Tesettür Kombin Modelleri

Açıkçası gül kurusu tonları göz alıcı diyebiliriz. Ne çok kapalı ne de çok açık bir ton. Bu da birçok kombinle uyumlu bir yapı oluşturabileceğini gösteriyor. Bu tasarımda gül kurusu rengi uzun kollu tişörtte tercih edilmiş. Ayrıca bir çok farklı model ve renge de sahiptir.

Beyaz ipler ve ince bir yazı ile oldukça sportif bir görüntü katıyor. Beyaz ve gül kurusu renkleri birbirlerini tamamlamış. Bu tasarımlar tesettür kombin modellerinde yapılmaya başlandı. Beyaz pantolon ve beyaz ayakkabı şık bir görünümü sunuyor. Açık mavi baş örtüsüyle uyumlu renkler kendisini gösteriyor. Giyen kişide son derece rahat ve öz güvenli bir görünümü sunuyor.

Kapitone Detaylı İkili Takım 9324CF425 Siyah

Siyah gri ve beyaz tonlar kullanılmış. Siyah ana temanın üzerine gri desenler tercih edilmiş. Baklava dilimi desenleri diyebiliriz. Siyah ipliklerde kapşonlu detaylarda önümüze çıkıyor. Üst kısımda griden siyaha geçiş beyaz tonlarla renklendirilmiş.

Kol ve bileklerde beyaz çizgiler ön plana çıkıyor. Özellikle tesettür kombin modelleri bu tasarımları çokça kullanmaya başladı. Beyaz uzun kollu tişört ve siyah pantolon ile iyi bir uyum yakalamışlar. Bordo rengi baş örtüsü ise bu renkleri oldukça iyi bir şekilde tamamlamış. Özellikle günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilecek tasarımlardan. Sportif görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken bir model.

Kapşonlu İkili Tesettür Takım PL985 Gri

Gri tonlar ana tema olarak kullanılmış. Gri iplikler ile de sade bir görüntü ortaya çıkmış. Kol kısmında ise siyah ve beyaz renkler tercih edilmiş. Bu üç renk birbirini oldukça net bir şekilde tasarlamış. Siyah pantolon ve beyaz ayakkabı ile de güzel bir görüntü oluşturulmuş. Mor renkli baş örtüsü de oldukça şık bir görüntü sunmuş.

Hem iş yaşamında hem de günlük hayatta tercih edilebilir. Şık, sade ve özgün yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kullanılan kalın beyaz ve siyah çizgiler göze çarpıyor. Giyen kişide öz güvenli ve rahat bir insan imajını sunuyor. Gri renk güçlü bir renk olduğu için oldukça cesaretli bir tasarım olduğunu söyleyebiliriz. Birçok insanın giyebileceği modeller arasında gösterilebilir.

 

2018 Tesettür Kombin Giysileri

Hanımların en gözde beğenilerini tek bir çatı altında toplayan tesettür ikili kombin seçenekleri şıklık yarışında olan müşteriler için bulunmaz avantajlar sunuyor. Hanımların sıklıkla sorduğu bunun yanında ne giysem türü sorulara anında cevap veren tesettür ikili kombin seçenekleri müşterilerin yerine modacıların seçimi ile birbirinden farklı kıyafetleri birbirleriyle eşleştirip takımlar halinde sunuyor.

 

Yeleği dantel olan tesettür ikili kombin kıyafetler bu senenin en fazla ilgiyle karşılanan ürünleri arasında yerini aldı. İsteyen ve talep eden müşteri kitlesi için pile desenli tesettür ikili kombin seçenekleri de raflarda ve reyonlardaki yerini almış durumda. Hırkası taşlı olan ve aynı ürünleri giymekten sıkılan hanımların imdadına yetişen renkli ürünler de farklı kombinasyonlar içinde sunuluyor. Katlanılarak bir köşeden bir köşeye kesilen verev kesimli özel tasarım ürünler de özellikle genç kızların gardıroplarını süsleyen kıyafetler arasında bulunuyor.

 

Alternatif Kombin Giysileri ve Aksesuarları

 

Bluzu katlı 2’li tesettür kıyafetler tesettür kombin alanında bu sene görücüye çıkmış ve çokça beğenilmiş ürünler arasında yer alıyor. Katlı görüntüsüyle hem şık hem de karakteristik bir görüntü sergileyen bu kıyafetler bu senenin en meşhur ürünleri arasında çoktan yerini aldı. Şal ve kolluk takımları ile iş yaşamlarında olduğu gibi sosyal yaşamlarında da özgün giyinmek isteyenler için son derece özgün ve orijinal tesettür kombin seçenekleri mevcut.

 

Asimetrik kesimlerden oluşturulmuş ve modacıların elinden çıkma en nadide parçalardan biri sayılan tesettür kombin seçenekleri de kataloglardan renkleri ve biçimleri merakla izlenen kıyafetler arasında. Salaş bluzlu tesettür kombin modelleri ise her an her mekanda spor giyinme taraftarı olan hanımlar için bir alternatif model oluşturuyor. Bunlara ek olarak fermuar yırtmaçlı ve bluzu volan olan elbiseler de müşterilerin ilgisini çekecek diğer ürünler arasında.

 

Tesettür Kombin Oluşturmanın Avantajları

 

Tesettür kombin oluşturmak hazır giyimde ve tesettür alışverişlerinde hanımlara büyük bir kolaylık sunuyor. Onlar için özenle seçilmiş renklerden ve kesimlerden meydana getirilmiş bu özel kıyafetler sayesinde seçim yapmak çok daha kolay ve keyifli hale getiriliyor. Aynı zamanda ikili kombin ürünleri tek tek alınma ücretlerinden çok daha ucuz olmasıyla da dikkatleri çekiyor.