Feracede Kalite ve Eşsiz Tasarımlar

Online alışveriş sayfamız, tesettür giyimde modanın öncüsü olmaya devam ederken sizlere kaliteyi uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Güvenli ve kaliteli alışveriş portalı olan sitemiz üzerinden güvenle alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Tesettür giyimin öncü markalarından olan sayfamız üzerinden yeni sezon ürünlere oturduğunuz yerden ulaşabilir, iade ve değişim garantisiyle özgün tasarımlı modern çizgilerle hazırlanmış ürünlerimizi tek tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz.

Sonbahar-Kış sezonunda da feraceler ön planda olmaya devam ederken, tesettür giyiminizde tarzınızı ve zevkinizi trend renklerle tasarlanmış feracelerle yansıtmaya devam edeceksiniz. Yeni sezonun gözdesi ferace fiyatları ve modelleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kışa Hazır Mısınız?

Sonbahar-Kış sezonunun açılmasıyla birlikte yeni sezona uygun kumaşlarla hazırlanmış olan tesettür kıyafetleri sitemizde indirimli olarak yerlerini aldılar. Her alanda olduğu gibi kıyafetlerinizde de kışa hazırlıklı olabilmek ve modayı yakından takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür giyimde her türlü ihtiyacınız için kolay ulaşılabilir linklerle sizlerin hizmetine sunulmuş olan online katalogumuzda yer alan tüm ürünlerde büyük beden çalışması da yapılmıştır. 38 bedenden başlayan kıyafetler 48 bedene kadar bulunabilir.

Yaşınıza ve tarzınıza uygun çizgilerdeki ve renklerdeki ferace fiyatları, sezon sonu indirimlerine şimdiden ulaşmış olup, uygun fiyat avantajlarıyla gardırobunuzu kışa hazırlayabilirsiniz. Bütçeniz sarsılmadan tüm kıyafetlerinizi modanın kalbi olan sitemiz aracılığı ile kolayca yenileyebilirsiniz.

Doğru Ferace Seçimiyle Şıklığınız Tamamlansın

Ferace, tesettür dış giyimde oldukça önemli olmakla birlikte, kalıbının ve çizgilerinin düzgün olması, kumaşının kaliteli olması, sorunsuz ve kusursuz bir tesettür giyimi sağlayacaktır. Sitemizde yer alan ferace fiyatları, kalitelerine oranla çok daha uygun olarak sizlere sunulmaktadır.

Uygun fiyatla kaliteli ürünlere sahip olabilmeniz için oturduğunuz yerden ayrıntılı görselleri bulunan ürünlerimizi inceleyip sipariş vermeniz yeterli olmaktadır. İade ve değişim garantisiyle sunulan tüm ürünler hızlı kargo avantajıyla kısa sürede elinize ulaşır.

Güvenli alışverişin keyfini sitemiz aracılığıyla çıkarırken feraceden kapa, abiyeden ayakkabıya ihtiyacınız olan tüm ürünleri bir arada bularak, uyumlu modern çizgiler taşıyan ve eşsiz tasarımlarla hazırlanmış olan kombinlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

Tesettür Ferace Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 

Feraceler çoğu tesettürlü kadının en çok tercih ettiği kıyafettir. Önceden sadece düz siyah feraceler üretilmekteydi. Şimdi piyasada feracelere karşı büyük bir talep olduğundan farklı tasarımlarda ve renklerde feraceler üretilmeye başlanmıştır. Tesettürde kıyafetlerin bol ve uzun olması en önemli noktadır. Feraceler bu kriterlerin hepsini barındığından çok rağbet görmektedir. Farklı tasarımlar ferace seçimini etkilemektedir. Çok fazla seçenek olduğunda seçim yapmakta o kadar zor olmaktadır. Bu gibi durumlarda kişiye en çok yakışacak ve kendini içerisinde en iyi hissedeceği ferace satın alınmalıdır. Ferace seçiminde kişinin vücut tipi belirleyicidir. Sırf beğenildi diye vücuda uygun olmayan feraceler tercih edilmemelidir.

 

Son yıllarda büyük beden ferace üretimi de artmıştır. Artık her bedende kadın istediği renkte ve model de feracelere kolaylıkla ulaşabilmektedir. Feraceler mağazalardan olduğu gibi internetten de satışa sunulmuştur. Her türlü renkte ve stil de feracelere kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Çoğu kadın tek tek mağaza gezmek yerine internetten alışveriş yapmayı tercih etmektedir. İnternetten alışveriş yapıldığında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. İlk olarak beden tablosu iyice incelenmeli ve en uygun olan beden belirlenmelidir. Ayrıca satın alınacak olan ferace çok ucuz olmamalıdır. Çok ucuz olan feracelerin kumaş kalitesi kötü olduğundan terleme yaparak kişinin zor anlar yaşamasına neden olabilir. Bu gibi durumların yaşanmaması için pamuk oranı yüksek kumaşlar tercih edilmelidir.

 

Feracelerin bakımı ve yıkanması

 

Bazı feraceler özel kumaş yapısına sahip olduğundan dikkatli bir şekilde yıkanmalıdır. Kaliteli bir ferace kir tutmayan ve renk bozulmalarının yaşanmayacağı özel bir kumaşa sahiptir. Bu kumaşlar kesinlikle çamaşır makinesinde yıkanmamalıdır. Özellikle işlemeleri veya detaylı olan bir ferace ise çok daha dikkatli olunmalıdır. Yıkanması gereken feraceler sadece kuru temizlemeye verilmelidir. Kuru temizlemeye verilmeyecek ise geriye kalan tek yöntem elde yıkamadır. Yavaş hareketlerle yıkanmalı ve kurutulmalıdır. Ütü aşamasında ise mutlaka tersten ütülenmelidir.

 

Ferace fiyatları

 

Ferace fiyatları kalitesine göre değişiklik gösterir. Kaliteli bir ferace ortalama 350 – 500 tl arasındadır. İşleme veya özel bir tasarım varsa fiyatlar daha da artabilir. İnternetteki fiyatlar siteye göre değişiklik göstermektedir. En güvenilir siteden alışveriş yapılması gelecek olan ürünün kalitesi açısından çok önemlidir.