Tesettür Giyim Nasıl Olmalı?

Pek çok kadın tesettür giyimi tercih etmektedir. Bu sebeple de günümüzde tesettür giyim oldukça gelişme göstermiştir. Tesettür giyiminde modayı takip etmek çok kolaydır. Binlerce renk ve modeldeki kıyafetler içerisinden kolaylıkla dilediğinizi seçebilirsiniz. Bunun için küçük bir araştırma yapmak yeterli olacaktır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Tesettür giyiminde tüm bedenlere uygun kıyafet bulmak mümkündür. Dilediğiniz kıyafetleri alarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Şık görünmek her kadının hakkıdır ve her kadın güzel görünmek ister. Gelişen tesettür giyim modası ile bunu başarmak çok kolaydır.

Tesettürlü Giyimde Şehir Tarzı

Şehir hayatında özellikle çalışan kadınlar için kurumsal tarzda kıyafetler bulmak önceden oldukça zordu. Fakat artık bu tarz kıyafetleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Kendi tarzınızı yaratabilir ve şık bir görünüş elde edebilirsiniz.

Kimi bayanlar sade şıklığı tercih ederler. Kimi kadınlar da daha gösterişli parçaları tercih ederler. Her iki durum için de mükemmel tesettür parçaları bulmak mümkündür.

Tesettür Giyim

Dilerseniz pastel tonlarda dilerseniz de daha canlı tonlarda renkler tercih etmeniz mümkündür. Kışlık tesettür giyim kıyafetlerinde daha koyu renkler seçilebilir. Siyah, kahverengi, mor gibi koyu tonlar kullanarak güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Özellikle bu yıl siyah, mor tonları oldukça popülerdir.

Bunun dışında dilediğiniz renklerde oldukça güzel modellerde tesettür giyim kıyafetleri bulabilirsiniz. Tesettür giyiminde şıklık arayışı içindeyseniz bunu sağlamanız oldukça kolaydır. Gelişen teknoloji ile birlikte her geçen gün farklı tesettür giyim modelleri üretilmektedir.

Tesettür Giyim Modelleri

Tesettür giyim kıyafetleri farklı ürünlerden üretilebilmektedir. Pek çok model arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ferace, tunik, elbise, etek, pantolon modelleri bulunur. Tesettür kıyafetleri bol olarak üretilmektedir. Bu sayede giydiğiniz zaman hatlarınızı belli etmez.

Tesettür giyiminde oldukça güzel modeller arasından kendi tarzınıza uygun olanları tercih edebilirsiniz. Bu şekilde farkınızı da ortaya koymuş olursunuz. Şıklıklarına önem veren tesettürlü hanımlar için pek çok mükemmel model bulunmaktadır.

Her ortama uygun güzel kıyafetler tercih edebilirsiniz. Kıyafetleriniz üzerinde değişiklikler yaparak farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. En güzel kıyafetler için biraz araştırma yapmanız yeterli olacaktır. Tüm bedenlere uygun mükemmel kıyafetler bulunmaktadır. Bu sayede kıyafet seçerken asla zorluk çekmezsiniz.

 

2018 Yılı Tesettür Elbise Trendleri

 

Havaların soğumasıyla birlikte kışlık tesettür giyim kıyafetleri vitrinlerde yerlerini almaya başladı. 2018 yılında en moda kışlık tesettür giyim koleksiyonlarında yer alan elbiselere göz atıp sizde kendi koleksiyonunuzu oluşturabilirsiniz. Havaların soğumasıyla beraber her ne kadar daha çok pantolon giymeye başlasak da çoğumuz elbiseleri daha çok sever. Bu nedenle hiç bir mevsimin giyim zevklerinizi ve tarzınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

 

 Desenli kışlık elbiselerin kullanımı

 

Elbiseler genellikle dört mevsim boyunca şıklığından vazgeçmek istemeyen bayanların ilk tercihidir. Çünkü kadınsı ve şık bir duruşun yanı sıra tek parça olmasıyla da kullanım kolaylığı sunarlar. Bunun yanı sıra ekstra aksesuara gerek duymadan yalnızca bir kaban ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Her ne kadar ilkbahar mevsiminin bütün enerjisini içerisinde bulunduran çiçekli elbiseleri çok sevsek bile kışın da içinizi ısıtacak birçok rengi bir araya getiren capcanlı elbiseler ile düz renkli şallarınız ile bir araya getirip çabasız şık kombinler oluşturabilirsiniz. Kadife, yünlü ve pamuklu elbiselerin desenlerindeki renklerden biri ile tamamlayacağınız şıklığınızı ayrıca elbisenin ana rengine zıt tondaki şallar ile beraber kullanıp farklı ve eğlenceli bir stilde oluşturabilirsiniz.

