Moda Selvim Kot/denim Ve Bluz Gömlek

Moda Selvim tesettür yıllardır süregelen tecrübesi ile siz değerli müşterilerine hizmet vererek tesettür alanında daha da büyümeye ve size daha fazla alanda hizmet vermeye devam etmektedir. Hemen hemen her kategoride hizmet veren Moda Selvim, kot ve bluz gömlek kategorilerinde de hizmet vermektedir.

Moda Selvim Kot/Denim 

Kotun her hali hemen hemen Moda Selvim de mevcuttur. Bunlar; etek, elbise, tulum, gömlek, kap, salopet, ferace, tunik ve pantolon olmak üzeredir. Kaliteli kotları ile birden fazla çeşitte farklı ürünler mevcuttur.

Bunlar; yarım düğmeli kot elbise, püskül detaylı kot kap, beli bağcıklı kot elbise, kapüşonlu kot ferace, düğmeli kot tunik, düğmeli kot elbise, beli bağcıklı kot kap, kuşgözü detaylı kot ferace, yüksek bel salaş kot pantolon, cep detaylı kot kap, kürk detaylı kot kap, nakış işlemeli kot ferace, şerit detaylı kot kap, dikiş detaylı kot ferace, düğmeli kot salopet, önden fermuarlı kot kap, yüksek bel kot pantolon, püsküllü kot tesettür elbise, cebi fermuarlı kot kap ve önden düğmeli kot salopet olmak üzere kot kategorisinde bu ürünler ve çok daha fazlası mevcuttur.

Moda Selvim Bluz ve Gömlek

Moda Selvim bluz ve gömlek alanında fazlasıyla tecrübeli olan bir tesettür markasıdır. Birbirinden kaliteli kumaşlardan ve modellerden oluşan Moda Selvim bluz ve gömlekler mevcuttur.

Bunlar; fırfır detaylı aerobin bluz, önden bağlamalı gömlek, fular yakalı bluz, ekoseli gömlek, yakası fularlı bluz, gizli düğmeli gömlek, beli büzgülü bluz, beli bağcıklı bluz, kolları piliseli bluz, taş detaylı gömlek, zincir detaylı jesika bluz, fırfırlı şifon gömlek, cep detaylı gömlek ve drapeli saten gömlek olmak üzere bluz ve gömlek kategorisinde bu ürünler ve çok daha fazlası mevcuttur.

Moda Selvim İade 

Siparişi teslim aldıktan 15 gün sonra iade ve değişim yapmak için aldığınız ürünü geri gönderebilirsiniz. Geri gönderilen ürünün kullanılmamış, yıkanmamış, koku, lekeli, yırtık ve aksesuarı eksik olmaması gerekir. Ürünle beraber iade talep ve değişim talep formu gönderilmektedir. İade etmek için iade formunun değişim yapmak için değişim formunun doldurulup gönderilmesi gerekmektedir.

Tesettürde Dış Giyim Ürünleri

Tesettür giyimin temel taşlarından olan kap modelleri çok değişik tarza sahip modelleri ile fazlasıyla dikkatleri üzerine toplamakta. Tesettürlü hanımlar tarafından kış aylarında soğuğa maruz kalmamak için tesettür giyim ilk tercihlerinin başında kap modelleri gelmektedir. Her yıl olduğu gibi 2018 yılı modasında tesettür kap modelleri tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Astarsız kap modelleri hırka ve ya kazak sevmeyenler için oldukça idealdir. Kap modelleri arasında etek ucu fırfırlı, fiyonk detaylı ve kemer detaylı modeller daha çok tercih edilmektedir.

 

 Kombin Yapılırken Ayakkabı Ve Başörtü Dikkate Alınmalı

 

Tesettür kap modellerinde omuz ve kolları birit detaylı modeller elbise olarak da kullanım sağlamakta. Ayakkabı tercihini uzun çizme modelinden yana kullanılarak birit detaylı kap modelini çalışma ortamında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Her çeşit modele ve renk seçeneğine sahip olan tesettür kap modellerinde 2018 yılı modasında öne çıkan renkler arasında mürdüm, hardal, haki, gri ve kahverengi renkleri bulunmaktadır.

 

 Hem Klasik Hem De Spor Tarz Modelleri Mevcuttur

 

Tesettürlü hanımlar artık kombin oluştururken tek düzeylikten çıkarak birden fazla rengi kombinlerinde kullanmaktadır. Buda kombinleri daha şık ve dikkat çekici yapmaktadır. Tesettür giyim dış parçalarında ilk akla gelen ferace ve pardesüler olmaktadır. Ama üretilen değişik model ve tarzdaki kap modelleri artık tesettürlü hanımlar tarafından ilk tercihlerinde yer almaya başladı. Tesettür kap uzun ve kısa modelleri ile kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yerini almaktadır.

