Tesettür Kap Modası 2018 Yılında Nasıl Olacak ?

Modaya önem veren ve rahatlık ile estetikliği bir arada yakalamak isteyen bayanlar için son derece şık bir seçenek sunan tesettür kap modelleri, yeni kış sezonunda da tüm güzelliği ile birlikte göz doldurmaya devam ediyor. Havaların soğuması ile beraber yine önemi artan ve birbirinden güzel model seçenekleri ile birlikte her zevke hitap eden tesettür kaplar, uygun fiyat seçeneği ile de dolaplardaki yerini almıştır.

 

Yılın modasını yansıtacak detaylar kullanılarak tasarlanan ve zevk sahibi bayanların beğenisine sunulan tesettür kap modelleri, farklı yaş gruplarına hitap edebilmektedir. Şık görüntüsü ve kaliteli yapısının yanı sıra son derece pratik bir kullanım imkanı sunması ile de ilgi uyandırmaktadır. Günlük kullanımda rahatlıkla üzerinize geçirip dışarı çıkabileceğiniz tesettür kap modelleri, sizlere her zaman daha şık ve zarif görünmenin keyfini sonuna dek yaşatıyor.

 

Her renk seçeneğine sahip olmasına rağmen, sadelikten yana olanlar için siyah renklerin yine ağırlıkta olduğu tesettür kap modelleri, sizlere kendinizi son derece rahat ve her zaman şık hissedeceğiniz dolu dolu bir kış geçirme fırsatı sunmaktadır.

 

Tesettür kap satın almaya karar verdiğiniz zaman, kendi vücut ölçülerinize uygun bir model tercih etmeniz sizlere çok daha estetik bir görünüm kazandıracaktır. Kendine özgü tasarımı ve zarif duruşu ile bayanlar için vazgeçilmezler arasındaki yerini alan tesettür kap modelleri, en başarılı tasarımları ile birlikte iddialı görünmek isteyen bayanlar için vitrinleri süslemeye devam ediyor.

 

 Tesettür Kap Modellerini Nasıl Kombine Edebilirsiniz?

 

Yüzlerce renk ve model seçeneği ile birlikte sizlerin karşısına çıkartılan tesettür kaplar, tesettür giyim modasında kış aylarında en çok tercih edilen parçalar arasında yer almaktadır. Hem spor hem klasik parçalar ile birlikte kolaylıkla kombine edilebilen tesettür kap modelleri, tarzınıza en uygun çizgiyi yakalayarak şık görüntünüzle göz kamaştırmanızı sağlıyor. Tesettür kap modellerini günlük hayatınızda spor ayakkabı ve rahat pantolonlar ile kombine edip kullanabileceğiniz gibi özel günlerde ya da davetlerde şık ayakkabılar ve elbise ya da pantolonlar ile de kombine ederek kullanabilirsiniz.

 

Tesettür Kap Seçimlerinde 2018 Trendleri

 

Tesettür kap modelleri 2018 yılının moda yeniliklerini kuşanarak Moda Selvim ile kadınlarla buluşuyor. Sezonun en trend tesettür kaplarına sahip olacağınız Moda Selvim’de, kendinize en uygun kap modellerini bulabilir, dilediğiniz gibi alışveriş yaparak tesettür şıklığınızı bir adım ileriye taşıyabilirsiniz!

 

Tesettür kap modellerinde 2018 yılının yenilikleri ve moda unsurları ise şöyledir:

 

– Gösterişli fermuarlar:

 

           Tesettür kap modellerinde 2018 yılının ilk ve en ön plana çıkan detayları arasında gösterişli fermuarlar bulunmakta. Kap modeli ile uyumlu, ön plana çıkan fermuarlar tesettür şıklığını yansıtmanıza bu sezon size yardımcı olacak. Büyük ve çarpıcı fermuar detayları sayesinde 2018 yılının gösterişli dünyasına kolaylıkla adım atabilirsiniz.

 

– Kuşaklar:

 

           Tesettür kap modellerinde yoğun bir şekilde kullanılan kuşaklar, bu sezon dünya modasının etkileri ile biraz daha farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kap modellerinin kumaşından ve dokusundan farklı görünümlere sahip gösterişli kuşaklar bu sezon oldukça popüler. Özellikle kaplarda kullanılan deri görünümlü kuşaklar sokak şıklığını yansıtmanız da en büyük yardımcınız olacaktır.

