Hangi Özel Gün İçin Hangi Abiye Seçilmeli 

Kadınların özel günlerinde, evlilik, nişan, kına gibi özel davetlerde daha özenli elbiselere ihtiyaç vardır. En sevdiğiniz gece elbiseleri, kına gecesi gibi törenlerde giyilmek için üretilip tasarlanıyor. Çünkü tesettür abiye elbiseler daha çok o özel gecelerde tercih ediliyor. Bu tasarımların yanı sıra krep veya şifon benzeri kumaşlardan üretilen tesettür abiye modelleri de tasarlanıyor. Fakat kullanımları çok yaygın değildir.

Gece Elbisesi Hangi Noktalara Dikkat Edilerek Seçilir?

Öncelikle tesettür abiye seçimi yapılırken kullanım yeri ve zamanının belirlenmesi tavsiye edilir. Yani gece mi gündüz mü kına ile mi yoksa özel davetle mi giyileceğini belirlemek gerekir. Örneğin tesettür abiye düğün gibi sade bir tören için giyiliyorsa sade bir model seçmelisiniz. Aynı şekilde düz renkler de tercih edilebilir.

Örneğin bej ile siyahı kombinleyebilir ya da lacivert ve füme renkleri kombinleyebilirsiniz. Düğün, kına, özel kutlamalar ve daha fazlası için tesettür abiye ihtiyacınız olacaktır. Buna karşılık daha sade tesettür abiye elbiseler tercih edilebilir. Renk olarak çok koyu olanlar tercih edilebilir.

 Tesettür abiye elbise kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır. Ayakkabı çantası seçimi ve takı aksesuarı seçimi, giyeceğiniz tesettür abiye elbisesi tarzına uygun olmalıdır. Aksi takdirde, tesettür elbisesi korkunç görünebilir.

Tesettürlü Hanımların İlk Dikkat Etmesi Gereken Nokta

Tesettür abiyede dikkat edilmesi gereken ilk şey gece elbisesinin kumaşıdır. Yani sadece kumaşın rengi değil kumaşın cinsi de önemlidir. Ayakkabı ve çantalar tesettür abiye modeli ile uyumlu olmalıdır. Örneğin, abiye elbisenize benzer renkte ayakkabı ve çantalar seçebilirsiniz. Moda uzmanlarına göre tesettür abiye ile en uyumlu topuklu ayakkabılar, burnu kapalı ayakkabılar. Ayrıca aksesuar ve takı seçiminde aşırıya kaçmamak gerekir.

Aşırı takılar bir tesettür abiye elbisenin şıklığını ve kalitesini gölgeleyebilir. Bu konuda abiye giyime uygun takılar, aksesuarlar, ayakkabılar ve eşarplar her şeyin önüne geçecektir. Tesettür abiyelerdeki ince ayrıntılar, zariflik destekleyen unsurlardır. Minik ışıltıları, minik takılar, minik bronşlar ve çok kabarık olmayan elbiseler bu tarzı destekleyen ayrıntılardır. Elbette ki herkes aynı tarzda giyinmek zorunda değil. 

Moda Rüzgârlarının Abiyeler Üzerindeki Çarpıcı Etkisi

abiye-elbiseGiyim sektöründe sezonun tarzlarını belirleyen modacılar ve giyim markaları abiye elbise modellerinde bu yıl oldukça zengin tasarım çeşitleri ile bayanlara şık ve göz dolduran seçim alternatiflerini sunmaktadırlar. Özel gecelerin ve özel günlerin olmazsa olmazı gece kıyafetleri bu sezon daha bir çarpıcı modellerdedir. Renk olarak tüm renklerde tasarımlar yine devam ederken, öne çıkan tonlar pudra, mint ve nil yeşili olmuştur.

Bu tonlar daha soft bir görüntü sergilerken aynı zamanda zarafeti de simgelemektedir. Aynı zamanda bu tonlar yaz, kış giyilebilecek tonlardır. Bu yıl kumaş olarak şifon çok moda. Renklerin ahengi şifon gece elbiselerinde kendisini daha bir belli ederek, üzerinize giydiğiniz anda yaz akşamlarının sıcak rüzgârlarında uçuş uçuş şifon abiyenizle davetin en dikkat çeken bayanı siz olabilirsiniz.

