Biz Kadınlar İçin Vazgeçilmez Kıyafet: Etek

Biz kadınlar için etekler vazgeçilmez bir kıyafettir. Şık olmak için her kadının dolabında etek modellerimutlaka bir etek vardır. Bu eteklerle farklı farklı kombinler oluşturarak istediğimiz uyumu yakalayabilir, maddi anlamda da kendimizi hafifletmiş oluruz.

 

Her yılın modasına uyacak farklı şekillerde etekler trend haline gelir. Balon etek, çiçekli etek, pileli etek, dar, uzun, kısa, bol kesim, yüksel belli, düşük bellidir. Daha sayabileceğimiz farklı modellerde etek modelleri mevcuttur. Ama bu farklılıkların yanında kişiye özel olarak tarzını yansıtan bir etek biçimi mutlaka olmalıdır. Aniden çıkan bir toplantıda ya da habersiz yapılan organizasyonlarda o her zaman sizin kurtarıcınız olur.

 

Ev hanımları genelde evde pantolon ya da bol, rahat kıyafetler tercih ederler. Ama gün gelir dışarı çıkmak gerektiği zaman dolabında kıyıda köşede beklettiği düz koyu renk bir eteği uyumlu bir gömlekle kombine edip makyajını da yaptığı zaman gideceği yere hazırdır. Bu yüzden mutlaka şık, siyah, klasik bir eteği dolabında olmalıdır. İş kadınları içinde aynı husus geçerlidir. Sabah erken saatlerde daha kolay hazırlanabilmesi için uygun etekler bulundurduğu zaman kendini kurtarmış olur. Ofise uygun, şıklığını her zaman koruyacağı, ciddiyet içeren eteklerle kendini tamamlamış olur.

 

Bazı kadınlar için etek giymek vazgeçilmezdir. O kadınların dolabının baş öğesi renk renk çeşit çeşit eteklerdir. Bunun yanında pantolonlar dolabında yer etse de etekler önemli yer kaplar ve onun uyumunun, tarzını, o etekler ifade eder. Etek giymek uyum gerektirir. Çok iddialı, marka olan bir etek giymek bizi yüceltmez. Bedenimize uygun, bize yakışan eteği tercih etmenin yanında üste kombinleyeceğimiz kıyafete de dikkat etmeliyiz. Etekle uyumsuz, bedenimize yakışmayan üst seçimi güzel olabilecekler her şeyi mahvedebilir.

Etek alırken mutlaka vücut tipimizi de göz önünde bulundurmalıyız. Başkalarının üstünde gördüğümüz bir etek modeli bize yakışmayabilir. Her kadının kendine has bir kıyafet dili olmalıdır. Her aldığı kıyafette kendini bilerek ve eğer varsa bazı kusurlarını kapatacak şekilde tercihler yapılmalıdır. Bu bağlamda kombinlerimizle kendimizi şık ya da rüküş yapmak etek modelleri sayesinde bizim elimizdedir.