2018 Kış Kombinleri

 

Kış ayları belki de en zor kombin yapılan mevsimlerden biridir. Çünkü kış aylarında bayanların tercih ettiği kıyafetler genel olarak soğuğa karşı koruması yüksek kıyafetlerdir. Bu kıyafetlerde çeşit ve renk skalasının zayıflığı çoğu bayanın kombin seçeneklerini daraltmaktaydı. Fakat son yıllarda renkler mevsimler üzerindeki etkisini kaybederek, bahar renklerinin de kış aylarında tercih edilebilir olması bayanların dolaplarını oldukça çeşitlendirmiştir. Bu doğrultuda, kışlık tesettür giyim modelleri de oldukça çeşitlenerek, iddialı kombinlerin oluşmasını sağlamıştır. Kışlık tesettür giyim modellerinde ufak detaylar, kombinlerin oldukça şık görünmesine yardımcı olmakla kalmamış yeni bir moda rüzgarının da bayanlar üzerinde etkili olmasını sağlamıştır. Paltoların kol ve yaka kısımlarındaki kürk detayları, kaşe palto elbiseler, kürk detaylı eldivenler 2018 yılı kombin seçenekleri için gerekli olan ufak detaylar olarak benimsenmiştir.

 

2018 Yılı Palto Elbiseler

 

Palto elbiseler, eski klasik giyim tarzını yansıtan parçalardan biridir. 2018 yılı ile birlikte eski retro tarzı yeniden moda severler ile buluşturan 2018 kışlık tesettür giyim modelleri, palto elbiseleri dolaplarda yerini almasını sağlamıştır. Bilek hizasına kadar uzanabilen uzun palto elbiseler hem kumaş yapısı ile hem de kış mevsimine uygun renk ve desenleri ile çoğu bayanın gözde kıyafetleri arasındaki yerini almıştır. Pek çok dünya markasının da severek kreasyonlarında kullandığı palto elbiseler koruyucu olmalarının yanı sıra şık ve kibar duruşlarıyla da beğenileri toplamıştır. Palto elbiseler deri ya da süet yapıdaki çizmelerle de oldukça şık kombin oluşturmaktadır. Uzun boylu bayanların bilek hizasına kadar uzanan palto elbiseler kullanması bayanlara ayrı bir şıklık kazandıracaktır.

 

Vahşi Batı Kışlık Tesettür Giyim Kombini

 

Eski dönemlerde vahşi batı kadınlarının giyim tarzlarını yansıtan 2018 yılı kışlık tesettür giyim modelleri, şimdiden pek çok modacı tarafından beğeniyi toplamış gözüküyor. Özellikle ceket ile bol etek kombinini birleştiren bu tasarımlar bol bir palto ile de oldukça şık görünüm elde etmektedir. Ceketlerin bel kısımlarında bulunan büzgüler, bol etekler ile zarif bir duruş sergileyerek bel ve basen kısımlarından şikayetçi olan bayanların kusurlarını örtmeleri için de ideal yapıdadır. Kombinler de kullanılan koyu tonlar kış mevsiminin temsilcisi niteliğinde olup, 2018 yılı kış kreasyonuna da damgasını vurmaya hazırlanmaktadır.