Kap ile sonbahara sarılın

Kap modelleri tasarım ve renkler ile vitrinlerde yerlerini aldı. Kış yaklaşıyor fakat Şuan tüm insanlığın her zaman ayrı değer yüklediği, edebiyata ve sinemaya ilham olan sonbahar geldi.   Kuruyan yaprakları ve hafif melankolik atmosferi ile yine yeniden içimizi sardı. Sokakta yürürken hafiften çiseleyen, gecenin bir yarısı ansızın bastıran yağmurlarıyla sokaklarımızda yerini aldı. Sabah içimizi saran ürperti ile soğuğun ince ve tatlı tadını hissetmeye başladık.  Akşam iş dönüşlerinde “acaba yağmur çiseler mi” soruları aklımıza geliyor artık. Sonbaharın tatlı, ılıman iklimini içimize çekerken bir paltoya, kap ya da kabana kendimizi sarmak istiyoruz. Dışarıda soğuk, üzerimizde kıyafetin ısısı ile mevsimin şiirselliğine kapılma vakti geldi.

Baharat Renkler

Baharatı seven bir kültürün çocuklarıyız. Kültürümüzün bu sevgisi kıyafetlerde de kendini ifşa ediyor. Özellikle sonbaharın albenili tonları ile uyumu yüzünden bu aylarda çok revaçta oluyorlar. Baharat renkler, tonlarını baharatlardan almakta. Tarçın, hardal, adaçayı gibi daha muhtelif birçok tür rengi ile de biz insanlara hizmet ediyor.  Kap ve kaban modellerinde özellikle tarçın, krem haki yeşili çok naif bir atmosferi barındırıyor. Mistik ve felsefi bir yanı olan sonbahar giyim tarzımıza da öyle sirayet ediyor.  Psikolojik, duygusal etkileri barındıran ve iletişimin bir dili olan renkler bu aylarda duygularımızın durgun aynı zamanda düşünceli yanlarını iletiyor dış dünyaya. Dış kıyafet kategorisinde yer alan kap kaban modelleri de bu iletiye elçilik ediyor.

Moda Selvim’de Aksesuar Ve Detaylar

Moda Selvim sıra ile modellerini görücüye çıkarıyor. Birbirinden güzel kap modelleri özgüvenli tavırları ile beyaz ekranda yerini aldı. Birçok aksesuar ve detaylar ile bezenen bu modeller sadece şıklığı değil, size mevsimsel bir şöleni de vaat ediyor.  Metal, kürk, nakış, deri, birit, asimetrik kesim, düğme ve cep, kemer gibi aksesuarlar ile bütünleşen modellerimiz hem mevsimin koşullarını karşılamaya hem de tarzınıza stil katmaya hazır.

Online Alışveriş

Online alışveriş özellikle bu aylarda en ideal tercihlerden biri gibi görünüyor. Hayat yoğunluğu içerisinde koştururken gününüzü alışverişe ayırmak dramatik olacaktır. Akşam vakitlerinde çayınızı yudumlarken internetin nimet olduğu modern zamanların tadını çıkarın. Moda Selvim modellerini tek tek inceleyin, yakın uzak mesafeli fotoğraflar ile derin ve yüzeysel detayları gözlemleyin. Beğendiğiniz modelin renklerini ve alışveriş avantajlarını gözden geçirin. Aklınıza takılan bir durumda Sipariş ve Destek hattımızı arayarak her türlü bilgi ve yardım alabilirsiniz. (Hafta içi ve Cumartesi 09.00-19.00)

Alışverişi sizin için olabildiğine kolay ve dinamik avantajlar ile çevrili kıldık.

Site İçi Blog İçeriği

Online alışverişin rahatlığını sunarken karar vermenize de olanak sağlayacak fikirler ve öneriler hazırlıyoruz. Moda Selvim’in seçkin editörleri tarafından özenle hazırlanan kombin ve moda önerileri için blog kısmını da ziyaret etmeyi unutmayın. wwww.modaselvim.com internet sitesi  bir çok kategori ve modanın seçkin örnekleri ile sizi bekliyor.

Kap Modelleri İle Şıklığınızı Şenlendirin

 

Kap deyince akla gelen mevsim elbette ki genelde kış ayları oluyor ama aslında her mevsimin koşullarına göre renk ve desen de üretilen kap modelleri onu mevsimlik bir dış kıyafet haline getiriyor. Mevsimin güncel modasına uygun renk, desen, kumaş, aparat aksesuar ile güncellenen kap modelleri kadınların vazgeçilmezi. Özellikle de tesettürlü hanımların en sevdiği dış kıyafet olan kap asalet ve zerafetin giyimde şekil bulan en nadide örneklerinden de biri. Kap modellerini bu kadar tercih edilen ve önemli kılan şey tek parça bir model olması,  kolay kullanılabilir ve kendine has, başlı başına bir örnek. Tüm desen, kumaş kalitesi ve model niteliğinin tek parçada birleşmesi, tarzını net ifade etmekten hoşlanan kadınlara cazip geliyor. Birkaç parça kıyafetle kombin yapmanın zahmeti yerine şık bir kap modelini yine şık bir ayakkabı ve pantolonla kombinlemek daha pratik görünüyor.

