2018 Kış Sezonu Tesettür Giyim Parçaları

 

Kış mevsiminin soğuk yüzünü hissetmeye başladığımız şu günlerde gardırobumuzda da yavaş yavaş kışlık tesettür giyim konseptimiz için eksik olan parçaları da fark etmeye başlıyoruz. Bizi sıcak tutacak hırka ve kazaklar, üşütmemize engel olacak pantolonlar ve üşüdüğümüzde omuzlarımıza koyabileceğimiz yün bir şal başlangıç olarak ihtiyaç duyduğumuz parçalar arasında yer alıyor. Her ne kadar evden dışarı çıktığımız zaman yüzümüze çarpacak soğuk havayı düşündüğümüzde sabah yataktan kalkmak ve hazırlanmak oldukça zor gelse de vereceğimiz tüyolar sayesinde günün istediğiniz saati için kendi kışlık tesettür giyim kombininizi kolaylıkla oluşturabileceksiniz. İşte size günün her saati kolaylıkla giyebileceğiniz ve kombinleyeceğiniz hem de sizi kış boyu sıcak tutabilecek kışlık tesettür giyim kodlarının en trend parçaları…

 

Fitilli Kadife Parçalar

 

Kış mevsimin gelmesiyle tıpkı geçtiğimiz sezon gibi kadife parçalar yine en çok kullanılan ve aranan parçalar arasında yer alıyor. Fitilli kadifelerin bu sezon en çok kullanıldığı alan ise etek ve ceket takımları… Ayrıca salopet modasını kış mevsiminde de devam ettirmek adına fitilli kadife parçalardan yararlanabilirsiniz. İçinize ya da üzerinize giyeceğiniz örme, angora ya da şönil bir kazak ile sportif bir şıklığa ulaşabilirsiniz. Ayrıca fitilli kadife bir parçayı desenli şal ya da kemer gibi çeşitli aksesuarlar ile kolaylıkla kullanabilirsiniz.

 

Şönil Kazaklar

 

En az kadifeler ve suni kürkler ön plana çıkan bir başka parça da son birkaç sezondur moda dünyasına hızlı bir dönüş yapan şönil kazaklar… Hem şık bir günde hem de sokak modasında sıklıkla kullanılan bu kazakların özellikle oversize modelleri oldukça popüler. Soğuk kış günlerinde sizi hem şık gösterecek hem de soğuktan korunmanıza yardım edecek şönil kazaklara bir fırsat vermeli ve dolabınızda bir yer açmalısınız.

 

Angora Kazaklar

 

Soğuk havalar içimize işlemeye başlasa da neyse ki moda dünyasında angora kazak denilen bir kazak türü bulunuyor. Bu kazakları her kadın çok seviyor çünkü hem yumuşacık dokusu hem de hafif olmaları sebebiyle hem şık hem de rahat hissetmemizi sağlıyorlar. Bunun yanı sıra feminen bir havaya da sahip olan angora kazakların sezonda en çok kullanılan ve dikkat çeken renkleri ise hiç şüphesiz bebek pembesi ve bebek mavisi…

 

Kışlık Tesettür Giyimde Trend Ürünler

 

Kışlık tesettür giyim modasında bu yıl için kadife kumaşları görmek mümkün. Pantolonlar da dahil olmak üzere gömlek, etek ya da ceketlerde kullanılan kadife eski itibarını yeniden kazandı. Yumuşacık dokusu sayesinde hem sıcak hem de havalı bir görünüm katan kadife işlemeli modellerle zenginleştirilmiş.

 

 Kışlık Tesettür Kaban Modelleri

 

Kabanlarda oldukça şık ve iddialı modeller bu senenin modası. Kolları çok geniş yarım kol ya da kolsuz kaban modelleri farklı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Tesettür çizgisinden ayrılmadan dize kadar ya da dizin çok altında biten kabanlarda renk genellikle ağır tonların çok dışında yer almamış. Siyah, borda, lacivert, krem rengi ya da kahve tonlarının daha yoğun kullanıldığı tasarımlarda hareket katan ayrıntılar da oldukça özgün bir tasarımın eseri.

 

 Etekler Kışın Nasıl Olacak?

 

Eteklerde geçen yılın esintileri olan Mevlana etek modelleri hala saltanatını korumaya devam etse de yüksek bel kalem etek benzeri etekler de oldukça tercih edilen  Kışlık tesettür giyim modelleri arasında yer alıyor. Renklerde bir sınırlama yer alıyor. Kareli eteklerin yanı sıra desenli ya da düz eteklere de büyük bir alan ayrılmış.