 

Deri görünümlü kuşaklara sahip kap modelleri ile detaylarda ve ayakkabı çanta gibi diğer unsurlarda kullanacağınız deri görünümü sayesinde baştan aşağı bir şıklık oluşturacak, parçalar arasındaki uyumu zorlanmadan yansıtabileceksiniz. Deri görünümlü kuşakların yanı sıra kaplar ile aynı kumaş ve renklerdeki kuşaklar da tercih edilebilir. Ancak bu kuşakların detayları ön plana çıkmalı, sahip olduğu özellikleri ile dikkat çekici bir görüntüye sahip olmalıdır. Düz ve hiç bir detaya sahip olmayan kuşaklar bu sezon ne yazık ki dünya moda çevreleri tarafından pek fazla tercih edilmiyor.

 

– Renkler:

 

2018 yılının trend renklerine baktığımız zaman kap modellerinde bordo, gri, taba, yeşil ve lacivert renklerinin yoğun bir kullanımı göz çarpmakta. Özellikle yeşil ve bordo renginin sezonun en popüler renkleri olduğu düşünüldüğünde, kap modellerinde bu renkler arasından tercih yapmak doğru bir seçim olacaktır. Kap modellerinin üzerinde kullanılan ve farklı renklere sahip çeşitli işleme, baskı ve dantel detayları da görüntünüzü zenginleştirmenize yardımcı olan detaylar arasında bulunuyor. İkili renklerin kullanıldığı tesettür kaplarla 2018 yılının modasını üzerinize taşıyacaksınız!

 

Bu Sezon Hangi Kap Modelleri İle Şıklığı Yakalayabiliriz

Kış sezonunun öne çıkan tesettür giyim modelleri arasında yer alan tesettür kap modelleri, farklı renk ve tasarımlar ile bayanların beğenisine sunulmaktadır. Kap modellerinde uzun kesimler tercih edilirken, kaliteli kumaş kullanımı öne çıkarılmaktadır. Modellerin metal düğme ve birit kullanımı ile oluşturulan modelleri trend ürünler arasında yer almaktadır. Düz kesim ile oluşturulan kap modelleri, metal ayrıntılar ile hareketlendirilir. Özellikle düğmeli modellerde kapşon kullanımı sağlanmaktadır. Oluşturulan metal belirti, trend modeller mürdüm, lacivert, kahverengi, bordo, siyah gibi renkler oluşturularak tasarlanmaktadır. Bu renkler hem sezonun trend renkleri arasında yer almaktadır hem de bayanlar tarafından en çok tercih edilen renkleri oluşturmaktadır.

 

Sezonun Yaratıcı Kap Tasarımları Nelerdir?

 

           Tesettür kap modelleri, kaşe kumaş kullanımı ile meydana getirilmektedir. Kaşe kumaş hem kalitesi hem de kış sezonunda, soğuktan koruya yapısı nedeni ile tercih edilmektedir. Sezonun trend ürünleri arasında yer alan diğer model seçeneklerinde ise kürk kullanımı gerçekleştirilmiştir. Kürk detay kullanımı özellikle yaka ve kol bitimlerinde uygulanmaktadır. Hareketli ve farklı motif detayları ile uygulanan, zarif kürk detaylar, klasik modelleri oluşturmaktadır. Klasik modellerde tercih edilen trend renkler ise mürdüm, kahverengi, bordo ve siyah olarak seçilmiştir. Bu sezon birçok ayrıntının bir arada kullanılması ile oluşturulan kap modelleri dikkat çekmektedir. Özellikle deri, peluş ve fermuar detaylarının bir arada kullanıldığı, kaşe kap modelleri ön planda yer almaktadır. Bu modeller tarzlarını ön plana çıkarmak isteyen şık bayanlar için uygun modellerdir. Kaşe kapların yaka ve kapüşon kısmında kullanılan kürk ve peluş detayları, beden kısmında uygulanan deri şeritler ile tamamlanmaktadır. Bu modeller bordo, vizon, mürdüm, siyah ve haki gibi renkler ile oluşturulmaktadır. Kaşe kabanlarda kırçıllı detayların kullanımı da görülmektedir.

