Moda Selvim’de Etek Modelleri

arkadan bağcıklı etek modeliEtek Modelleri Moda Selvim’de yine sizler için şık ve son tesettür modasına göre tasarlanmıştır. Birbirinden canlı renkler, birbirinden farklı modeller, şıklık ve rahatlık ön planda tutulmuş. Çalışan bayanlarında rahatlıkla giyinebileceği modellerinde yer aldığı etek kategorisi, zengin içeriklerle tüketicilere sunuluyor.

Çok şirin ve şık bir model olan arkadan bağcıklı etek, 6 farklı renkte bulunuyor. Mor, şarabi, yeşil, bordo, siyah, hardal.

Adından da anladığımız gibi etekte arkadan model veren bir bağcık bulunmaktadır.

Ayakkabı bağcığını andıran ipliğin karşılıklı geçmesi ve altı sıra halinde aşağıya inmektedir ve etek arka bağcıksonunda kurdelalı bağcık yapılarak tamamlanmaktadır. Yüksek belli olan etek, arka kısmında bağcık düşünülerek harika bir model elde edilmiştir.

Etekte aynı zamanda pile bulunmaktadır. Pileler aşağıya doğru genişleyerek rahatlık ve sportiflik katmıştır. Canlı rengi ile günlük kullanım için çok uygundur.

Eteğin ayrıca askısı, içine giyeceğiniz gömlek ile mükemmel bir uyum ve model sağlıyor. Bu askı arka tarafta çapraz olarak tasarlanmış, ön kısımda ise düz olarak inmektedir. Aynı zamanda ön tarafında bulunan düğmeler ise yine sade bir şıklık katmış durumda. 6 adet karşılıklı düğmeler, sanki arka bağcığı tutarmış hissi yaratmış.

Kombin oluşturmak adına mor renge beyaz gömlek düşünülmüş ise de siz giyeceğiniz ortama veya kendi zevkinize göre kombin oluşturabilirsiniz. Diğer renkleri de incelerseniz, beyaz gömlek her renk ile uyum sağlamış durumdadır.

Etek yeni sezon ürünüdür ve astar kullanılmıştır. Likralı kumaştan imal edilmiştir. Tam kalıp olduğundan dolayı gerçek bedeniniz üzerinden sipariş vermeniz önerilir. Yine örnek resimde mor etek için mor renkte başörtüsü kullanılmıştır. Yine sizin zevkinize göre seçim yapacağınız desenli kumaştan başörtüsü çok güzel tamamlayacaktır.

Arkadan bağcıklı etek modeli için yeni sezon satış fiyatı 111 Tl’dir. Ancak her zaman ki gibi Moda Selvim farkı fiyatlarla da farkını ortaya koyarak sadece 59.90 TL etek gibi mükemmel bir fiyata sizlere sunuluyor. Üstelik 6 aya kadar taksit imkanı ve kapınıza kadar kargo edilmektedir.