 

2018 yılının en dikkat çeken ayrıntısı ise kesinlikle etnik desenler. Etnik desenlerin en çok yakıştığı parçalar ise elbiseler… Klasik desenlerden ve düz elbiselerden farklı bir havaya sahip olan etnik desenli elbiselere bu sene bir şans verip dolabınızda yer ayırabilirsiniz. Severek kullanabileceğiniz bir sürü farklı model ve renk bulunuyor.

 

 Sade kışlık elbiselerin kullanımı

 

Eğer desenli elbiseleri iddialı buluyorsanız kışlık tesettür giyim koleksiyonları arasında desen ve düz renkli elbiseler de bulunuyor. Tek renk bir elbiseyi tercih edip desenli ve capcanlı şallar ile de oldukça şık görünebilirsiniz. Desenli şal kullanmanın yanı sıra farklı renklerde ya da modellerde hırkalar ile elbisenizi kombinleyip kendi tarzınızı da ortaya koyabilirsiniz.

 

 Denizci temalı kışlık elbiselerin kullanımı

 

Ayrıca yaz sezonunun en sevilen desenlerinden olunan marin temalar yeni sezonda kış mevsiminde de oldukça moda. Her kadın bilir ki çizgili kıyafetler göz yanılsaması yaparak boyumuzun olduğundan daha uzun görünmesini sağlar. Bu nedenle uzun boyuna çizgili elbise ile bu etkiyi siz de kullanabilirsiniz. Eğer vücudunuzda daha kısa göstermek istediğiniz bir kısım var ise bu kısımlarda da enine çizgileri tercih edebilirsiniz.

 

2018 Kış Sezonu Tesettür Giyim Parçaları

 

Kış mevsiminin soğuk yüzünü hissetmeye başladığımız şu günlerde gardırobumuzda da yavaş yavaş kışlık tesettür giyim konseptimiz için eksik olan parçaları da fark etmeye başlıyoruz. Bizi sıcak tutacak hırka ve kazaklar, üşütmemize engel olacak pantolonlar ve üşüdüğümüzde omuzlarımıza koyabileceğimiz yün bir şal başlangıç olarak ihtiyaç duyduğumuz parçalar arasında yer alıyor. Her ne kadar evden dışarı çıktığımız zaman yüzümüze çarpacak soğuk havayı düşündüğümüzde sabah yataktan kalkmak ve hazırlanmak oldukça zor gelse de vereceğimiz tüyolar sayesinde günün istediğiniz saati için kendi kışlık tesettür giyim kombininizi kolaylıkla oluşturabileceksiniz. İşte size günün her saati kolaylıkla giyebileceğiniz ve kombinleyeceğiniz hem de sizi kış boyu sıcak tutabilecek kışlık tesettür giyim kodlarının en trend parçaları…

 

Fitilli Kadife Parçalar

 

Kış mevsimin gelmesiyle tıpkı geçtiğimiz sezon gibi kadife parçalar yine en çok kullanılan ve aranan parçalar arasında yer alıyor. Fitilli kadifelerin bu sezon en çok kullanıldığı alan ise etek ve ceket takımları… Ayrıca salopet modasını kış mevsiminde de devam ettirmek adına fitilli kadife parçalardan yararlanabilirsiniz. İçinize ya da üzerinize giyeceğiniz örme, angora ya da şönil bir kazak ile sportif bir şıklığa ulaşabilirsiniz. Ayrıca fitilli kadife bir parçayı desenli şal ya da kemer gibi çeşitli aksesuarlar ile kolaylıkla kullanabilirsiniz.

 

Şönil Kazaklar

 

En az kadifeler ve suni kürkler ön plana çıkan bir başka parça da son birkaç sezondur moda dünyasına hızlı bir dönüş yapan şönil kazaklar… Hem şık bir günde hem de sokak modasında sıklıkla kullanılan bu kazakların özellikle oversize modelleri oldukça popüler. Soğuk kış günlerinde sizi hem şık gösterecek hem de soğuktan korunmanıza yardım edecek şönil kazaklara bir fırsat vermeli ve dolabınızda bir yer açmalısınız.

 

Angora Kazaklar

 

Soğuk havalar içimize işlemeye başlasa da neyse ki moda dünyasında angora kazak denilen bir kazak türü bulunuyor. Bu kazakları her kadın çok seviyor çünkü hem yumuşacık dokusu hem de hafif olmaları sebebiyle hem şık hem de rahat hissetmemizi sağlıyorlar. Bunun yanı sıra feminen bir havaya da sahip olan angora kazakların sezonda en çok kullanılan ve dikkat çeken renkleri ise hiç şüphesiz bebek pembesi ve bebek mavisi…

 

Kışlık Tesettür Giyimde Trend Ürünler

 

Kışlık tesettür giyim modasında bu yıl için kadife kumaşları görmek mümkün. Pantolonlar da dahil olmak üzere gömlek, etek ya da ceketlerde kullanılan kadife eski itibarını yeniden kazandı. Yumuşacık dokusu sayesinde hem sıcak hem de havalı bir görünüm katan kadife işlemeli modellerle zenginleştirilmiş.