 

           Tesettür kap tasarımları arasında yer alan en yaratıcı modeller arasında ise hakim yaka kap modelleri yer almaktadır. Hakim yaka kap modelleri yaka kısmından kol altlarına doğru gelen bir kumaş kesimi ile oluşturulmaktadır. Bu kesim şekli hakim yaka modelleri oluşturmaktadır. Hakim yaka kap modellerinde bel kısmından oturan ve etek kısmında volanlı bir tasarım tercih edilmektedir. Uzun kap modelleri arasında yer alan hakim yaka kap modelleri, trend ürünlerden biri olarak şekillenmektedir.

 

 

Kap Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Alışveriş yapmak biz kadınların asla vazgeçemediği bir şeydir. Yeni bir parça alıp giymek, dolabımıza birkaç farklı parça katıp yenilemek, moda trendlerine uygun olarak giyinmek her bayanın sevdiği şeylerin başında gelir. Modayı bu kadar yakından takip edip çok sevmemize rağmen modası asla geçmeyen kurtarıcı parçalarımız hem bütçemize tasarruf sağlar hem de keyifle giyilebilirler.

 

Son zamanlarda tüm moda akımlarında görmeye başladığımız tesettür kap ise severek kullandığımız parçaların başında gelir. Peki, modası asla geçmeyen, kolayca eskimeyen ve her daim stilini koruyan iyi bir kap seçerken dikkat etmeniz gereken hususları biliyor musunuz?

 

 Kap Seçiminde Kumaş Kalitesinin Önemi

 

 Tesettür kap seçimi yaparken öncelikli olarak dikkat etmeniz gereken şey kumaşın kalitesidir. Kaliteli bir kumaşın kokusu olmaz. Şayet satın aldığınız kapın kumaşında bir koku varsa bunun anlamı üzerinde kimyasal kalıntısı kaldığıdır. Bunun yanı sıra seçtiğiniz kapın nefes alması önemlidir. Yani suyu içerisine çekecek bir kumaş seçimi yapmalısınız. Bu tarz bir kumaş seçiminde kumaş nefes alabildiği için terletmez. Tesettür kap kumaşı seçiminde bir diğer önemli noktada kumaşın dokunuşudur. Yani dokunduğunuz zaman sert ve kaba bir his mi veriyor yoksa yumuşak ve cildi saran bir dokusu mu var dikkat etmeniz gerekir.

 

 Kap Seçiminde Rengin Önemi

 

Kap seçiminde bir diğer önemli noktada renktir. Lacivert, siyah, kahverengi, gri gibi renklerin sezonu yoktur. Eğer riske girmek istemezsiniz seçiminizi bu renklerden yana kullanabilirsiniz. Ancak zaten bu renklerde bir kapınız varsa sizde biraz daha farklı bir kapa sahip olmak istiyorsanız gülkurusu, mürdüm rengi, zümrüt yeşili, vizon gibi daha farklı renkleri deneyebilirsiniz.

 

 Kap Seçiminde Modelin Önemi

 

Seçeceğiniz kapın modeli de en az rengi ve kumaşı kadar önemlidir. Yine klasik kesimli kap seçerek riskten kaçınabilirsiniz. Eğer sezonluk bir model yerine her daim kullanabileceğimiz bir kap kullanmak istiyorsanız asimetrik kesimlerden uzak durmalısınız. Eğer daha klasik bir görünüm arıyorsanız beli kemerli ya da düğmeli modelleri tercih edebilirsiniz. Sportif bir şıklık yakalamak içinse önden fermuarlı ve kapüşonlu modelleri deneyebilirsiniz.

 

           Tesettür kap her ne kadar çok çeşitli renk ve modellerde karşımıza çıksa da taşıdıkları detayda şıklığınızı tamamlamakta en büyük yardımcınız olabilir. Örneğin klasik kesim bir kapı sezonun trendi olan nakış detayı ile bulabilmek mümkün. Ya da sportif bir kapı kürk yaka ile beraber kullanabilirsiniz.

