Kış Tesettür Kombin Önerileri

Sonbahar – Kış tesettür giyim ürünlerinde kombin yapmak yeni sezona uygun giyinmeyi sağlamaktadır. Sonbahar kış tesettür giyim kombinleri yaparken çeşitli desen ve modelde tasarlanan kıyafetleri giyebilirsiniz. Bu kombinleri oluştururken yeni sezon parçaları olmaları, modayı takip etmenize yardımcı olacaktır. Yeni sezon son moda tesettür kombinlerinde kahve tonlarının yoğun olarak kullanıldığı uzun etekler ve düz tunikler beraber kullanılmaktadır.

 Bu desenli etek modellerinde genel olarak pileli etek modelleri bulunmaktadır. Pileli etekler ile düz krem rengi tunikler beraber kombinlenerek kış havası oluşturmaktadır. Bu kombinlerin üzerine giyilen deri ceket ya da kot ceket modelleri de kışa uygun şekilde seçilmelidir. Son olarak kombinin en önemli parçalarından olan ayakkabı ve çanta seçimleri de birbirleri ile uyumlu renk ve kumaşta olmalıdır.

 Kışlık Tesettür Balıkçı Yaka Kazak Modelleri

 Kış tesettür giyimde balıkçı yaka modası gün geçmeden devam etmektedir. Her sezon farklı modelleri ile vitrinlerde yer alan balıkçı yaka kazaklar kış aylarında vazgeçilmez parçaları arasındadır. Özellikle soğuk aylarda balıkçı yaka kazaklarda kahverengi ve siyah tonları sıkça kullanılmaktadır. Füme rengi balıkçı yaka kazaklar bu sezonun en moda parçalarındandır. Bu füme renk kazaklar ile volanlı etek modelleri beraber kombinlenmektedir.

 Balıkçı yaka kazak modellerinde bel kısmında bulunan lastik detayı kazağın düz gelişine hava katmaktadır. Aynı zamanda kazağın omuz detaylarının dik duruşu da kombin yaparken proporsiyonu daha düzgün göstermektedir. Renkli kıyafetlerden vazgeçmeyen kişiler için kırmızı balıkçı yaka kazak modelleri oldukça moda olarak kullanılmaktadır.

 Kışlık Tesettür Dış Giyim Ürünleri

 Kışlık tesettür giyimde dış giyim parçaları bu mevsimin en önemli kıyafetlerindendir. Bu sezon dış giyim ürünlerinde yapay kürkler oldukça moda haline gelmektedir. Özellikle kürk yelekler tesettür elbiselerin üzerine giyilerek şık ve modern bir görünüm sağlamaktadır. Daha sade bir tarzı olan kişiler için düz pardesü modelleri bulunmaktadır.

 Düz pardesüler yalnızca sonbahar-kış aylarının değil genel olarak tüm yılın en çok kullanılan ürünlerindendir. Bu pardesülerde sonbahar renklerinin kullanılması yeni sezon ürünlerindendir. Özellikle kahverengi pardesü modelleri koyu renk kombinlerinin vazgeçilmez parçaları arasındadır. Sırt detayında desen işlemeler bulunan kot ceket modelleri de sezonun dış giyim ürünlerindendir.