 

 Kışlık Tesettür Kaban Modelleri

 

Kabanlarda oldukça şık ve iddialı modeller bu senenin modası. Kolları çok geniş yarım kol ya da kolsuz kaban modelleri farklı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Tesettür çizgisinden ayrılmadan dize kadar ya da dizin çok altında biten kabanlarda renk genellikle ağır tonların çok dışında yer almamış. Siyah, borda, lacivert, krem rengi ya da kahve tonlarının daha yoğun kullanıldığı tasarımlarda hareket katan ayrıntılar da oldukça özgün bir tasarımın eseri.

 

 Etekler Kışın Nasıl Olacak?

 

Eteklerde geçen yılın esintileri olan Mevlana etek modelleri hala saltanatını korumaya devam etse de yüksek bel kalem etek benzeri etekler de oldukça tercih edilen  Kışlık tesettür giyim modelleri arasında yer alıyor. Renklerde bir sınırlama yer alıyor. Kareli eteklerin yanı sıra desenli ya da düz eteklere de büyük bir alan ayrılmış.

 

 Tesettürde Pantolon Modası

 

Pantolon modellerinde İspanyol paça ya da bol boru paça pantolonlar Kışlık tesettür giyim modellerinde başı çeken ürünlerin başında geliyor. Renk olarak siyah tonları daha çok ön planda.

 

 Eşarp, Şalda Kış Modası

 

Eşarp ve şallarda aksesuar olarak kullanılan püsküller yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Bunun yanında saçaklar ya da desenlerdeki yoğunluklar da yine dikkat çekici ama şık bir detayı oluşturmaktadır. Eşarplarda renk konusunda kış ayı için özel bir ayrım bulunmuyor. Bu renklendirme durumu bir şalda ya da eşarpta üç beş renk karışımını dahi kapsayabilmektedir.

 

 Kazak, Kap Ve Ferace Modelleri

 

Kazaklarda geniş yakalar, balıkçı yakalar ya da yarasa kollar geniş gövdeli dar kollu detaylar bulunuyor. Bu durum ferace modellerinde de kollarda benzerlik göstermektedir. Rahatlığı hedef alan feraceler şıklığından da ödün vermiyor. Yakalarda da farklılığın ön planda olduğu modeller oldukça iddialı görünüyor. Daha çok etek kısımlarında fırfırların olduğu feraceler bu sene için sıkça görülecek.

 

Tesettür Giyimde 2017-2018 Kış Modası

 

Her sene yenilenen çizgisiyle meraklılarını heyecanlandıran kışlık tesettür giyim modası, rahatlık ve şıklığı estetik bir görünüm içinde beğeniye sunar. Kaliteli ve zarif modellere ev sahipliği yapan tesettür modası, son yıllarda büyüyen bir sektör haline gelmiştir. Kullanıcılarına keyifli bir online alışveriş deneyimi sunmak için güncellenen Moda Selvim, geniş model yelpazesi üzerinden her türlü ihtiyaca cevap vermeyi amaçlar.

 

Sade Çizgilerin Ön Plana Çıktığı Kışlık Üst Giyim Önerileri

 

Şık ve rahatlığın ön plana çıktığı, mevsim ihtiyaçlarını da en iyi şekilde karşılayacak olan üst giyim modelleri, tesettür giyim stilini benimseyen hanımların isteklerine uygun olarak çeşitlendirilir. Sonbahar ve kış modasının renklerine göre hazırlanan kalıplar, hanımların kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için sade çizgilerle tasarlanmıştır. Canlı renklerle hazırlanan eşarplar, üst giyimlerle uyumlu olduğu kadar da kaliteli bir görünüm verir. Kışlık tesettür giyim modellerinde dikkat çeken metal aksesuarlar, şal yakalar ve kalın kemerler muhafazakâr bayanların kendine has stillerini dışa vurmalarına fırsat yaratır.

 

Ceket ve paltolarda kullanılan kalın kemerler, kendine ve fiziğine güvenen bayanlar tarafından tercih edilir. Kendini özgür olduğu kadar da şık hissetmek isteyenler için hazırlanan kış modası, giyimin yanı sıra çanta, ayakkabı, aksesuar ve eşarp seçimiyle tamamlanabilir. Tarzını yaratırken içini ısıtacak detaylara önem veren hanımlar seçtikleri üst giyimlerde kullanılan kürklerle bütün bir kışı üşümeden geçirebilirler.

