Ferace De Bu Yıl Hangi Modeller Öne Çıkacak

 

Tesettürlü kadınlar tarafından en çok sevilen ve beğenilen dış kıyafetlerinin başında hiç kuşku yok ki ferace gelmektedir. Dışarı çıkarken giymesi kolay, rahat ve şık olması feracenin bu kadar çok sevilmesinin sebepleri arasında sıralanabilir. Hatta o kadar ki yapısı itibari ile ince olan, bahar ve yaz aylarında giymek için tasarlanan feraceyi kış aylarında da birçok tesettürlü bayanın üzerinde görmek mümkündür. Kış aylarında üzerine alınan bir şal ya da panço ile kullanılmaya devam etmektedir. Peki, kış aylarında bile vazgeçilemeyen ferace de bu yıl hangi modeller öne çıkacak? İşte bu sorunun cevabı aşağıda yer almaktadır.

 

Feracede Çiçek Esintisine Yer Verildi

 

Daha çok sade ve siyah rengini gördüğümüz ferace de bu yıl sadelik yerini çiçek desenlerine bırakacaktır. Bazı feraceler de etek uçlarında göze çarpan çiçek desenlerini bazı feraceler de üst kısımlar da görmek mümkündür. Dağınık olarak serpiştirilen çiçek desenli feraceler de ilgi görenler arasında yer almaktadır. Çiçek desenli feracelerin kol kısımları da bol gelerek feraceyi daha şık bir hale getirmektedir.

 

Ferace de İki Renkler

 

Çiçek desenlerinin yanı sıra bu yıl dikkat çeken bir diğer model ise iki renkli feracelerdir. Sağ tarafı farklı sol tarafı farklı renkler de üretilmiş iki renkli şık feraceler ilgi göreceğe benziyor. Ayrıca bu modelin yanı sıra ferace de iki renk kullanımını şu şekilde de görmeniz mümkündür. İç tarafı farklı bir renk dış tarafı farklı renk… Bu sayede iki farklı renk de ferace satın almak yerine; bir ferace satın alarak iki farklı şekilde uzun süre kullanabilirsiniz.

 

Ferace de Renk Çeşitliliği

 

Feraceler de bugüne kadar daha çok siyah veya koyu renklerin kullanıldığını gördük ancak artık feracelere de renk geldi.. Günümüzde ise bu durum tersine dönmüştür. Artık ferace de çeşitli açık ton renkleri görmeniz mümkündür. Tozpembeler, bebe mavileri, açık yeşiller… Tüm bu renkler daha çok yazın sıcak havalarda giyilen feracenin güneş ışınlarına direk maruz kalmaktan sizi koruyacaktır. Bilindiği üzere koyu renkler güneş ışınlarını direk üzerine çekmektedir.