Tesettür Kabanın Trendleri

 

Havaların iyiden iyiye soğumaya başlaması ile birlikte bayanlar kendilerine şık bir kaban almak için tesettür kaban modelleri hakkında araştırma yapmaya başladı. Kışın sert soğukları gelmeden önce kışlık tesettür alışverişini tamamlamak isteyen bayanlar, kışın en çok kullanılan kabanlara yöneldi. Soğuk geçen kış aylarında bir yandan soğuktan korunur iken; diğer yandan da şık olmaktan taviz vermeyi istemeyen kişilerden iseniz; sizler için bu kış sezonunda trend olan kaban modellerini aşağıda derledik. İşte bu yılın en trend modelleri:

 

1- Ekoseli Kaban Modeli

 

Zaman zaman vitrinler de gördüğünüz en gözde parçalardan birisi olarak yer alan ekose desenli kaban modellerini bu sene de vitrinlerde görmeniz mümkündür. Hatta ekose desenleri bu kış sezonunun en iddialı parçalarından biri olarak vitrinlerdeki yerini alacaktır. Ekose kaban modellerinde; baştan sona düğme bulunur iken; yaka kısmında bebe yaka kullanılmıştır. Kumaş çeşidi olarak viskon ağırlıklı olan karışımlı değişik hoş bir kumaş kullanılmıştır. Bu sene ekose kabanlar modelinde renk seçimi ise şöyle olmuştur; sabit tek bir renk değil de onun yerine birden fazla farklı renkler aynı kaban modelinde kullanılmıştır. Bu sayede bayanlar kendilerine en çok hitap eden renk hangisiyse onu satın alma konusunda özgür bırakılmıştır.

 

2- Etnik Desenleri Olan Kaban Modeli

 

Bu sezonun en iddialı tesettür kaban modelleri arasında yerini alan etnik desenler, özellikle de kış ve sonbahar dönemlerinin trend renkleri arasında yer alan haki ve bordo ile beraber kullanıldığı zaman gayet şık kabanlar ortaya çıkmaktadır. Bu kaban modellerinde diğer dikkat çeken detaylar ise uzun boy kullanımı ve fermuarlı olmasıdır. Kabanlarda fermuar kullanımı onları daha kullanışlı hale getirmektedir.

 

3- Belinay Kaban Modeli

 

Yaka kısmı kruvaze şekilde gelen ve oldukça farklı bir stil ile maskülen duruş ortaya çıkaran bu tesettür kaban da güçlü görünmekten hoşlanan ve iddialı olmayı seven bayanlara fazlası ile hitap etmektedir. Bu kaban modellerinde kullanılan renk ise genellikle haki, gri ve hardal sarısı olmuştur. Kabanlarda tercih edilen kumaş türü kışın sizi en iyi şekilde ısıtacak olan kaşe kumaştır.