Tunik Pantolon Hazır Kombinler

 

 

Tunik pantolon hazır kombin modeller Moda Selvim’in de vitrininde yerini aldı. Son zamanlarda hazır kombinler çok popüler. Hazır tunik pantolon ya da gömlek etek şeklinde takım kombinlere sahip olabiliyorsunuz.  Birçok giyim mağazasında bu tarz hazır kombinler gözünüze çarmıştır. Artık bu kombinlere online sipariş şeklinde de kolayca erişebiliyorsunuz. Bu stile sahip kombinlerin avantajı iki ayrı parça içermesi ve bu sayede ayrı kombinler halinde de kullanılabilmesi.  Örneğin, tunik pantolon hazır kombin tarzında aldığınız bir takımın pantolonunu daha sonra başka bir tunik ile kombin yapabilirsiniz. Bu şekilde kullanış alanı da genişleyen bu kıyafetler hanımlar tarafından çok seviliyor.

Kadife Hazır Takımlar

Kadife kumaş bu yılın sevilen ve popüler parçalarından biri. Daha önceki blog yazılarımızda da bundan bahsetmiştik. İki popüler unsur kadife ve tunik pantolon hazır kombin bir araya geliyor ve tesettürlü bayanların gardolabında yerlerini alıyor. Tesettürlü hanımların özellikle bu tunik kombinlerini sevdiğini ve tercih ettiğini görüyoruz. Elbette bunun sebebi vücudu belli etmeyen dikim tarzı ve aynı zamanda rahat pontolon kullanımına olanak sağlayan kısalığı. Bol pantolon detayı da ayrı avantaj konusu. Bayanların çoğu rahat kullanımı sebebiyle pantolon seviyor fakat bazen bazı hanımlar dar pantolon tercih etmiyor. Böyle durumlarda tunik pantolon hazır kombin modeller hanımlar için hayat kurtarıcı olabiliyor. Kadife kumaşın asil ve cazibeli özelliği ise su götürmez bir gerçek.

Hazır kombin modeli için tıklayınız

Şık Ve Gösterişli Günlük Kombinler

Bu tarz hazır kombinler günlük kıyafet ihtiyacınızı karşıladığı gibi özel günlere has şıklığı da sunuyor. Bayanların bu kombinleri sevme ve tercih etme nedeni çoğunlukta şık ve intizamlı görünümleri oluyor. Bu sizin hakkınızda insanlara günlük işlerinizi takip ederken bile özen içinde bir tavır sergilediğinize dair ipuçları verecektir. Tercih ettiğiniz kombinler eğer düz renk modeller ise hareketli motiflere sahip eşarplar tercih etmelisiniz.

Ten Renginiz Mühim

Ten renginiz açık ise koyu renkleri seçmelisiniz. Koyu ten rengine sahipseniz eğer açık ton eşarp ya da şal modelleri sizin için ideal olacaktır. Solgun tonlarda bir simaya sahipseniz açık renkleri ve canlı çiçek, yaprak gibi motiflerle süslenen eşarpları tercih etmenizi öneririz.  Eğer şal kullanmayı seviyorsanız bu yılın gözde modası simli şallar sizin için harika bir seçim olacaktır.

Birbirinden şık modeller için sizi www.modaselvim.com adresine bekleriz.