Tesettür Abiye Nedir?

Abiye hayatımızın her anlamında şıklığı temsil eden elbiselerden oluşmaktadır. Abiye elbiseler açık ve kapalı kadınlar için ikiye ayrılabilmektedir. Genellikle tesettür abiye modelleri düz elbise şeklinde ve başörtü modeli elbisenin rengi ile aynı renk ve modellerde olabilmektedir. Abiye modellerinde şıklı ön plana çıktığı için bazen şatafatlı görüntü bazen ise sade görüntüler kullanılabilmektedir. Bu elbise seçimleri tamamen tesettürlü kadınların istekleri doğrultusunda değişmektedir.

Bazı abiye kıyafetleri ayrı ayrı parçalardan oluşurken bazı modeller tek parça bütün halde bulunabilmektedir. Tesettürlü abiyelerde salaş bol giyim tarzda tercih edilmektedir. Bu tarz tesettür abiye kına gecelerinde, düğünlerde, nikahta ya da özel bir gecede giyilmektedir. Son zamanlarda tesettürlü abiye çeşitleri fazlasıyla artış göstermektedir. Bu yüzden renk ve modelleri oldukça fazla bulunmaktadır.

Tesettür Abiye Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettür abiyeler vücudu sarmayan içinde rahat hareket edebilecek şekilde olmalıdır. Yaz ya da kış tercih edilen abiye modellerinde kumaşları kişiyi yakmadan serin tutabilmesi için özel tasarlanmıştır. Özellikle yaz aylarında tercih edilen kumaş modelleri kişiyi terletmeyen sıkmayan bunaltmayan kumaşlar arasındadır.

Boyundan bağlamalı eşarplarla birlikte kullanılan tesettürlü abiye modellerinde genellikle koyu renk ağırlıklı giyimler tercih edilmektedir. Düğünlerde ve kına gecelerinde oldukça şatafatlı görüntünün altından giyilen ayakkabılar bu abiyelere uygun olmaktadır. Ölçüler bu doğrultuda belirlenmektedir. Kişi isterse kendine göre abiye çeşidini de özel olarak diktirebilmektedir. Böylelikle abiyesinin nasıl olmasını istediğine kendi karar vermektedir.

Tesettür Abiye Modellerinin Fiyatları Nasıldır?

Bu tarz abiyelerin fiyatları pahalı gibi gözükse de üzerinde taşıdığı pırlantalar, taşlar ve sadeliğine göre değişkenlik göstermektedir. Genellikle özel dikim abiyeler kumaşları kendi seçildiği için daha fazla fiyatları dikilebilmektedir. Ama tercih edilen modaselvim.com adresinden alınan abiyeler her bütçeye uygun boyutlarda satılmaktadır.

Fazlasıyla şık, rahat, kaliteli kumaşlar içerisinde yapılan abiyelerin alınma oranı çok fazladır. Yat aralığı seçilen modele göre değişebilmektedir. Bu tamamen kullanıcının ve giyecek kişinin seçimine bağlıdır. Kimi abiye modelleri çok pahalı olurken, bazı abiye modelleri oldukça uygun satılabilmektedir. Bu siteden yani modaselvim.com adresinden alınan abiyeler güvence ile geldiği için kullanıcılar fazlasıyla memnun kalarak ürünleri almaktadır.

Tesettür Abiye Modellerinde Bu Yıl Neler Giyilebilir

Her sene birbirinden farklı modeller altında piyasaya sunulan ve hanımların en fazla titizlik gösterdiği giyim örnekleri arasında yerine sağlamlaştırılmış olan tesettür abiye modelleri, özellikle daha ağır davetler ve büyük organizasyonlar adına her daim tercih edilen ilk giyim örneği olarak ön plana çıkmaktadır. Bunun bilincinde olarak ise her sene üretici firmalar ve moda uzmanları kapsamında zengin bir renk ve model seçeneği altında uyum sağlamış en iyi abiye modelleri piyasaya sunulmaktadır. Özellikle bu sene lazer kesim balık abiye modelleri mükemmel bir izlenim ve görsel sunduğundan dolayı hanımların en çok tercih ettiği seçenekler arasında yer almaktadır. Vücuda sorunsuz bir şekilde oturan ve rahat bir hareket imkanı veren bu yeni sezon tesettür abiye modeli özellikle farklı beden ve boylara göre de bulunabilmektedir.

 

Değişik ve en trend tesettür abiye modelleri

 

Diğer yandan farklı tesettür abiye modelleri arasında özellikle bel kısmı dantelli bir şekilde tasarım haline getirilmiş ve vücudu tam olarak saran seçenekler de hanımlar için bu yıl tercih sebebi olmaktadır. Aynı şekilde yine bel kısmına papatya güpürlü bir tasarım ile hazırlanmış birbirinden değişik renkler altında mükemmel uyum sağlamış olan yeni sezon abiye modelleri de büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Kadife tarzı bir tasarıma altında üretimi gerçekleştirilmiş ve aynı zamanda kolları volanlı bir şekilde hoş bir görsel sağlanmış bu yeni abiyeler de hanımları ayrı bir şıklığın içine sokmaktadır. Kişisel tercihlerinizi ve moda uzmanların görüşlerini bir araya getirmek suretiyle en güzel biyeleri satın alabilir ve katılmak istediğiniz tüm farklı organizasyonlar veya özel davetlerde birlikte daha birçok değişik yer adına estetik bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 

En kaliteli malzemeler ile en trend abiye modelleri

 

Ortak bir biçimde tüm hanımlar için her ne kadar tesettür abiye modelleri önemli olsa da burada önemli olan bir başka durum ise hiç şüphesiz trend olmuş seçeneklerin yer almasıdır. Bu bağlamda Modaselvim sizlere tamamen kaliteli bir hizmet sunmakta ve en çok beğenilen trend olmuş abiye seçeneklerini tamamen kaliteli bir malzeme yapısı altında üretimleri gerçekleştirmiş olarak büyük markalar eşliğinde sunmaktadır.