Pantolon Ve Eteklerle Tuniklerin Kombinlenmesi

Bayanların her gün evden çıkarken nasıl bir kıyafet giyinmesi gerektiği hakkında dakikalarca, hatta saatlerce düşündükleri bir gerçektir. Doğru tesettür kombin seçeneklerini değerlendirmek ve fikir sahibi olabilmek için modaselvim.com online satış sitesi ziyaret edilebilir. Buradaki hazır modellerin nasıl kombinlendiği tesettür giyim konusunda doğru fikirler verecektir.

 Tunik ve Pantolon Kombinleri

 

Yaz ve ilkbahar aylarının vazgeçilmez parçası olan tunikler tesettür kombin çeşitleri arasında ilk sırayı almaktadır. Farklı kesimlere sahip olan tunik modelleri mevcut olup rahatlığı sebebiyle sıcak havalarda kadınlara kesinlikle iyi bir alternatif olmaktadır. Tunik ve pantolon kombinleri muhafazakar bayanların imdadına yetişmektedir. Aynı ya da zıt renk tunik ve pantolondan oluşan kombinler ile artık saatlerce düşünmeye, kafa yormaya, strese girmeye son verilmiş olunmuştur. Örnek olarak kırmızı bir pantolon ile siyah bir tunik takım kombini üzerine yine koyu renk bir eşarp örtülerek rahatlıkla sokağa çıkılabilir. Bu takımlarda kullanılan tunikler çeşitli modellerde, biçimlerde ve boylarda olabilmektedir.

 

Özellikle asimetrik kesime sahip olan tuniklerle yapılan pantolon kombinleri aynı zamanda da vücutta görülmesi istenmeyen yerleri ortadan kaldırmaktadır. Genelde göğüs bölgesinden vücuda oturacak tarzda hazırlanan tesettür kombin modelleri aşağı doğru inildikçe bollaşmaktadır. Bu da son derece hoş bir görüntü sergilemektedir. Bununla birlikte uzunlu kısalı parçalara sahip olan modelleri de vardır. Bundan dolayı kısa boylu olan kadınlar için boylarını uzun gösterme özelliği mevcuttur.

 

Tunik boyunun uzunluğu ve modeli kullanacak kişinin zevk ve tercihine göre değişiklik göstermektedir. Bu tesettür kombinlerin sadece düz bir tunik ile yapılmasına gerek de yoktur. Geniş ya da pileli bir pantolon üzerinde kullanılan tunikler çizgi, çiçek gibi pek çok şekilde kullanılabilmektedir. Bu desenler pantolon üzerine giyilerek güzel bir kombin oluşturur. Yine bu tür değişimler kişinin zevk ve tercihine bağlı bırakılmıştır. Özel günler için üretilen şifon ve saten kumaştan hazırlanan tuniklerin çok şık bir görüntüsü vardır.

 Tunik İle Etek Kombini

 

Kombinler sadece tunik ve yelekle yapılmamakta tunik ve etek ile yapılan ikili takımlar da olmaktadır. Bu takımlar ilkbahar ve sonbahar ayları için özellikle kullanımı çok yaygın olan tesettür kombin modelleridir. Uzun bir tunik ya da pantolon üstüne tuniğin boyundan uzun bir etek ile oluşturulan kombin çok iyi bir kombindir.