 

Renk Seçiminin Şıklık ve Uyum Üzerindeki Etkisi

 

Klasik bir görünümle cool bir tarz yaratmak isteyenler, koyu renkleri tercih ederken sportif kapüşonlu detaylar işlevsel spor giysilerle sokak stilinin yeniden belirgin hale gelmesi sağlanabilir. Sonbahar ve kışın soğuk günlerini desenlerle hareketlendirebilir ve bütün bir kış boyunca enerjinizi düşürmeden de şıklığın zirvesine yerleşebilirsiniz. Bir bütün olarak değerlendirilmesi gereken şıklık, renk seçimleriyle desteklenebilir.

 

Soğuk havalara meydan okumak isteyenler günlük kombinlerini kalın topuklu botlarla tamamlayabilirler. Kışlık tesettür giyim dendiğinde akla gelen; pardösü, mont, palto, atkı, şal ve şıklığın kombinleneceği diğer parçalar uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleriyle Modaselvim online hizmetleriyle karşılanabilir. Değişen zaman uyum sağlayan üst giyim modelleriyle sokak stilinde başrole çıkmayı hedefleyenler kürk detaylı paltolarla buzları eritebilirler.

 

Kışlık Tesettür Giyim Önerileri

 

Her ne kadar her bir mevsimin kendi içinde ayrı güzelliği olsa da kışlık tesettür giyim kombini yaparken bazen kendimizi kısıtlı bir alan içerisinde oyun oynuyormuş gibi hissediyoruz. Örneğin yaz ayları içimize işleyen sıcağı ile tatil keyfi ve cıvıltısıyla kendini sevdirmeyi başlıyor. Bahar ise doğanın canlanması ve yeşillenmesi ile bizlere muhteşem bir görsel şölen sunuyor. Sonbahar ise farklı tonlarda yaprak döken ağaçları, yağmur ve toprağın birleşiminde ortaya çıkan koku ise insanı bir başka cezbediyor. Kış mevsimi ise kesinlikle doğanın en muhteşem ve görsel sunan olayı olan karı bizlere sunuyor. Doğanın bu değişken yapısı gibi bizler ve gardıroplarımız da her sezon da değişiyoruz. Her mevsimin kendine özel bir tonu olduğu gibi bu mevsimlere yakışan renkler de değişkenlik gösteriyor. Kış mevsimine en çok yakışan renkler arasında ise başı kesinlikle kahverengi ve tonları çekiyor.

 

Pelerinlerin kışlık giyiminde kullanımı

 

Son senelerde özellikle de kışlık tesettür giyim kombinleri arasında göze çarpan ve en popüler olan parçalar pelerinler… Her ne kadar kullanımı biraz zor gibi görünse de şık görüntüsü bizleri cezbetmeyi başarıyor. Sade bir pelerin seçtiğimiz de bu pelerini hayal gücümüz ile birleştirip kendi tarzımızı yaratmak bize kalıyor. Ancak piyasada kürklü, desenli gibi farklı modellerde de pelerinler bulunuyor. Pelerinlerinizi gece davetlilerinde de kullanmak istiyorsanız bir broştan yardım alıp şık bir tarz edebilirsiniz.

 

Oversize paltoların kışlık giyimde kullanımı

 

Etek ve elbiseler giymeyi sevenler için farklı tarzda kışlık tesettür giyim kombinleri bulunuyor. Kışlık elbise ve eteklerinizi diz boyu çizmeler ve hafif maskülen oversize paltolar ile kombinleyip hem şık hem de rahat bir stile sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çizme yerine bot ile kombin yapabilirsiniz.

 

Karıştır ve birleştir akımının kışlık giyimde kullanımı

 

Son dönemlerde en çok konuşulan ve yükselen trendlerin başını mix and match akımı çekiyor. Yani karıştır ve birleştir… Bu akımda farklı dokuları, renkleri ve desenleri bir araya getirip şık bir stil yakalamaya çalışıyorsunuz. Eski zamanlarda kadınlar tek renk ve tonlarını kullanıp bir uyum yakalayıp riskten uzak dururlardı. Son zamanlarda ise bu tabular yıkıldı ve farklı tüm doku, desen ve renkleri bir arada kullanmaya başladık. Örneğin desenli bir kabanı yine desenli bir tunik ya da kazakla birleştirebilirsiniz.

 

Kışın Tesettür Modasında Neler Var

 

Kış sezonunda şık ve modern duruşu ile kendi tarzını ortaya çıkarmak isteyenler için çok özel seçenekleri ile vitrinleri süsleyen tesettür kaban modelleri, bu sezonda da bayanların ilgisini çekiyor.

 

Kışlık tesettür giyim modası denilince akla ilk gelen parçalardan olan tesettür kaban modelleri, farklı stilleri ile yalnızca soğuktan korumakla kalmıyor aynı zamanda da bayanların zarafetini tüm yönleri ile ön plana çıkartıyor. Sade renklerin yanı sıra gri, haki ve hardal renkleri ile de dikkat çeken tesettür kaban modelleri, sezonun en trend çizgileri kullanılarak tasarlanıp satışa sunulmaktadır.

