Moda Selvim Tesettür Giyim Mağazası 

Moda Selvim yılların verdiği tecrübelere dayanarak ve zamanla gelişerek oldukça büyümüş hala da büyümeye devam eden bir tesettür giyim markasıdır. Her geçen gün yeniliklerle gelişen bir tesettür sitesi olmaya devam etmektedir.  

Moda Selvim 

Moda Selvim de birden fazla kategori bulunmaktadır. Bunlar; giyim, dış giyim, abiye, büyük beden ve başörtüsü olmak üzeredir.  

Giyim kategorisinin elbise, tunik, kombin, tulum, kot / denim, bluz ve gömlek, pantolon, triko, etek ve ayakkabı olmak üzere alt kategorileri mevcuttur. Dış giyim kategorisinin ferace, kap / kaban, trençkot, kışlık ferace ve pardesü / manto olmak üzere alt kategorileri mevcuttur. Başörtüsü kategorisinin şal ve eşarp olmak üzere alt kategorileri mevcuttur. Büyük beden kategorisinin abiye, kap, elbise, kombin, ferace, tunik, pardesü ve kaban olmak üzere alt kategorileri mevcuttur. 

Moda Selvim Baş Örtüsü

Başörtüsü iki alt kategoriye ayrılmaktadır. Bunlar; şal ve eşarp olmak üzeredir. Her tesettürlü kadının hemen hemen her kıyafetine uygun şal veya eşarbı olmalıdır. Renk renk, kaliteli ve uygun fiyata en şık başörtüler ise modaselvim de mevcuttur. 

Moda Selvim Şal Çeşitleri

Bunlar; şifon şal, krinkıl şal, cazz şal, Medine ipeği şal, kobe krep şal, Medine şal, spring şal, kraş şal, bone şal, bambu şal, pure şal ve krep şal olmak üzere çeşitleri mevcuttur.

Moda Selvim Eşarp Çeşitleri

Bunlar; tivil eşarp, desenli pamuk eşarp ve desenli tivil eşarp olmak üzere çeşitleri mevcuttur. 

Moda Selvim Ayakkabı 

En önemli şeylerden biri ayak sağlığıdır ve bir yere giderken tercih edilen ayakkabının rahatlığıdır. Şık, rahat, uygun fiyatlı ve en önemlisi de tesettür kombinler ile son derece uyum sağlayacak ayakkabılar da Moda Selvim de mevcuttur.

Moda Selvim Ayakkabı Çeşitleri

Bunlar; klasik stiletto ve Madonna stilettodur. Klasik stiletto pudra, antrasit, bej ve laci rugan olmak üzere renk çeşitleri mevcuttur. Madonna stiletto ise vizon, laci ve antrasit olmak üzere renk çeşitleri mevcuttur.

Moda Selvim

Değişen modaya uyum sağlamak, uygun fiyata kaliteli kıyafet sahibi olmak ve renk renk çeşit çeşit modelleri incelemek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başörtüsü ile Renk Uyumunu Yakalayın

Tesettür giyimin vazgeçilmezi elbette ki başörtüsüdür. Şıklığına özen gösteren tesettürlü bayanların her şeyden önce giyiminde renk uyumuna dikkat etmesi gerekir. Başörtüsü kumaşı ve rengiyle doğru seçildiğinde kesinlikle başarılı bir kombin üründür. Giyiminizle birlikte şıklığınızı tamamlayan başörtüsü yüzünüzü çevreleyen bir tekstil ürünü olduğundan özenle seçilmelidir. Her şeyden önce başörtünüzün rengi teninizin rengiyle bir ahenk yakalamalıdır.

 

Ten renginizi bilmiyor ve merak ediyorsanız bunu bulmanız için size bir-iki küçük pratik bilgi verebiliriz. En sık kullandığınız takılara göz atın. Takılarınız genellikle gümüş mü yoksa altın mı? Eğer ağırlıklı gümüş takı takıyor ve kendinize bunu yakıştırıyorsanız muhtemelen soğuk ten rengine sahipsiniz. Yok eğer favori takılarınız altınsa, o zaman sizin ten renginiz sıcak demektir. Aynı testi başka bir yöntemle de uygulayabilirsiniz. Gardırobunuzu açın ve size en çok yakıştığını düşündüğünüz giysilere bir kenara ayırın. Giysilerinizin ağırlıklı renkleri soldaki tonlarsa soğuk, sağdaki tonlarsa sıcak ten rengine sahipsiniz diyebiliriz.

 

renk1 renk2

 

Bu basit test sayesinde ten rengimizi öğrendik diyelim, peki bu başörtüsü seçiminde ne işe yarar? Cevabı aslında çok basit. Soğuk ten rengine sahip olan bayanlar mavi, yeşil, mor tonlarındaki başörtüsü modellerini, sıcak ten rengine sahip olanlar ise kırmızı, sarı ve turuncu rengindeki başörtülerini seçmeliler. Siyah ve beyaz klasik ve asil renklerdir, bu nedenle her ten rengine yakışır.

 

Doğru başörtüsü seçiminde bir diğer önemli kriter de renklerin geçişi ve yoğunluğudur. Desenli başörtülerinde göz yormayan modeller seçmeli, bu tür modeller kullanırken kıyafetinizin olabildiğince sade olmasına özen göstermelisiniz. Çok iddialı olmayan renkler, yumuşak geçişler sizi her zaman daha şık ve zarif gösterecektir.

 

Ten renginize ve giyim zevkinize en uygun başörtüsü modelleri için https://www.modaselvim.com/bas-ortusu linkini ziyaret etmeyi unutmayın!