Tesettürlü Genç Kızlar İçin Kombinler

 

Tesettüre yeni girmiş genç kız ve kadınlar için özellikle kıyafet seçmek ve tesettür kombin oluşturmak oldukça sıkıntılı bir süreç gibi görünür. Kombin yaparken yaşanan kararsızlıklar da size net bir fikir verecek tesettür kombin modellerini sizler için hazırladık. Bu tesettür kombin modelleri ile günün her saatine uygun kıyafet seçip kararsızlığın önüne geçebilirsiniz.

 

 Hafta sonları için kombin seçimleri

 

2018 yılının en göz dolduran trendleri biri etnik diğeri ise egzotik desenler. Bu nedenle yapılan kombinlerde birçok deseni bir arada farklı parçalarda kullanmak en çok göreceğimiz detaylar arasında olacak. Bu desen trendlerini rahatlıkla uygulayabileceğiniz parçalar ise elbette eşarp ve fularlar… Diğer bir sezon trendi olan oversize kıyafetleri ise hemen hemen tüm markalarda bulabilmek mümkün. Özellikle de tesettürlü kadınlar için oldukça büyük bir rahatlık ve şıklık sağlayan bu oversize kesimleri bir araya getirmek çok kolay olduğu için hafta sonlarında da dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Örneğin altınıza bir jean ya da pantolon ile oversize bir kazağı birleştirip spor bir tarz yaratabilirsiniz. Şalınızı da etnik ya da egzotik desenli seçerseniz trendy bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu desenleri şalınızda ya da eşarbınızda kullanmak için iddialı bulursanız sırt çantanızda kullanarak da spor bir kombin yaratabilirsiniz.

 

 Okul için kombin seçimleri

 

Uzun penye bir elbise ya da uzun tunik ve jean ile okul günlerinizde de spor bir saat ve spor ayakkabı ile de oldukça şık bir görünüm yaratabilirsiniz.

 

İsterseniz uzun bir pileli etek, bot ve oversize kazak ile uzun kabanınızı kombinleyerek hem şık hem de rahat bir tarz elde edebilirsiniz. Diz altı pileli etek ve çizme ile de aynı şıklığı yakalayabilirsiniz.

 

Daha spor bir tarza sahip olmak istiyorsanız piliseli eteğinizi spor ayakkabılarınız ile de kombinleyebilirsiniz. Biraz daha iddialı sportif bir tarza sahip olmak istiyorsanız metalik renklerde piliseli etekleri de kullanabilirsiniz.

 

Okul için yamalı ceket ya da kabanlar ile de oldukça güzel kombinler yapabilirsiniz. Yamalı ya da sloganlı ceketinin ya da kabanınızın içine düz bir kapüşonlu tişört ve canlı renklerde bir etekle kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.