 

Her Sezonun Modası Tesettür Kap Tasarımları Bu Yıl Nasıl Olacak?

 

Kışlık tesettür giyim modasında her zaman ön sıralarda yer alan tesettür kap modelleri, her saat şık olmak isteyen bayanların vazgeçilmezlerinden olmuştur. Çok fazla çeşidi ve modeli ile dikkat çeken tesettür kaplar, hem spor hem de klasik tasarımları ile kendi tarzınızı yakalamanızı sağlıyor.

 

En fazla belden bağlanan modellerin tercih edildiği tesettür kaplarda, bu sezon çok daha farklı tasarımlar da karşımıza çıkıyor. Aradığınız her rengi kolayca bulabilmenize imkan tanıyan tesettür kap modelleri, tesettür kombini yaparken de çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Tüm vücut tiplerine uygun şekilde tasarlanan ve sizlere çok daha şık bir görünüm kazandıran tesettür kap modelleri, her zevke uygun alternatiflere sahiptir.

 

Yeni Sezon Tesettür Panço Modelleri Nasıl Olacak?

 

Sımsıcak bir kış geçirmeniz için birbirinden özel modelleri ile karşınıza çıkan tesettür pançolar, kışlık tesettür giyim modasının en çok dikkat çeken tasarımlarından biridir. Hem fermuarlı hem de uzun modelleri ile oldukça beğenilen tesettür panço modelleri kırmızı, mavi, yeşil gibi göz alıcı renklerde kumaşlar ile kış sezonunu daha da hareketlendirmektedir.

 

Modası hiçbir zaman geçmeyen ve her dönem ilgi utandıran tesettürü panço modelleri, her türden kıyafetle kombine edilip kullanılabilmektedir. Günlük hayat için en rahat seçimlerden biri olan ve her dönem kendini yenileyen birbirinden güzel tesettür panço modelleri, şık ve zarif görünmek isteyen bayanlara yine en güzel seçenekleri ile birlikte sunulmaktadır.

 

Kışlık Tesettür Giyimin Göze Çarpan Tasarımları

 

 

Kışlık tesettür giyim modasında her zaman kendine yer edinmeyi başaran tesettür kap modelleri, renkli görüntüsü ve farklı tarzı ile bayanların ilgisini çekiyor. Sadece günlük hayatta değil özel günlerde de tercih edilebilen tesettür kap modelleri, şık görüntüsünün yanı sıra rahatlığı ile de tercih edilmektedir.

 

Kullanan bayanlara ayrıcalıklı bir görüntü kazandıran ve soğuk havaların en büyük kurtarıcılarından bir olan tesettür kap modelleri, bu yıl mor, bordo ve haki göz alıcı renkleri ile dikkat çekiyor. Pantolon ya da tayt gibi seçenekler ile birlikte kombine edildiğinde şık bir görüntü yakalamanızı sağlayacak olan tesettür kaplar, fermuar ya da düğme gibi detayları ile birlikte

 

 Bu Kış Tesettür Mont Modası

Kışın gelmesiyle beraber yine gün yüzüne çıkan tesettür mont modelleri, hem kışı sıcak geçirmenizi hem de en son modaya uygun giyinmenizi sağlıyor. Kışlık tesettür giyim modasına en çarpıcı modelleri ile birlikte yine damgasını vuran tesettür mont modelleri, kullanılan çok özel detaylar ile tüm bakışları üzerinde topluyor.

 

Her zaman klasikler arasında yer alan ve zarif bayanların ilk tercihlerinden biri olan tesettür kaşe montlar, bu kış sezonunda da rağbet görmeye devam ediyor. Düğmeli, belden bağlamalı, fermuarlı modelleri ile her zaman ve her yerde zarafetinizi konuşturacak olan bu montlar, sıradan görünmek isteyenler için en ideal seçeneği sunuyor.

 

 Bu Kışın Sıcacık Triko Modelleri

 

Bu kış farkındalık yaratma için tercih edebileceğiniz parçalardan biri olan triko modelleri, rengarenk görüntüsü ve desenleri ile sıcacık bir kış geçirmenize imkan sağlıyor.

Yılın modasına göre yenilenen ve modern çizgileri ile sizlere cool bir görünüm kazandıran kışlık triko modelleri, günlük hayatta ya da iş dünyasında rahatlıkla tercih edilebilmektedir.

 

Kışlık tesettür giyim modasında her zaman var olan ve önemini hiç yitirmeyen çok özel triko modelleri, hem uzun hem kısa tasarımları ile satışa sunuluyor. İster pantolonla isterseniz de etekle birlikte kombine edip kullanabileceğiniz tesettür triko modelleri, en uygun fiyatları ile birlikte sizlere muhteşem bir kış geçirme fırsatı sunuyor.

