Yeni Sezonda Tesettür Kombin Modelleri

Hanımların gözdesi olan tesettür kombin modelleri hem çok daha ekonomik olması açısından hem de müşterilerin yerine modacıların seçmiş olduğu uyumlar ile daha şık olması açısından önem arz etmekte. Mağazalar ve vitrinlerde sergilenen ve yeni sahiplerini bekleyen tesettür ikili kombin modelleri seneden seneye yeni tasarımları ve desenleri ile göz doldurmaya ve kendilerine daha fazla alıcı bulmaya devam ediyor. Birçok farklı elbise ve giyim biçiminde oluşturulan tesettür ikili kombin modelleri şıklığın kolay, tarifsiz ve pratik bir yöntemi olarak kabul görüyor. Ceketlerden elbiselere, kolluklardan abiyelere kadar geniş bir seçkiye sahip olan tesettür kombin modellerinde bu sene de oldukça farklı tasarımlar ve ürünler bulunuyor.

 

Şal ve kolluklar ile oluşturulan tesettür ikili kombin giyimleri taşınan elbisenin çok daha görkemli ve lüks bir şekilde taşınmasına vesile oluyor. Kolluklar düz olabildiği gibi şeritler halinde çizgilerden de meydana gelebiliyor. Şalların dinamik bir şekilde kullanıldığı bir diğer tesettür kombin ürünü ise abiye türü elbiselerde kendini gösteriyor. 2’li süet takımları da hem pantolonlarda hem de hırkalı bir şekilde hem modern hem klasik çizgileri bir arada bulundurup şık alışverişlerin kapısını aralıyor. Güpür bluzlu elbiseler ise şık akşam yemeklerinde ve önemli buluşmalarda giyilecek olan tesettür ikili kombin modellerinin en başında yer alan seçkin bir ürün olarak göze çarpıyor.

 

Elbiselere sonradan eklenen deri kemerler de modaya uyan hanımların radarına yakalanan bir diğer tesettür elbise modeli. Kemerli elbiselere ilave olarak geliştirilen ve kumaşında nostaljik etkileri de taşıyan yelek görünümlü elbiseler de son 2 -3 yıl içerisinde en fazla satın alınan giysi listelerine girmeyi başardı.

 

 Tesettür Kombin Oluştururken Özen Gösterilmesi Gerekenler

 

Hanımlar tesettür kombin oluştururken mutlaka renk uyumuna ve doğru tercihlere ağırlık vermelidir. Oluşturulan ikili kombin modelleri ile giyilen elbiseler çok daha göze çarpıcı ve akılda kalıcı etkilere sahip olabilmektedir. Bu nedenle mutlaka ürün karşılaştırması yapılmalı ve gardırobu zenginleştirecek olan elbiseler arasından kendilerine en çok yakışanı seçilmelidir. Çeşitli indirimler ve kampanyalar da takip edilmesi gereken kombin ürünleri için geçerlidir.