En Çok Tercih Edilen Tesettür Kombinleri Nelerdir?

 

Tesettür giyim; bayanların belli kurallar çerçevesinde vücutlarının tamamını örtmek için seçtikleri bir giyim tarzıdır. Normal giyim tarzı gibi tesettür giyim tarzı da, son zamanlarda oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Tesettür giyimin yaygın kullanılmasının sonucunda, tesettür giyim daha fazla gelişmeye başlamıştır. Kendi içerisinde birçok çeşitlilikte bulunan tesettür giyim her geçen gün yeni tasarımları ile moda içerisinde de kendisine bir yer edinmiştir. Böylece modacılar da tesettür giyime yoğunlaşmış ve birçok tesettür kombin çeşitleriyle, tesettür giyim tarzını ön plana çıkarmışlardır. Bunun yanında hem modacıların tesettür giyim ürünlerine yoğunlaşması, hem de bayanların bu tarza ilgi duyması, tesettür giyimin geniş bir kitleye hitap etmesine neden olmuştur.

 

En Çok Tercih Edilen Tesettür Kombinleri

 

Tesettür giyimin geniş bir kitleye hitap etmesi, beraberinde çeşitli model seçeneklerine ihtiyaç duyulmasına neden olmuştur. Yani tesettür giyime ilginin artması, talebi de arttırdığı için, yeni tasarımlar ortaya çıkarma gereksinimini doğurmuştur. Moda tasarımcıları da tesettür giyime yoğunlaşmış ve farklı tesettür kombin seçenekleri ile bu tarzı geliştirmişlerdir. Son yıllarda tesettür kombinleri oldukça zengin duruma gelmiştir. Özellikle sadece tesettür giyime odaklanmış tasarımcılar, vitrinlerdeki mankenlere göze hoş gelecek kombinler yaparak ilgiyi çekmeyi başarmışlardır. Son yıllarda çokça tercih edilen tesettür kombinler arasında bol pantolon ve bol gömlek kombini gelmektedir. Böylelikle salaş bir tarz elde edilmiş ve üzerine şık bir şal veya eşarp ile ilgi çekici bir kombin yakalanmıştır. Bu tarz oldukça tercih edilen kombin sonucunda yakalanmıştır. Son yıllarda tesettür modasına yeni parçalar eklenmiştir.

 

Pardösü, kap ve ferace gibi modern giyim ürünleri kolay kombin edilebilir parçalar arasındadır. Bu şekilde dış giyim ürünleri tek parça olduğu için, kombin edilirken daha az parçanın uyumunun sağlanması yeterli olacaktır. Ancak bu parçaları tercih etmeyenler için de, birçok tesettür kombin kolaylığı bulunmaktadır. Yani uzun elbiseler, etekler, tunikler, pantolonlar renk ve şekil bakımından birbirleri ile uyumlu olduğu zaman göz alıcı bir kombin yakalanmış olur. Tesettür giyimin gelişmesiyle, model seçeneği de oldukça artmış ve tesettür kombin çeşitleri zenginlik kazanmıştır.