 

Düğmeli Kaplarda Favori Modeller

 

Düğmeli kaplar hem genç hem de olgun bayanların gardıroplarında yer almaktadır. Bu kaplardaki düğme renkleri çoğu kez kap kumaşı ile aynı olmaktadır. Bazen deri süet gibi farklı kumaşlarda ve renklerde düğmelere de yer verilmektedir. Tesettür kap modelleri içinde boydan boya düğmeli modellerin yanı sıra bele kadar düğmeli olan çeşitlere de rastlanmaktadır. Gösterişli ve iri düğmelerin dışında ince zarif düğmelere sahip kap modelleri de ilgi görmektedir. Ortadan veya yandan düğmeli olan kaplar müşterilerin zevkine sunulmaktadır. Düğmeli kaplarda gabardinden yana olanlar için değişik modeller vardır.

 

Genç Giyim Tercihlerindeki Kap Modelleri

 

Balık sırtı modelinde desenlere sahip olan kaplar genç modeller arasında yer almaktadır. Bu tesettür kap modelleri bebe yaka şeklindedir. Ceket yaka olan kap modelleri de genç kesim tarafında ilgi gören kap çeşitleri arasındadır. Hem okula giderken hem de işe giderken rahatlıkla giyilmekte aynı zamanda şık bir hava yaratmaktadır. Üstelik dört mevsim giyilmeye uygun olup yandan ceplere sahiptir. Metal biritli şekilde olan kapların boyları diz altındadır. Kap rengine uygun şekilde dar paça pantolonlarla veya taytlarla kombin edilerek zarif bir görüntü sağlar. Aynı zamanda birleşik şekilde kapüşona sahiptir. Uzun süre giyilmeye uygun kaplar kaliteli kumaşı ile kendini göstermektedir. Dantellerle hareketlendirilmiş kap modelleri genç modeller içinde farkını göstermektedir. Peplum kumaştan yapılan bu kaplar özel günlerde hoş bir kombin oluşturmaktadır. Bu modellerin etek kısmının önü kısa arkası uzun şekilde olmaktadır. Etek uçları ve kolları siyah renk dantellerde süslenmiştir. Peluş yakalı olan kap modellerinin etekleri kloş şekildedir ve gençlere hitap etmektedir.

 

Nakışlarla Süslü Kap Modelleri

 

Bu senenin trendleri arasında yer alan nakışlar her şeyde olduğu gibi kap modellerinde de görülmektedir. Kolları nakışlı olan kaplar olduğu gibi yer yer nakışlara yer verilmiş serpiştirilmiş şekilde olan kaplar da vardır. Canlı veya pastel renklerden oluşturulan bu nakışlar farklı zevklere hitap etmektedir. Tesettür kap modellerinde her zaman yenilikçi olan Moda Selvim en sevilen nakışlı modellere yer vermektedir. Desenli kapların kapitone kumaştan olan çeşitleri yer almaktadır. Aynı zamanda kürklü kapüşona sahiptir.

 

Kış Sezonunun Trend Kap Tasarımları Nelerdir?

 

 

Tesettür giyim seçenekleri bayanların yakından takibi sayesinde, birçok farklı tasarım ve model ile meydana getirilmektedir. Trend koşullara uygun olarak tasarlanan ürünler, her sezon farklı kalıplar ve farklı renkler ile oluşturulmaktadır. Tesettür modasında en önemli olan giyim ürünlerinden biri olan kap modelleri ise renkli tasarımlar ile meydana getirilmiştir. Kış sezonunun trend dış giyim seçenekleri arasında kap modelleri yer almaktadır. Tesettür kap modelleri bu sezon uzun montlara benzer kesimler ile tasarlanmaktadır. Modeller uzun ve düz kesim ile şekillenirken üzerinde hareketli nakış detayları kullanılmaktadır.

 

Sezonun trend tesettür kap modelleri arasında yer alan, uzun ve düz kesimli, bel kısmından kuşaklı kap modelleri bulunmaktadır. Bu modellerin kol kısımlarında ise renkli çiçek işlemeleri kullanılmaktadır. Bu sezon tesettür giyim tasarımlarında çiçek işlemeleri öne çıkmaktadır. Kol bölgesinde nakış kullanımı ile tasarlanan kap modellerinde lacivert, siyah ve haki bu sezonun trend renkleri olarak belirlenmektedir. Bayanlar tarafından en çok tercih edilecek olan diğer bir kap modeli ise etek kısımları dökümlü kesim ile tasarlanan ve beden kısmında büyük dal ve çiçek motifleri bulunana tasarımlardır. Bu tasarımlarda işlemeler renkli kullanılırken, kumaşlar mürdüm, gri, lacivert gibi renklerde tercih edilmektedir. Kap modellerinde kaşe kumaş kullanımı dikkat çekmektedir.

