Fermuarlı Ferace Modelleri

 

Ferace modelleri; en keskin ayrımını fermuarlı ve düğmeli olacak şekilde yaşamaktadır. Hanımların bu hususta tercihlerini şekillendiren ise; düğmeli ferace kullanımlarını gerçekleştirdikleri sırada zorluk yaşıyor olup olmadıklarıdır. Çünkü; ferace tam olarak omuzlardan başlayıp ayak uçlarına kadar dökümlü bir ürün olduğu için düğmeli modellerinin tercih edilmesi halinde; oldukça fazla sayıda düğmeleme işlemini yapmayı göze almış olurlar. Bu düğmeleme işlemini tercih etmeyen hanımlar ise; fermuarlı ferace modellerini tercih ederler ve omuzlardan başlayıp da ayak uçlarına kadar kapanacak olan ferace önü tek hareket ile kolayca kapanmış olur.

 

Fermuarlı Ferace Renkleri

 

Fermuarlı ferace modellerinde kullanılan renklere bakıldığında; siyah, yeşil ve tonları, kahve tonları, mavi ve tonları, beyaz ve tonları, kırmızı ve tonları, sarı ve tonları olacak şekilde tüm renklerin hakim tonlarına uygun ürünlerin bulunabileceği söz konusu edilir. Ve buna ek olarak; feracelerde yaka modellerinin de birbirlerinden ayrılabileceğine dikkat etmeniz gerekir. Genel itibari ile fermuarlı ferace modellerinde yaka ayrıntısı sıfır yaka olacak şekilde tasarlanır. Ancak tercih ettiğiniz fermuarlı ferace modeli eğer şapkalı ise; yaka modellemelerinde değişiklikler ile karşılaşabilirsiniz. Fermuarlı ferace modelleri dört mevsim tercih edilebilir olup aynı zamanda kumaş içerisindeki karışımları ile de sizlere farklılıklar sunabilir. Öyle ki karşımı içerisinde tercihinize göre; polyester ve likra barındırabilirsiniz.

 

Fermuarlı Ferace Modellerinin Arkası

 

Fermuarlı ferace modellerinin ön taraflarında farklı olarak aksesuarlarda bulunmaktadır. Aksesuarlar; kemer ayrıntısı, çeşitli ek motifler şeklinde karşımıza çıkar. Örneğin omuz hizasının aşağı kısmında var olan ufak bir çiçek size klasik görüntü verebilir.

 

Kot Ferace  

 

Ancak feraceniz kot model olur ise o halde; kot kumaş üzerine işlenmiş olan renkli çiçek, gold işlemeli modellerinin de aksesuar olarak değerlendirilebilmesi söz konusu olur. Bunların yanı sıra; fermuarlı ferace modellerinin arka kısımları klasik kumaş ile tasarlanmış ise sade olur. Yani herhangi bir işleme olmaz eğer var ise; ön taraftan bağlanmış olan kemer kısmı yalnızca arka tarafa geldiği kadar görüntü arz eder. Bunun haricinde; fermuarlı ferace modelleri klasik ise arka; omuzdan başlaya ve etek uçlarına kadar aka düz bir kumaş görüntüsü verir.