 

Kış Sezonunda Tesettür Kombin Parçaları

 

Kış sezonunda tesettür giyim kombinleri oluşturulurken seçilen parçaların hem sıcak tutmasına hem de vücut hatlarını kapatan rahat giysiler olmasına özen gösterilmektedir. Kışlık tesettür giyim çeşitlerinde en çok kullanılan parçaların arasında trikolar önemli bir yer tutmaktadır. Hem sokak modasına uygun olan günlük kombinlerde hem de ofis kombinlerinde yer almaktadır.

 

 Triko Kazaklar Nasıl Kombin Yapılmaktadır?

 

Kışlık kumaş ve kaşe ve kadife pantolonlarla trikolar kombin yapılmaktadır. Ayrıca kışlık eteklerle uyumlu olmaktadır. Ayak bileğine kadar uzun olan trikolar kışlık taytlarla da kombin edilmektedir. Moda Selvim en sevilen triko modellerine yer vererek şık kombinlerin yapılmasına olanak sağlamaktadır. Ön kısmında verev şerit modeli olan trikoların boyları oldukça uzundur. Taytlarla ve boru paça pantolonlarla kombin edilmektedir. Kışlık tesettür giyim için uygun olan triko kazak modelleri arasında gül baskıya sahip, bel kısmı dökümlü olan triko astarsız şekildedir. Bisiklet yaka olup siyah, bordo, vizon gibi renk çeşitlerine sahiptir. Ekoseli tunikler ise yandan yırtmaçlı olan şık modeller arasındadır. Topuklu ayakkabı, bot ve çizme ile kombin edilerek ofis modasına uygun şekilde olmaktadır. Dalgalı şekilde incilere sahip olan triko modellerinde haki, zümrüt, krem, bordo, indigo renkleri ile müşterilerin seçimine sunulmaktadır. Fırfırlı trikoların önünde fırfır şeklinde bir şerit bulunmaktadır. Belden aşağı olan bölümü verev şeklinde olmaktadır.

 

 Kışlık Elbiselerde Ofis Tarzı Modeller Nasıldır?

 

Kışlık elbiselerde ön kısmında çeşitli desenler olan modeller her yaştan tesettürlü hanımlar tarafından ilgi görmektedir. Kışlık tesettür giyim ürünlerinden elbiselerde Moda Selvim farklı bedenlere yer vermektedir. Yanlarında cepleri olan elbiselerde yırtmaç bulunmaktadır. Yırtmaç kısmında bulunan düğmeler elbiseye farklı bir hava yaratmaktadır. Kırk sekiz bedene kadar büyüklüğe sahip bu elbiseler için her vücut yapısına uygun büyüklük mevcuttur. En sevilen modellerin içinde yer alan pileli, peplum elbiselerde kolye detayı bulunmaktadır. Fermuarlı olan bu modellerde bulunan kolye istenirse çıkartılabilir özelliktedir. Otantik tarzda iri ve yuvarlak şekilde kolyeye sahip olan modellerin yanında ince zarif kolye aksesuarına sahip modeller vardır. Üst kısmı farklı renklerden oluşan çiçek nakışlarına sahip modeller belden kuşaklıdır.

 

SONBAHAR KIŞ TESETTÜR SEÇENEKLERİ

 

G.M.Z. Tesettür - ModaSelvim      Son dönemin trend alışkanlığı olan internet alışverişi kışlık tesettür giyim seçenekleri ile de kullanıcılara özel seçenekler sunuyor. www.modaselim.com adresi ile kullanıcılara özel seçenekler sunan web adresi birbirinden şık ve özel seçenekler sunarak bayanlara alternatifler oluşturuyor.

 

           Kışlık tesettür giyim kap seçenekleri ile soğuk kış günlerinde bayanlara şık giyim tercihleri yanında soğuktan koruyacak işlevsel seçenekler sunuyor. Koyu renklerin hâkim olduğu kaplarda bordo, siyah ve lacivert gibi renklerin ağırlıklı olduğunu görüyoruz. Açık renk kaplarında tercih edildiği kap seçenekleri kemerli ve düğmeli gibi şık seçenekleri de bir araya getiriyor. Balıksırtı kap ile de özgün tarz arayanlara şık bir tercih sunuluyor.

 

Tek parça olan kap seçeneği dışında iki parça olarak etek ceket halinde de özel alternatifler sunuyor. Kışlık tesettür giyim seçenekleri için Sonbahar / Kreasyonu başlığı açan Moda Selvim bu madde başlığı altında sunduğu seçeneklerden bir diğeri de iç giyim olarak sunulan seçimlerdir. Lazer kesim varaklı elbise yanında altın renk motifli boydan elbise de bayanlara özel seçenekler sunuyor.