 

 Kap Modellerinde Deri Kullanımı İle Oluşturulan Tasarımlar Nelerdir?

 

           Tesettür kap modelleri, deri ve kapüşon detayları kullanılarak meydana getirilen modeller ile her zevkten bayana hitap etmeyi başarmaktadır. Deri detayları bu sezon kap modellerinde fermuar kısmında kullanılarak, şık bir görünüm oluşturulmaktadır. Deri detaylı kap modelleri yeşil, bordo, lacivert, siyah gibi renkler ile oluşturulmuştur. Bu kap modellerinde düz kesim tercih edilirken, kapüşon kullanımı sağlanmaktadır. En trend modelleri bir arada bulabileceğiniz ve zevkine hitap eden tasarımları aynı çatı altında inceleyebileceğiniz bir ürün yelpazesi oluşturulmaktadır. Deri detayların kemer kısmında, düğmelerde kullanımı dikkat çekmektedir. Kap modellerinde kaşe kumaş kullanımı öne çıkarken, bebe yaka ile oluşturulan ve düğme detayları ile tasarlanan kap modelleri trend ürünler arasında yer almaktadır. Bebe yaka kap modellerinde düğme detayları ve kemer tasarımı bir arada kullanılmaktadır.

 

Yeni Model Tesettür Kap Çeşitleri

 

Sonbahar ve kış ayları gelmeye başladığı zaman hanımların dış giyim olarak en çok tercih ettikleri giyim çeşitlerinden biri olarak ön plana çıkan birbirinden güzel tesettür kap modelleri, özellikle bu sene hanımlara zengin bir seçenek altında sunulmuş durumdadır. Özel tasarımları eşliğinde piyasaya çıkmış kap çeşitlerini aynı biçimde en harika renkler içerisinde bulabilir ve kendi beğenilerinize göre satın alma şansını elde edebilirsiniz. Özellikle ara mevsimlerde ve yine çok rahat bir şekilde kullanma imkanı veren ve çok sıkma veya terleme gibi problemler yaratmayan kap modelleri her sene hanımlar tarafından en fazla satın alınan ve şık giyimler noktasında ön plana çıkmaktadır.

 

 Birbirinden güzel yeni sezon tesettür kap modelleri

 

Her sene olduğu gibi bu yıl da dış giyim olarak büyük bir titizlik içerisinde tasarımları gerçekleştirmiş birbirinden harika tesettür kap modellerini kendi zevkinize uygun bir şekilde seçebilir ve çok uygun fiyatlar altında satın alma şansını elde edebilirsiniz. Bunlar içerisinde özellikle de kaplama bir tasarımı altında üretilmiş ve giysinin aynı rengi ile bir bütün haline getirmiş olan düğmeden eşliğindeki bu kap modelleri harika bir görünüm vermektedir. Aynı rengine uyum sağlayan şık kemeri sayesinde de güzel bir oyun sergileyen bu farklı dikkat çeşidini tüm hanımlar farklı yaş guruplarına göre satın alabilir ve keyifle giyebilirsiniz. Diz kapaklarının altına kadar inen ve iki yanında hoş cebi bulunan, estetik bir görsel kazandırılmış olan bu farklı kap modelini değişiklikleri altında elde edebilirsiniz.

 

 Farklı kap modelleri

 

Hanımların daha kolay kullanım sağlayacağı cep kısımları ile birlikte ön bölümünün fermuarlı bir şekilde tasarımı gerçekleştirmiş olan yeni sezon tesettür kap modeli de bu sene oldukça büyük bir beğeni almış durumdadır. Altın rengi fermuarları ile harika bir görsel sunan ve kaliteli bir üretim malzemesinde tasarımı gerçekleştirilmiş bu kap modelini de değişik renkleri altında satın alabilirsiniz. Bunlar gibi daha birçok değişik ve özel olarak hazırlanmış yeni yıl kapsamındaki kap çeşitlerini çok uygun fiyatlara altına Modaselvim sitesi bünyesinde bulabilir ve güven içerisinde satın alabilirsiniz.