Modellerinde Yeni Sezon Renkleri

 

Her sene büyük bir beğeniyle alışveriş yapılan ve tüm hanımların kendi kişisel zevklerine bağlı kalarak satın aldıkları birbirinden güzel tesettür tunik modelleri elbette sadece model açısından değil aynı zamanda renk açısından da büyük bir öneme sahiptir. Hanımlar kendi ten uyumu ile birlikte evde bulundurdukları farklı giysiler ile harika bir kombin yaratacak renkteki tunik çeşitlerinden bir seçim yapar ve gitmek istedikleri herhangi bir davete veya organizasyon için güzel bir görünüm etme şansını yakalayabilir. Tüm hanımların bunu keyifli bir şekilde ve rahatça sağlayacak olan bu seneki tunik modelleri oldukça farklı renkler altında piyasaya sunulmuş durumdadır. Üstelik çok uygun fiyatlar altında satın alınabilecek olan birbirinden güzel tunik modelleri içerisinden birden fazla şekilde değişik renkleri altında satın alınarak farklı zamanlarda giyme imkanı elde edilebilir.

 

 Yeni sezondaki değişik tunik model renkleri

 

Bu yıl daha çok parlak ve iç açıcı renklerin ön plana çıkarıldığı tesettür tunik modelleri arasından tüm hanımlar kendi kişisel zevklerine bağlı kalarak güzel bir seçim yapma şansını kullanabilirler. Bunlar içerisinde özellikle lacivert ile birlikte başta siyah olmak üzere şarabi rengi ya da bordo renkleri oldukça güzel bir izlenim yaratmaktadır. Diğer yandan taba ve zümrüt ile birlikte haki renklerinin harika bir görsel sunduğunu da eklemek gerekir. Bunlara ek olarak saks mavisi ile birlikte indigo ve ekru renkleri de farklı tunik modelleri kapsamında tüm hanımların beğenisine sunulmuş durumdadır. Harika bir görsel sunan ve yeni sezon içerisindeki modelleri mükemmel bir uyum sağlamış olan bu renkler altında oldukça zengin bir seçenek bulabilirsiniz.

 

 Kaliteli malzeme yapısında en uygun fiyatlı tunik modelleri

 

Birbirinden kaliteli kumaş yapıları kapsamında üretimleri sağlanmış olan ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde giyilecek olan birbirinden güzel tesettür tunik modelleri aynı zamanda Modaselvim bünyesinde sizlere çok uygun fiyatlar ile sunulmuş durumdadır. En önemli markalar dahilinde siteye eklenmiş olan ve bunlara harika bir uyum sağlayan renkler kapsamındaki tunikler içerisinden kişisel tercihlerinize göre bir seçim yapabilir ve dolaplarınızı yeni sezon tunikler ile süsleyebilirsiniz.

Kışlık Tunik Modelleri

Kışlık tunik modelleri kış aylarının gelmesi ile vitrinlerde yerini aldı. Triko ve daha başka kışlık konsepte uygun bir çok kumaştan imal edilen tunik modelleri Moda Selvim’in gündeminde.  Bu modeller ile ile kış ve sonbahar iklimine yakışan kombinler yapabilirsiniz. Tunik her mevsimin en gözde giyim türlerinden biri, bunun en büyük nedeni de pantolon ile kolay kombin olabilmesi. Pantolon seven, spor giyim tercih eden tesettürlü bayanların en vazgeçilmez modeli de tunik oluyor. Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günlerde en cazip tesettür giyim parçaları arasında tunik modelleri öncelikli olarak dikkat çekmekte. Her tarz kap, kaban ve pelerin, panço gibi dış giyim ile kombin edilebilen bu giyim türü, tesettürlü bayanlar için daha da ayrıcalıklı.

Kışlık Kombin Önerileri

Kışlık tunik modelleri ile gayet iklime uygun ve zerafet ile şıklığı barındıran bir kombin yapabiliriz. Kot pantolon, dar paça bilek boy pantolon ve kumaş bilek boy pantolon ile harika kombinler çıkarmak mümkün. Düz renk eşarp ya da şal modelleri ile kombininizi tamama erdirebilirsiniz. Moda Selvim’in en yeni ürünleri arasında olan süet tunik modelleri ile kap modellerini de beraber kombinleyebilirsiniz. Tesettürlü genç kızlar bu sayede sokak modasını da yakından takip etmiş olacaklar. Süet tunikler ile siyah dar paça pantolonları bir arada kullanıp, deri bilek boy botlar ile de şıklığınızı noktalayabilirsiniz. Şal ya da şık desenler içeren bir eşarp ile kombininiz harika bir boyut kazanacaktır.

Kışlık Karyağdı Tunikler

Karyağdı ismini nokta nokta desen içeren kumaşından alıyor.  Bu model kışlık tunik modelleri içerisinde bu sezon çok faal olacak gibi görünüyor. Geçen yıl bu kumaş türü ile bolca peblum tunik modelleri görmüştük. Bu sezon kışlık tunik modelleri daha da çeşitli bu da biz hanımların alışveriş keyfine keyif katıyor. Kışlık tunik modeller hem renk, hem desen, hem de görsel farklılıklar ile birçok tarzda karşımıza çıkmakta. Moda Selvim olarak bizler de stilinize en uyan modele en kolay standartlar ile sahip olmanıza olanak sunuyoruz.

Online Alışveriş Keyfi

Özellikle online alışverişi tercih eden hanımlar, birçok çeşide daha kolay ve hızlı erişebiliyor. Günlük güncellenen ara yüze sahip online alışveriş sitesi www.modaselvim.com ile sizlere sürekli ve aktif hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Avantajlı ödeme ve kargo teslim koşulları ile online sektörde ayrı bir yere sahibiz. Uygun fiyat alternatifleri ile indirime giren ürünlerimizi outlet kategori köşesini de hizmetinize açtık. Her gün ziyaret edip yeni indirimlerden haberdar olabilirsiniz.