Moda Selvim Tesettür Giyim Mağazası 

Moda Selvim yılların verdiği tecrübelere dayanarak ve zamanla gelişerek oldukça büyümüş hala da büyümeye devam eden bir tesettür giyim markasıdır. Her geçen gün yeniliklerle gelişen bir tesettür sitesi olmaya devam etmektedir.  

Moda Selvim 

Moda Selvim de birden fazla kategori bulunmaktadır. Bunlar; giyim, dış giyim, abiye, büyük beden ve başörtüsü olmak üzeredir.  

Giyim kategorisinin elbise, tunik, kombin, tulum, kot / denim, bluz ve gömlek, pantolon, triko, etek ve ayakkabı olmak üzere alt kategorileri mevcuttur. Dış giyim kategorisinin ferace, kap / kaban, trençkot, kışlık ferace ve pardesü / manto olmak üzere alt kategorileri mevcuttur. Başörtüsü kategorisinin şal ve eşarp olmak üzere alt kategorileri mevcuttur. Büyük beden kategorisinin abiye, kap, elbise, kombin, ferace, tunik, pardesü ve kaban olmak üzere alt kategorileri mevcuttur. 

Moda Selvim Baş Örtüsü

Başörtüsü iki alt kategoriye ayrılmaktadır. Bunlar; şal ve eşarp olmak üzeredir. Her tesettürlü kadının hemen hemen her kıyafetine uygun şal veya eşarbı olmalıdır. Renk renk, kaliteli ve uygun fiyata en şık başörtüler ise modaselvim de mevcuttur. 

Moda Selvim Şal Çeşitleri

Bunlar; şifon şal, krinkıl şal, cazz şal, Medine ipeği şal, kobe krep şal, Medine şal, spring şal, kraş şal, bone şal, bambu şal, pure şal ve krep şal olmak üzere çeşitleri mevcuttur.

Moda Selvim Eşarp Çeşitleri

Bunlar; tivil eşarp, desenli pamuk eşarp ve desenli tivil eşarp olmak üzere çeşitleri mevcuttur. 

Moda Selvim Ayakkabı 

En önemli şeylerden biri ayak sağlığıdır ve bir yere giderken tercih edilen ayakkabının rahatlığıdır. Şık, rahat, uygun fiyatlı ve en önemlisi de tesettür kombinler ile son derece uyum sağlayacak ayakkabılar da Moda Selvim de mevcuttur.

Moda Selvim Ayakkabı Çeşitleri

Bunlar; klasik stiletto ve Madonna stilettodur. Klasik stiletto pudra, antrasit, bej ve laci rugan olmak üzere renk çeşitleri mevcuttur. Madonna stiletto ise vizon, laci ve antrasit olmak üzere renk çeşitleri mevcuttur.

Moda Selvim

Değişen modaya uyum sağlamak, uygun fiyata kaliteli kıyafet sahibi olmak ve renk renk çeşit çeşit modelleri incelemek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Kıyafetlerde Eşarp Kullanımı

başörtüsüTesettür giyimin ana teması kıyafetler olduğu kadar eşarplar da söz konusudur. Eşarp bir tesettür kıyafetin en önemli parçasıdır. Eşarp giymenin popüler bir zamanı yoktur. Tesettür giyimde dört mevsim kullanılmaktadır. Eşarplar bir kıyafeti olduğu gibi değiştirebilme özelliğine sahiptir. Sevimli güzel bir kombin yapabileceği gibi, kıyafet bütünlüğünü de bozabilir. Bu özelliği ile tuniklerin, uzun elbiselerin ve ferace modellerinin görüntüsünü değiştiren en önemli etken olduğu kuşkusuzdur. Sıcak havalarda daha ince ve ipeksi kumaşlardan yapılanlar kullanıldığı gibi, soğuk aylar boyunca sizi sıcak tutmaya yardımcı olacak kalın kumaşlardan imal edilenler kullanılmaktadır. Farklı kesim boyutları bulunan modellerin günümüzde birçok bağlama tekniği bulunmaktadır. Bu bağlama teknikleri ile tesettür kıyafetler daha zarif ve harika kombinler haline gelmektedir.

Tüm başörtüsü modellerimiz için: https://www.modaselvim.com/bas-ortusu

 Tesettür Kıyafetlere Uygun Orantıda Eşarp Kullanılmalıdır

 

Tesettür giyimi benimsemiş herkes için eşarplar gardırobun vazgeçilmez parçası haline gelmiştir. Her zaman kıyafetler bir eşarp ile birlikte kullanılır. Bunu kullanmanın farklı yolları ve bağlama teknikleri bulunur. Klasik bağlama tekniği günübirlik kullanımlar için daha pratiktir. Yaz ve ilkbaharda hafif kumaştan oluşan tesettür elbise veya ferace ile birlikte bir eşarp kullanmak, orantılı renk ve desenler seçmek önemlidir. Eşarp seçmek söz konusu olduğun yüzlerce çeşit model, renk ve desen arasından seçim yapmanız gerekecektir. Ancak herkesin genelde kullandığı belirli renkleri bulunur. Bu renkler için de uygun kıyafetler satın almak gerekebilir. Eşarplar birçok renklere ve boyutlara sahiptir. Üzerindeki desenler ve boyutları farklı büyüklüklerde ve kişisel tarzlara uygun olarak değişiklik gösterir.

 

 Dikdörtgen Eşarplar

 

Eşarplar farklı kesimlerde imal edilirler ki, bunlardan biri de dikdörtgen eşarplardır. Bu eşarplar günümüzde birçok kişi tarafından kullanılan en popüler modellerdir. Kullanımı kolaydır ve birkaç harekette bağlanabilmektedir. Bu tür eşarplar dikdörtgen özelliği ile uzundur ve çok yönlü olarak kullanılır. Her mevsimde ve kıyafetle birlikte rahatlıkla kullanılırlar. Hafif kumaştan imal edilirler, pamuk, yük ve ipek çeşitleri mevcuttur. Bazıları karıştırılmış kumaş türlerinden imal edilerek, dört mevsim kullanılmaktadır. Bazı dikdörtgen eşarplar çiçek desenli, çizgili veya ekose baskılı olarak bulunabilir. Daha çok ferace kıyafetlerin üzerinde değişik bağlama stilleri ile ideal eşarp modelleri oluşturulmaktadır.