 

Tesettür modasına da biraz değinecek olursak, bu yıl tesettürlü bayanlar için abiye elbise modellerinde etnik tasarımlar çok moda. Yeşil, bordo, hardal sarısı, siyah, su yeşili gibi çarpıcı tonlardaki elbiselere altın sicim işlemeli, gold tonlardaki hasır detaylandırmaları ile biraz Osmanlı esintileri taşıyan etnik gece kıyafetleri sezona damgasını vurmuştur. Bu elbiselerle kombinleyecebileceğiniz eşarplarınızda şifon ve taş ya da işleme detayları ile bezenmiş örtülerle, etnik modellerde türban modelleriyle saraylı havasına bürünerek davetlerin en şık ve stil sahibi bayanı olabilirsiniz.

 

Bu yıl uzun ya da kısa gece elbiseleri moda diye bir ayrım yapamayız, çünkü asimetrik kesimden tutunda, dekolteli, yırtmaçlı, kuyruklu, mini ya da uzun her tarzda gece kıyafetleri yine moda. Tarzınıza uygun olarak birçok modelde seçenek yapmanız mümkün. Fakat dantel detayları yeni sezon elbiselerinde daha bir yoğun olarak karşımıza çıkmaktadır.

Transparan modelleri, dantelin zarifliği ile birleştiren modacılar, daha feminen, çarpıcı modelleri asimetrik kesimler ile tamamlayarak dişiliğini ön plana çıkarmak isteyen bayanlar için tercih edilecek modeller arasındadır. Yine tasarımcıların sıklıkla uyguladığı saten üzerine dantel detayları ile bezemeleri ortaya çok şık parçalar çıkarmakla birlikte, dikkat çekmeyi, özel günlerin odak noktası olmayı seven bayanlar için tercih etmeleri gereken özel tasarımlar arasında yer almaktadır.

 

Şifonda Eşsiz Renk Uyumu

abiye giyimKadınlar için şık, zarif ve dikkat çekici bir görünüme sahip olmak her zaman önemlidir. Özellikle davetler ve özel günler şık kıyafetlerin konuştuğu önemli günlerdir. Unutulmamalıdır ki her kadına uygun abiyeler ve şık desenli elbiseler bulmak mümkündür. Sadece dikkat edilmesi gereken beden yapısına en uygun kıyafet ve rengin seçilmesi ve uyumun abartısız bir şekilde sağlanmasıdır.

Özel günler veya davetiyeler için kullanılan abiyeler kaliteli kumaşlardan yapılmış, modern kesim ve renkleriyle fark yaratan tasarımlarla vitrinlerde yer almaktadır. Şifon abiyelerde en çok kullanılan kaliteli bir malzemedir. Şifonlar oldukça yumuşak, ince, geçirgen, yüksek bükümlü ipek ya da rayon ipliğinden dokunmuş kumaşlardır. Oldukça havalı görünüme sahiptirler. Oldukça narin ve incedirler.

Elbise dışında gömlek ve etek üretiminde de kullanılsa da elbisedeki kadar şık bir görünüm oluşmaz. Ancak fuar gibi aksesuarlar için sıkça kullanılmaktadır. İç göstermesi sebebiyle astarla kullanılmasında fayda olacaktır. Ancak tesettür modellerinde dışarıdan başka bir kumaşla model oluşturulduğunda iç astar kullanılmayabilir. Genel yapısı ile zor bir kumaş çeşidi olan şifon zor kullanımı yanı sıra doğru bir modelde çok şık sonuçlar meydana getirebilir.

Abiyelerde siyah her zaman asaletin rengi olarak en çok tercih edilen renklerdendir. Özellikle bir başka baskın renk olan mor ile birleştiğinde daha da eşsiz bir görünüm meydana çıkar. Şifonun parlak ve şık görünümü bu renk uyumuyla birleştiğinde ise özel günlerde şıklık kaçınılmaz olacaktır.

