Bayram Telaşı Şıklığımızı Sardı

 

Bayram yaklaşıyor. El öpmelerin ve aile ziyaretlerinin en özel günü olarak belleğimizde yer eden nadide tarih.

Peki hanımlar bayramın şıklığına hazır mıyız?

Bayram heyecanı her şeyi yeniden gözden geçirmemize neden olur. Yeni ayakkabılar, yeni bir parfüm, yeni gömlek ve yeni etek, belki de yeni bir elbise. Şıklığınıza tacı hangi giyim ile takmak istiyorsanız dolabınıza onu eklersiniz.

Peki bu bayram kendinizi hangi tarz ile taçlandırmayı düşünüyorsunuz?

Bayramın heyecanı Moda Selvim’i de sardı, bayram hediyesi niteliğinde ürünler kataloğumuzda yerini aldı. Bayram deyince akla ilk gelen bayramlıklar oluyor. Bizler de size bayramlık olabilecek bir kısım öneriler hazırladık. İnceleyip tarzınıza yakın modelleri listenize ekleyebilirsiniz. Dolabınızda eminim yeni yerler açmış, alışverişe hazır, aramalara başlamışsınızdır. Size bu arayışınızda yardımcı olacak öneriler yazımızın devamında.

 

Bayramda Gömlek İle Hanım Duruş

Bayramda tarzımıza yeni eklemeler yapabiliriz, farklılaşarak yeniliğe adım atabiliriz. Gömlek benim tarzım değil diyen hanımlarımız olabilir. Hanımlar emin olun, gömlek hepimizin tarzının ortak paydası. Gömlek modelleri genelde resmi giyim için tercih edilir. İş hayatında rahat ve esnek hareket kabiliyeti ile sevilir. Sade ve spor giyimden yana hanımlarımız genelde gömlekten yana tercih hakkı kullanır. Moda dünyası gömleği o kadar çeşitlendirdi ki artık onu belli bir tarzın ürünü görmemiz mümkün değil. İnci, güpür, dantel, nakış gibi süs detayları ile artık gömlek her tarza adapte olabilen bir giyim parçası.  Kabul edelim ki, tarzımız ve duruşumuz ne olursa olsun bayramda aile ve akraba içi ziyaretlerimizde en hanım halimizi alırız. Bunun nedeni şu ki hanımlar, Bayram içerisinde aile bütünlüğü saygın ve zarif olmayı gerektirir. Moda’nın bize kazandırdığı en saygın ve zarif giyim parçalarından biri ise, elbette gömlekler. Bayramda gömlek, hanım hanımcık görünüm için en ideal tercihlerden biri olacaktır.

 

Modanın Saygın Ve Zarif Parçaları

Çiçek desenli gömlek: Kol ve beden kısmında yer alan çiçek motifleri ile harika bir bayramlık. Bu zarif gömleği kalem etek ile kombinleyebilirsiniz.  Çiçek desenleri ile kendini vurgulayan canlı tonlarda bir eşarp eminim ki üzerine harika gidecektir. Bazı hanımlarımız eşarp kullanımına alışık değil ya da tarz olarak tercih etmiyor. Bu durumda şimdilerin en moda örtüsü simli şal ile de bütün bir zarifliği yakalayabilirsiniz. Ayakkabı olarak da klasik detaylar ile süslenen bir babet hoş gider. Topuklu ayakkabı seven hanımlara stiletto da öneririm. Kalem etek ile en şık uyumu yakalayan nadir ayakkabılardan biridir.

 

Çiçek desen kolyeli bluz: Bu önerim hareketli, canlı ve yerinde duramayan hanımlarımıza. Çiçek desenler ile karakteristik heyecanınızı yansıtacak harika bir bluz. Belinde bulunan fır fır detay ile ruhsal canlılığınızı vurgulayabilirsiniz. Bayramı her gün içinde taşıyan hanımlarımız bu modeli çok sevecek. Bu gömlek sadece şık olmak ile yetinmeyen ve enerjisini renkler, figürler aracılığı ile dışa vuran hanımlarımıza göre. Bu bluzu dantel ile detaylandırılmış etek modellerimizle kombinlemenizi öneririm. Ayakkabı tercihiniz kesinlikle stiletto olmalı. Düz renk eşarp modellerini tercih etmelisiniz. Gömleğin hareketli tonları başka renklilik kabul etmeyecektir. Eşarp kullanmayı tercih etmeyen hanımlarımız düz renk şal modellerini de inceleyebilir.

 

Eteği inci detay kombin: İşte sizlere tam bayramlık bir kombin. Eteğinde döküm döküm serpilmiş inciler ile ne kadar da şık bir takım. Gömleğin sadeliğine ihtişam katan etek modeli ile bütünlüğü yakalayan bu kombin bir harika. Sadelik ve gösteriş bir arada, çok nadir rastlanan bir durum. Hanımların en sevdiği durum. Gösterişli olmak, bulunduğumuz ortamda kendimizi vurgulamak biz bayanların her zaman hoşuna gider. Lakin gösterişimizde sadelik, zerafet, güzellik ve asalet de olmalıdır. Gösterişi tek başına pek tercih etmiyoruz. Bu hazır kombin ile renk uyumu olan simetrik desenlere sahip bir eşarp şahane gider. Bu tarzınız ile hem spor takılıyorum ve hem de zarifim diyebilirsiniz. Ayakkabı olarak düz model bir babet olacaktır. Topuklu ayakkabıdan vazgeçemeyen hanımlarımız ise stiletto modelleri tercih etmeli.

 

Bayram Alışverişinde Püf Noktalar

Çalışan hanımlar için alışveriş zor bir iş. Gezmek, denemek ve araştırmak gerek. O nedenle bu yazımızın size çok faydası dokunacağını düşünüyorum. Ev hanımıysanız eğer işinizin daha kolay olduğunu düşünmeyin. Ev işleri, bayram temizliği kampanyası ve baklava telaşı size pek alışveriş fırsatı vermeyecektir. Alışverişin hanımlar için esaslı bir iş olduğu dünya genelinde kabul gören bir gerçek. Zaten biz hanımlar da bunu inkar etmiyoruz. Bütün imkansızlıklarımızı ber taraf edip içimize sinen alışverişi yapıyoruz. Peki kolay alışveriş nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı, internet. Online olarak evinizde oturarak alışveriş yapabilirsiniz. Bütün AVM ve mağazaları gezme derdine son. Modern dünya artık bize kolay şartlarda her şeye ulaşma imkanı sunuyor. Kombininizi internetten araştırıp düzenleyebilirsiniz. Online alışveriş sitelerinden rahat şartlarla alabilir ve bayramda sadece giymek sizin derdiniz olabilir. Birçok çeşit ve modelleri inceleyebilir online podyumda inceleme imkanı bulabilirsiniz. Online alışveriş ve moda sitelerini gezip, tavsiye ve şikayet yorumlarını takip edebilirsiniz. İnternet üzerinde güvenli alışveriş hakkında fikir edinebilmeniz çok kolay. Başka kullanıcı ve tüketicilere ulaşıp bilgi almak da kolay. Hatta alışveriş üzerine tavsiyeler alabileceğiniz forumlar var onlara baş vurabilirsiniz. Moda Selvim olarak bizler de sizlere kolay alışveriş imkanı sunmaya özen gösteriyoruz. Online alışveriş sitemizi ziyaret edip vitrinimizi inceleyebilirsiniz. Kolay alışverişin tadına www.modaselvim.com adresinden ulaşabilirsiniz.