Kap Modellerinde Moda Selvim Farkı

İçeriği tesettürlü bayanlara hitap eden, farklı bir çok tarzın barındığı online alışverişin adresi modaselvim.com vitrinine dizdiği kap modelleri ile de farkını sergiliyor. Elbiseden eşarba giyimin her alanında kendini gösteren Moda Selvim, yine Şık ve zarif kap modelleri ile gündeme damgasını vuruyor. Online alışverişin artık bayanlar arasında en favori etkinlik olduğu özellikle son yıllarda çok net görülüyor. Moda Selvim online sitesinde yer alan geniş repetuarı ile bayanların alışveriş etkinliğine en kaliteli hizmeti vermeyeçzenmekte.   Kap modellerinde kendi bünyesine özel çeşitler ile de hanımların ilgisini çektiğine şahit oluyoruz. Sürekli güncellenen vitrini ile mevsime özel kap modellerini hizmete sunmakta. Moda Selvim mevsim koşullarının yanı sıra modanın gerektirdiği nitelikleri de kap modellerinde ön plana çıkarmaya dikkat ediyor.

Peblum kap, etek boyu peblum model olan bu kap modeli her mevsim şıklığınızın vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olacaktır. Kol bileklerinde ve göğüs hizasında bulunan renkli işleme detayı ile zarif görünümü yakalayan bu model boy olarak da ideal. Etek uzunluğunun arkası ayak bileklerine kadar uzanırken, ön eteğinin uzunluğu diz altı boyda kalıyor. Önden görünüş olarak ara boy dediğimiz boyda bir görünüm yakalıyor. Bu modelin renk seçeneklerinin de olması bir başka avantajı.

Floral Desenler

Gül desenli kap, Çiçeklerin içinde en favori olan tabi ki güller. Haliyle güllerin giyim modasının en tercih ettiği desen olması kaçınılmaz oluyor. Kollarında (bilekten dirseğe kadar) ve etek boyu ile göğüs hizasında gül desenlerinin yer aldığı bu kap modeli görsel şölenine gülleri misafir ediyor.

Özellikle açık rengin üzerine serilen pembe, kırmızı, gül desenleri ile hem mevsimlik bir şölenin parçası olan hem de zerafeti ayaklandıran bu kap modellerini özellikle öneririz.

Dantel detaylı peblum kap, sade şıklığın en cazip örneklerinden biri olan bu model ile hem sadeliğinizi koruyabilir ve hem de şıklığınızı ayaklandırabilirsiniz. Etek boyu peblum model olan ve dantel detayı ile zarifliği ön plana çıkarılan bu modalin geri kalan kısmı tamamen sade bir görsele sahip. Gizli düğme özelliği ile düz görünümünü koruyan bu hoş modeli yaz tercihleriniz içerisinde değerlendirmenizi öneririz.

Kap modellerin mevsimlere sızan şıklığına ulaşmak isterseniz online alışveriş sitesi www.modaselvim.com ’u ziyaret etmenizi öneririz. Yurt dışı kargo özelliği bulunan sitemizin aynı zamanda kapıda ödeme ayrıcalığı da var. Moda Selvim güncel modayı takip eden herkese, özellikle de tesettürlü bayanlara hitap ediyor. Şık kombin tercihleri ve kap modelleri dışında başka pek çok model için de ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

Her Mevsim Kap Giyim

kapKap giyim şimdilerde tesettürlü bayanlar tarafından çokça tercih edilen bir dışarı kıyafetidir. Kap tunikten daha uzun pardösüden daha kısa aslında ikisinin arası boyutu vardır. Çokça renk ve kumaş türleri kullanıp dikilebilir. Yaz, kış, ilkbahar ve sonbaharda yani mevsimine göre kalın ya da ince kumaşlardan dikildiği takdirde giyilebilir. Çeşitli tarz, desen ve renklerde üretilir. Önden fermuarlı, düğmeli ya da çıtçıtlı olabilir. Tesettür kıyafette boyuttan kaynaklanan rahatlıktan dolayı sıkça tercih edilir. Kap etekle de giyilebilir ama pantolonla daha şık durduğu için daha çok tercih edilir.

 

Tesettür giyimde vücudu hatlarını belli etmemek içinde kap ve pardösü kullanılır. Kap çok çeşitli bir giyim türüdür. Artık günümüzde çarşı pazarda giyim çeşitleri bol olduğu gibi internette de çokça alışveriş yapabileceğimiz tesettür kıyafetleri satan siteler var. Bu sitelerde kap çeşitleri oldukça fazla. Hem de istediğiniz kap marka ve modelleri bulabilmek mümkün. Kap bulabileceğimiz sitelere örnek olarak modanisa, sefamerve, etesettür, tenimoda, kayra, puane, moda merve, hennin, alvina ve armine gibi birçok kaliteli ve çeşitli siteler çokça kullanılmakta.

 

Tesettürlü kadınların vazgeçilmezlerinden olan kap şu anda kış sezonuyla ön planda. Kap giyimde iki üç senedir genel olarak kumaşta keçe kullanılıyor. Kap giyimde renk olarak kahverengi, lacivert, hardal, her zaman var olan siyah ve kiremit rengi çokça ilgimizi çekiyor. Kap giyim önümüzdeki sezonda daha ince kumaşlar ve daha çok renler kullanılacak.

 

Dış giyimde çok tercih edilen kap önümüzdeki yıllarda da dış giyim tarzı olarak çeşitli renk ve modellerde de süreceğe benziyor. Her yaşa ve vücut tipine uygun modeller var ama yukarıda yazdığım markalar kap için ilk başvurabileceğimiz adresler arasında da yer almalı. Kap ve pardösüyü insanlar çok karıştırıyor zaten ikisinin arasındaki farkta boydan kaynaklanıyor. Kap soğuk havada da sıcak havada da daha kullanışlı ve daha rahat olandır. Kap giyimi böyle anlatabildik umarım gayet açık bilgi verebilmişimdir.