 

Düğmeli kürklü modeller de kullanıcılara özel seçenekler sunan Moda Selvim, fiyonklu ferace ve kışlık kap gibi birbirinden özel seçenekleri bayanların tercihine sunuyor. Özel seçenekler arasında şişme kaban tercihi de sunarak şıklığınıza şıklık katmanızı sağlıyor. Bu seçenekleri özel birer formata dönüştüren Kışlık tesettür giyim alternatifleri ile leopar desenli seçeneklere de sahip olarak özgün kombinler oluşturmanızı sağlıyor.

Kışlık Tesettür Giyimde Uyum

kışlık tesettür giyimİnsan sosyal bir varlıktır ve birçok sosyal ihtiyaçları bulunmaktadır. Bunlardan birisi de giyimdir.  Biz bayanlar giyime çok önem vermekteyiz. Eskilerde tesettür giyim ön planda olmamakla birlikte artık günümüzde tesettür giyim de fazlası ile ön plandadır.

Tesettürlü bayanlarında giyimlerinde uyum, moda, şıklık, uygunluk ön planda olmaktadır. Mesela; bir bluz veya gömlek aldık diyelim buna uygun başörtüsü isteği, buna uygun ayakkabı veya çanta vs. isteği gibi durumlar ön planda olmaktadır. Ve bayanların bu uyumları göz önünde bulundurmasıyla birlikte tesettür giyim mağazaları da bir hayli artmaktadır. Bir de bunların mevsime uygunluğu da söz konusudur. Önümüzdeki günlerin kış olmasıyla birlikte mağazalarda şuan kışlık tesettür giyim ön plandadır.

Kışlık tesettür giyim denilince akıllara ilk gelenler kaban, kalın şallar, pardesüler olmaktadır. Akıllara ilk bunların gelme sebebi ise mevsimlik giyeceklerimizin üstüne bunları alarak ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz. Bunların dışında bir de botlar, tüylü ayakkabılar, tüylü çantalar ihtiyacı doğmaktadır.

Kışlık tesettür giyimlerde birde zayıf ve kilolu bayanların bedenlerine göre kıyafet seçme seçeneği vardır. Mesela; zayıf bayanlarda belden oturtmalı kombinler seçilirken kilolu bayanlarda ise daha bol kesimli kombinler seçilmektedir. Aynı şekilde zayıf bayanlarda isteğe bağlı olarak karışık renkler seçilirken kilolu bayanlarda ise aynı renkteki kombinler tercih edilmektedir. Fakat genel olarak kışlık tesettür giyimde pardesü, kap, mont, bot modellerinde koyu renkler çok fazla satışa sunulmaktadır.

Kışlık tesettür giyim kombinleri yazın kombinlerine göre daha basit seçilebilmektedir. Bayanların çoğu tercihi dış mekanlarda ince kıyafetlerin üzerine alınan kalın pardesü, panço, örme hırkalar ile kolaylaştırmaktadırlar. Fakat iç mekanlara gelince bahsetmiş olduğumuz uyum söz konusu olmaktadır. Tesettür giyimimizi bir de mevsime uygun aksesuarlar ile süsleyebiliriz. Örneğin; yazın kombinimizi şık bir kolye ve güneş gözlüğü ile süsleyebilirken, kışın ise tesettür giyimimizi şık bir eldiven, şapka veya şemsiye ile süsleyebiliriz.

Kışlık tesettür giyiminde pantolon üzerine uzun tunikler tercih edilirken etek üzerine ise kalçaya kadar inen gömlek, kazak, bluz tarzı kıyafetler seçilmektedir. Bir de kışın tesettür modasında botlar söz konusu olunca etek boyları dizlerin hafif altına kadar olabilmektedir. Şık ve güzel giyinmek her kadının tercihidir.

 

Tesettür giyimde kışlık seçimler

mendil-detay-yelekli-elbise-32297-petrollaci-50575-92-BTesettür giyim özellikle kış aylarında tercih edilecek olan daha kalın kumaşlarla hazırlanan pardösü, tunik, mont, kaban ve ferace seçimlerinde farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Bu sayede isteyenler farklı modelleri de rahatlıkla tercih edebiliyorlar. Sezonun en şık seçimleri arasında özellikle havaların soğuması ile mont ve kabanlar ön planda tutuluyor.

Kışlık tesettür giyim için gerekli olan farklı parçalar raflardaki yerlerine almaya başladı. Daha uzun ve kullanışlı modelleri tercih edecek olanlar için kaban ve montlarda boylar farklı oranlarda tercih edilmektedir. Özellikle siyah ve beyazın uyumu kışlık ürünlerde göze çarpan renk ve modeller arasında yer alıyor. Tesettür giyim tarzını kullananlarda farklı renklerde uzun yelekler ile de kışın kombinlerini yapabilirler.