 

Uzun kap modelleri etek ve pantolonla uyum ve rahatlık sağlarken kısa kap modelleri daha çok rahatlık ve görsellik bakımından pantolonlar ile şık bir görünüm kazanmaktadır. Kap modeline uygun seçilecek başörtü ve çanta aksesuarı ince detayları ile düşünülmelidir. Tesettür dış giyim kap modellerinde tercih ettiğiniz renge uyum sağlamayacak çanta seçimi şıklığınızın bozulmasına neden olacaktır. 2018 kap modellerinde düğmelilerin yanı sıra önden bağcıklı modeller daha çok ilgi görmektedir. Önden bağcıklı kap modelleri hem spor giyime hem de klasik giyime uyum sağlayarak oldukça kullanışlı olmaktadır. Bunun yanı sıra etek kısmına uygulanan asimetrik kesim tesettür kap modelinde hareketlilik sağlayarak göze çok hoş görünüm sağlamaktadır.

 

Kışlık Tesettür Giyimde Seçimler

 

Tesettür giyim her sezon dünya moda trendlerine uygun seçenekleri ile kadınların şıklığını ve güzelliğini ortaya çıkartmaları için en özel seçenekleri onlara sunmakta ve birbirinden güzel parçalarla kombinlerini oluşturmalarına yardımcı olmaktadır. Ancak özellikle kış aylarında yapılan yanlış seçimler kadınları hayal ettikleri şık görünümden uzaklaştırarak onları geriye çekmektedir.

 

           Kışlık tesettür giyim kombinlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve stil detayları şu şekildedir:

 

 – Doğru kumaşları bir arada kullanmak

 

Kışlık tesettür kombinlerinde kadınların yaptığı en büyük hataların başında yanlış kumaş tercihleri geliyor. Özellikle şal ve kıyafet arasındaki kumaş uyumsuzluğu kadınların görünümlerine gölge düşürmekte ve hayal ettikleri tarzdan onları uzaklaştırmaktadır. Şal seçimlerinde kışlık kıyafetlere uygun kalın ve mat kumaşlar tercih edilmeli, aynı zamanda parçalar arasındaki renk kombinasyonuna da özen gösterilerek görüntüde bütünlüğe gidilmelidir. Kışlık tesettür giyim kombinlerinde kumaşlar arasındaki uyumun en büyük stil yardımcısı olduğu göz ardı edilmemesi gereken bir konudur. Kalın kumaşlarla ipekli veya parlak şallar kullanmak, kış aylarına uygun olmayan bir görüntü çıkaracaktır.

 

Kışlık tesettür giyim modelleri için Alışverişe Başla

 

 – Renk uyumları

 

Kışlık tesettür kombinlerinde kullanılan renklerin kendi içinde uyumu, sezon renkleri olması ve en önemlisi ten renginiz için doğru renkler olması oldukça önemlidir. Sezonun trend renkleri ile oluşturulan kombinler trend bir görünümü size rahatlıkla sağlayacaktır. Renklerin kendi arasındaki uyumu da şıklığı arttıran diğer bir unsurdur. Uyumsuz renk tercihleri demode ve göz yoran bir görünüme sahip olmanıza neden olacağı unutulmamalıdır. Moda Selvim sezonun en trend renkleri ile hazırladığı özel kışlık tesettür giyim seçenekleri sayesinde sizi bu dertten kurtarıyor! Dilerseniz hazır renk kombinlerinden tercih yapabilir, dilerseniz de tek parçalar arasından en trend renklerle dilediğiniz gibi uyumlu kombinler oluşturabilirsiniz!

 

 – Sıcak seçenekler, şık kombinler

 

Kışlık tesettür giyim parçaları bir araya getirilirken öncelik soğuktan korunma olmalıdır. Bir sonraki aşamada şık bir görüntüye sahip olmak ise oldukça kolay adımlardan geçiyor. Moda Selvim özel kışlık tesettür giyim seçenekleri sayesinde kış şıklığınızı ayağınıza getirmekte ve birbirinden şık kışa özel kombinler oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Dünya trendlerini tesettür giyimle birleştiren Moda Selvim sayesinde sokak modasında iz bırakan isimler arasında yerinizi alacaksınız!

 

 

Kışın Tesettür Modasında Neler Var

 

Kış sezonunda şık ve modern duruşu ile kendi tarzını ortaya çıkarmak isteyenler için çok özel seçenekleri ile vitrinleri süsleyen tesettür kaban modelleri, bu sezonda da bayanların ilgisini çekiyor.

 

Kışlık tesettür giyim modası denilince akla ilk gelen parçalardan olan tesettür kaban modelleri, farklı stilleri ile yalnızca soğuktan korumakla kalmıyor aynı zamanda da bayanların zarafetini tüm yönleri ile ön plana çıkartıyor. Sade renklerin yanı sıra gri, haki ve hardal renkleri ile de dikkat çeken tesettür kaban modelleri, sezonun en trend çizgileri kullanılarak tasarlanıp satışa sunulmaktadır.

