Tüm Dünyaya Tesettür Giyim Hizmeti

 

Tesettür nedir?

 

Tesettür, kelime anlamıyla örtünmek manasına gelir. İslam kültürüne ait bir kullanımdır. Bu alemde genellikle kadınların kıyafetleri ile kendilerini örtmesi tanımında yer alır.

 

Tesettür modası yükseliyor

 

Günümüzde tesettür giyim modası oldukça gelişim göstermiştir, her geçen yıl yükselişi sürmektedir. Her renkten, her kesimden tesettür kıyafetleri üretilmektedir. Türkiye’de ve yurt dışında şık tesettür giysilerine rastlamak mümkündür. Tercihe göre sade ve veya gösterişli tesettür giyim ürünleri bulunmaktadır.

 

Tesettür giyimde Moda Selvim farkı

 

Türkiye’nin tesettür kıyafet denince akla gelen markası olan Moda Selvim, bu sektörde başı çekmeyi sürdürüyor. Tesettür alanında; giyim, abiye, dış giyim, büyük beden, baş örtüsü, şal, eşarp, eldiven ve ayakkabı modellerinde sınırsız seçenek sunan Moda Selvim, her sezon yaptığı kampanyalarla da dikkat çekiyor. Öte yandan Moda Selvim’in başarılı modacıları size en uygun tasarımları belirliyor. Tüm kredi kartlarıyla anlaşmalı olan firma, her karta 9 taksit imkanı sunuyor. Bunun yanında memnun kalmadığınız ürünü de belli kurallar çerçevesinde iade etme hakkınız bulunuyor.

 

Moda Selvim’den tüm dünyaya tesettür hizmeti

 

Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından sipariş alan Moda Selvim, yurt dışında da bir çok ülkeye ürün gönderebiliyor. Bu konuda rakipsiz olan firmanın dağıtım ağı bir hayli geniş. Yurt dışına tesettür giyim siparişi verebileceğiniz ülkeler şöyle: Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Suudi Arabistan, İsrail, Ürdün, Bahreyn, Mısır, Kuveyt, Katar, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve tüm Avrupa ülkeleri… Bu ülkelere vereceğiniz siparişlerde haftalarca beklemek gibi bir derdiniz de olmuyor.

 

İşte kolay sipariş verebileceğiniz adresler

 

24 saat aralıksız online satışa açık olan www.modaselvim.com sitesinde tüm ürünleri detaylı olarak büyüterek inceleyebilirsiniz. Kumaşı, ölçüsü, rengi ve yıkama ömrü hakkında ayrıntılı bilgi edinebilmeniz de mümkündür. Özellikle içinde bulunduğumuz son bahar – kış mevsimi sezonunda Moda Selvim’de şal ve eşarp ürünlerinde hiçbir şart aranmadan tamı tamına yüzde 50 indirim uygulanıyor. Türkiye’nin en büyük tesettür giyim firmasından vereceğiniz siparişlerinizi ister telefon, ister internet sitesi, isterseniz de her gün güncellenen İnstagram ya da Facebook hesabından zahmet çekmeden iletebilirsiniz.