 

            Kışlık tesettür giyim de uzun elbise modelleri de tercih edilecek ürünler arasında bulunuyor. Özellikle pantolon tercih edenler tunik seçenekleri ile daha şık kombinler yapabilirler. Kışın kullanılacak olan ürünler arasında ferace modelleri de yer alıyor. Farklı renk ve model seçenekleri sayesinde oldukça kullanışlı olan bu tarz ürünler her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Kış aylarında koyu renklerin tercih edilmesinin yanında bu sezon artık pembe ve tonları da tesettür giyimde dikkat çeken renkler arasında bulunuyor. Kaban ve mont modellerinde siyah, gri, kahverengi, lacivert gibi renk seçenekleri olması da bayanların tercih alanları geliştiriyor.
Kalın yelek seçenekleri de tesettür giyim de bu sezonun en şık seçimleri olacak. Kalın yelekler istenildiği gibi kullanılabilir. Tüylü yakaları ile yelek veya kaban seçimleri de kışın tercih edilecek ürünler arasından yer alıyor. Şık montlarla şık aylarında şıklığı yakalayacak olan bayanlar aynı zamanda oldukça kalın ve rahat olan bu ürünleri uzun süre kullanabilirler. Kışın tesettür giyimde kullanılacak ürünleri tamamlayıcı olan botlarda oldukça farklı ve şık seçimlerden oluşuyor.

Şal veya başörtüsü seçimleri ile kombinler daha farklı görünümler elde edilmeye yardımcı olacaktır. Deri yelekler ve feracelerde yelek detayları da dikkat çeken modelleri oluşturuyor. Her zaman şık olmayı sevenler tercihlerini bu ürünler arasından beğendikleri şekilde yaparak kışın rahatlıkla kullanabilirler.

Kışlık Tesettür Giyim

kışlık tesettür giyimKışın gelmesi ile birlikte sıcak tutacak şekilde kalın kıyafetler giymeye başlamaktayız. Gömlek ve penye gibi kıyafetlerin yerine kazak, triko ve hırka gibi kıyafetler tercih ederiz. Pantolon gibi kışlık tesettür giyim gruplarında da genellikle kalın kumaşlar sıcak tutmaktadır. Gömlek üzerine örgü süveter etek giymeyi sevenler için oldukça şık olmaktadır. Üstelik soğuktan korunma yöntemleri arasında da bulunmaktadır.

 

Örgü tunik modelleri her yaş grubuna hitap eden kıyafetler arasında bulunmaktadır. En çok tercih edilen örgü tunik modelleri arasında genellikle tek renk boğazlı, bol kesim kol, yarasa kol oldukça dikkat çekmektedir. Renk çeşitleri arasında ise krem, kahverengi, mor, gri, lacivert, siyah ve koyu yeşil gibi kışlık renkler bulunmaktadır.

 

Farklı bir tarz oluşturmak isteyenler içinde panço oldukça şık görünmektedir. Yanında takım olarak kolluk ta bulunmaktadır. Devrik yaka özelliğinde üretilen bu pançolar kurdele ve fiyonk gibi ayrıntılar ile süslenmektedir. Renkler arasında karışık renkli ve kırmızı, gri gibi sade renkliler de bulunmaktadır. Özellikle şal ile oldukça uyumlu görünmektedir. Kısa hırka ve modelleri de gömlek üzerinde güzel görünüm oluşturmaktadır. Dış giyim çeşitleri arasında ise kaban ve kışlık pardösü yer almaktadır.

 

Kabanlarda her tarz için farklı boylar bulunmaktadır. Kısa, diz üstü, diz altı ve pantolon boyu kabanlar bulunmaktadır. Kabanlar kaşe, keçe ve yünlü kumaş gibi kumaşlardan üretilmektedir. Kabanlarda süsleme olarak kemer, kuşak, kapüşon ve düğme kullanılmaktadır. Şık bir deri eldiven ya da tüylü eldiven ile kombine edilmektedir. Soğuk havalarda ise omuz şalı ile uyumlu hale getirilebilmektedir. İpek eşarp ile uyumu oldukça şık olmaktadır. Yünlü kumaştan dikilen elbiselerde gezmelerin vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır.

 

Toka ve pile detayı elbiseyi tamamlayan detaylardan olmaktadır. Kışlık tesettür giyim kışın yaklaşması ile oldukça rağbet görmektedir. Tesettür giyim markaları da sonbaharla birlikte kışlık kıyafetleri müşterilerine sunmaya başlamaktadırlar. Bot ve çizme gibi ayakkabılarla, kaban uyumlu renklerde alınarak tamamlanmaktadır. Vizon tonları, gri renkler bu senenin vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. Çanta ile uyumu da oldukça önemli konular arasında yer almaktadır.