 

 Tesettürde Pantolon Modası

 

Pantolon modellerinde İspanyol paça ya da bol boru paça pantolonlar Kışlık tesettür giyim modellerinde başı çeken ürünlerin başında geliyor. Renk olarak siyah tonları daha çok ön planda.

 

 Eşarp, Şalda Kış Modası

 

Eşarp ve şallarda aksesuar olarak kullanılan püsküller yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Bunun yanında saçaklar ya da desenlerdeki yoğunluklar da yine dikkat çekici ama şık bir detayı oluşturmaktadır. Eşarplarda renk konusunda kış ayı için özel bir ayrım bulunmuyor. Bu renklendirme durumu bir şalda ya da eşarpta üç beş renk karışımını dahi kapsayabilmektedir.

 

 Kazak, Kap Ve Ferace Modelleri

 

Kazaklarda geniş yakalar, balıkçı yakalar ya da yarasa kollar geniş gövdeli dar kollu detaylar bulunuyor. Bu durum ferace modellerinde de kollarda benzerlik göstermektedir. Rahatlığı hedef alan feraceler şıklığından da ödün vermiyor. Yakalarda da farklılığın ön planda olduğu modeller oldukça iddialı görünüyor. Daha çok etek kısımlarında fırfırların olduğu feraceler bu sene için sıkça görülecek.

 

Tesettür Giyimde 2017-2018 Kış Modası

 

Her sene yenilenen çizgisiyle meraklılarını heyecanlandıran kışlık tesettür giyim modası, rahatlık ve şıklığı estetik bir görünüm içinde beğeniye sunar. Kaliteli ve zarif modellere ev sahipliği yapan tesettür modası, son yıllarda büyüyen bir sektör haline gelmiştir. Kullanıcılarına keyifli bir online alışveriş deneyimi sunmak için güncellenen Moda Selvim, geniş model yelpazesi üzerinden her türlü ihtiyaca cevap vermeyi amaçlar.

 

Sade Çizgilerin Ön Plana Çıktığı Kışlık Üst Giyim Önerileri

 

Şık ve rahatlığın ön plana çıktığı, mevsim ihtiyaçlarını da en iyi şekilde karşılayacak olan üst giyim modelleri, tesettür giyim stilini benimseyen hanımların isteklerine uygun olarak çeşitlendirilir. Sonbahar ve kış modasının renklerine göre hazırlanan kalıplar, hanımların kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için sade çizgilerle tasarlanmıştır. Canlı renklerle hazırlanan eşarplar, üst giyimlerle uyumlu olduğu kadar da kaliteli bir görünüm verir. Kışlık tesettür giyim modellerinde dikkat çeken metal aksesuarlar, şal yakalar ve kalın kemerler muhafazakâr bayanların kendine has stillerini dışa vurmalarına fırsat yaratır.

 

Ceket ve paltolarda kullanılan kalın kemerler, kendine ve fiziğine güvenen bayanlar tarafından tercih edilir. Kendini özgür olduğu kadar da şık hissetmek isteyenler için hazırlanan kış modası, giyimin yanı sıra çanta, ayakkabı, aksesuar ve eşarp seçimiyle tamamlanabilir. Tarzını yaratırken içini ısıtacak detaylara önem veren hanımlar seçtikleri üst giyimlerde kullanılan kürklerle bütün bir kışı üşümeden geçirebilirler.

 

Renk Seçiminin Şıklık ve Uyum Üzerindeki Etkisi

 

Klasik bir görünümle cool bir tarz yaratmak isteyenler, koyu renkleri tercih ederken sportif kapüşonlu detaylar işlevsel spor giysilerle sokak stilinin yeniden belirgin hale gelmesi sağlanabilir. Sonbahar ve kışın soğuk günlerini desenlerle hareketlendirebilir ve bütün bir kış boyunca enerjinizi düşürmeden de şıklığın zirvesine yerleşebilirsiniz. Bir bütün olarak değerlendirilmesi gereken şıklık, renk seçimleriyle desteklenebilir.

 

Soğuk havalara meydan okumak isteyenler günlük kombinlerini kalın topuklu botlarla tamamlayabilirler. Kışlık tesettür giyim dendiğinde akla gelen; pardösü, mont, palto, atkı, şal ve şıklığın kombinleneceği diğer parçalar uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleriyle Modaselvim online hizmetleriyle karşılanabilir. Değişen zaman uyum sağlayan üst giyim modelleriyle sokak stilinde başrole çıkmayı hedefleyenler kürk detaylı paltolarla buzları eritebilirler.