Tesettür abiye giyim tercih edenler için uygun olan ürün imalatında poliviskon, bel kısmı pul payet, kuyruk kısmı krep şifon kullanılmıştır. Üst kısmındaki işçilik şık tasarlanmış ve fark yaratmıştır. Uzun kuyruk kısmıyla şık tasarıma sahip bu elbise kullanıcısıyla uyum sağlayacaktır. Elbise siyah ve morun eşsiz uyumu ile ince işçilikle üretilmiştir. Ön kısmı 1,5 metre, kuyruk kısmı ise 175 cm’dir. Astarsız ve iç göstermez özelliğiyle tesettürlü kadınlara rahat kullanım sunmaktadır.

Ürün siparişi verilirken normalde giyilen beden ölçüleri baz alınmalıdır. Temizliği ise kısa programda ve 30 derecede gerçekleşmelidir. Ürünün ödemesi site güvencesiyle tüm kartlara taksit imkânıyla mümkündür. Anlaşmalı bankalar aracılığı ile ve sorunsuz teslimatla kullanıcılara ulaşacaktır.

Tesettürde Öncü Olacak Özel Gecelerin Vazgeçilmezi Abiye Modelleri!

abiyeDüğün, nişan, özel gecelerde ve kutlamalarda her bayanın olmazsa olmazı olan abiye modelleri tesettürlü bayanlar için özel olarak hazırlanan farklı tasarımlar tesettür abiye çeşitleri kapalı bayanlar için özel gecelerde giyebileceği en modern ürünlerdir. Her zevke uygun göz alıcı tasarımlar kaliteli el işçiliği, kaliteli kumaş ve aksesuarlarla bir bütün oluşturarak tesettür giyimdeki ayrıcalığı ön plana çıkarmaktadır.

Kapalı bayanlar için özel gecelerde şık ve modern bir şekilde giyebileceği en ideal tesettür abiye modelleri arayışlarınıza öncü olacak çeşitlerden oluşmaktadır. Her bayanın zevkine hitap eden her özel gecelerde bayanların vazgeçilmezi olan abiyeler artık daha farklı daha tarz modelleri ile sizlere sunulmakta. Her ortamda farklılığı ve tarzı yakalamak için sizlerde bu zevkli ve hoş modeller ile seçimlerinize kolaylık sağlamalısınız. Doğru bir kombin ile sizden şık bir bayan göremezsiniz emin olunuz ki.

 

Kapalı bayanların bu abiyeler ile şık aksesuar ve takılar bunun yanında şık ayakkabılar ile kombin yaparak kendi tarzını yaratması en büyük hedeftir. Tesettürlü bayanlar için özenle hazırlanan farklı tarz abiyeler girdikleri her ortamda mükemmel ve modern bir görünüm havası verecektir. Farkınız tarzınız zevkiniz her ortamda kendini göstersin istiyorsanız eğer sizlerde bu farklı tasarımlardan oluşan modern abiyelerle vakit kaybetmeden buluşmalısınız. Her zevke hitap eden modeller genç yetişkin her bedene uygun modeller sizlere özel fırsatlar tek tercihiniz olacaktır.

 

Tesettürlüyüm nerede şıklığı yakalayacağım diyorsanız eğer kesinlikle yanılıyorsunuz. Sizlere özel hazırlanan en mükemmel abiye modellerini gördükten sonra yanılgınızı bir kez daha anlayacaksınız. Her kadın güzeldir önemli olan düzgün kombin düzgün tarz ve farklılığı yakalamak. Sizlerde her ortamda etkileyici ve modern bir görünüm yaratmak istiyorsanız eğer şık ve modern abiye modelleri ile hemen harekete geçmelisiniz. Hayalinizdeki abiyelere en zevkli seçimler ile ve özel fırsatlar ile sahip olmanız artık çok mümkün. Özel gecelerin vazgeçilmez giysisi olan abiyeler tarzınıza tarz katacak modelleri ile sizlerle buluşuyor. O halde şimdi hareket zamanı.