 

Her Sezonun Modası Tesettür Kap Tasarımları Bu Yıl Nasıl Olacak?

 

Kışlık tesettür giyim modasında her zaman ön sıralarda yer alan tesettür kap modelleri, her saat şık olmak isteyen bayanların vazgeçilmezlerinden olmuştur. Çok fazla çeşidi ve modeli ile dikkat çeken tesettür kaplar, hem spor hem de klasik tasarımları ile kendi tarzınızı yakalamanızı sağlıyor.

 

En fazla belden bağlanan modellerin tercih edildiği tesettür kaplarda, bu sezon çok daha farklı tasarımlar da karşımıza çıkıyor. Aradığınız her rengi kolayca bulabilmenize imkan tanıyan tesettür kap modelleri, tesettür kombini yaparken de çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Tüm vücut tiplerine uygun şekilde tasarlanan ve sizlere çok daha şık bir görünüm kazandıran tesettür kap modelleri, her zevke uygun alternatiflere sahiptir.

 

Yeni Sezon Tesettür Panço Modelleri Nasıl Olacak?

 

Sımsıcak bir kış geçirmeniz için birbirinden özel modelleri ile karşınıza çıkan tesettür pançolar, kışlık tesettür giyim modasının en çok dikkat çeken tasarımlarından biridir. Hem fermuarlı hem de uzun modelleri ile oldukça beğenilen tesettür panço modelleri kırmızı, mavi, yeşil gibi göz alıcı renklerde kumaşlar ile kış sezonunu daha da hareketlendirmektedir.

 

Modası hiçbir zaman geçmeyen ve her dönem ilgi utandıran tesettürü panço modelleri, her türden kıyafetle kombine edilip kullanılabilmektedir. Günlük hayat için en rahat seçimlerden biri olan ve her dönem kendini yenileyen birbirinden güzel tesettür panço modelleri, şık ve zarif görünmek isteyen bayanlara yine en güzel seçenekleri ile birlikte sunulmaktadır.

 

Tesettüre Çok Yakışan Dış Giyim Grubu Modelleri

pardesülerTesettür giyim denilince akla hep rahat aynı zamanda da şık bir kullanım sağlayabilecekler kıyafetler gelmektedir. En önemlisi de dış giyim gruplarıdır. Çünkü tesettürlü bir bayanın vazgeçilmez ve hatta üzerinde en göz alıcı parçası olan gruptur dış giyim. Bu giyim grupları arasında yer alan ve özellikle mevsimlik veya yazlık olarak çok kullanışlı olan pardesüler her sezon model ve tarz olarak yenilenerek karşımıza çıkmaktadır.

Birçok moda tasarımcısı bu yönde birbirinden şık modelleri, tesettürlü bayanların tarzlarını en güzel ve şık haliyle yansıtabilmeleri adına güzel modeller tasarlamaktadır. Tesettür markaları bu yönde modayı takip ederek modern kesimli bu ürünleri tüm şıklığıyla stil sahibi müşterileri için sergilemektedir.  

 

Her daim şık ve tarz görünmek isteyen bayanlar özellikle sezonun en trend modeli önden fermuarlı modern kesimli modelleri tercih ederek hem spor şıklığını, aynı zamanda da doğru kombinler ile bazen klasik bir tarzın şıklığını yansıtabilirler. Önden kemerli modellerde yine çok trend iken, düğmeli olan tarzlar ise biraz daha geri planda kalsa da, kişilerin tercihlerine göre talep edilenler arasında yer alabilmektedir.

Dış giyim grubunda tesettürlü bayanlar için çok kullanışlı olan pardesüler bu yıl zengin renk yelpazesi ile vitrinleri süslemektedir. Özellikle sezonun moda rengi mint tonlarını, tarzınıza önem veren ve modaya uyum sağlayan bir bayan iseniz, mutlaka gardırobunuzda bulundurmanız gereken çeşitlerdendir. Hardal rengi de bu yıl yine çok moda olan renkler arasında yer almaktadır. Ve dolabınızda kurtarıcı olarak siyah ve lacivert renge de mutlaka yer verin ki, bildiğiniz üzere bu renklerin hiçbir zaman modası geçmez ve her tarz, renk eşarp, çanta, ayakkabı ile uyum sağlar.

 

Bu dış giyim grubu mevsimlik, yazlık olarak kullanılabildiği gibi tercihen aşırı soğuk olmayan kış günlerinde de içerisine kalın boğazlı bir kazak ve kaşe bir pantolon kombini ile giyilebilir. Uzun ve diz altı modelleri ile kullanım rahatlığı sağladığı için her tarz kıyafet ile rahatlıkla kombinlenerek kullanılabilme özelliğine sahip, tesettüre çok yakışan model ve giyim-kuşam kategorileri arasında yer almaktadır.