Tunik De Bu Yıl Hangi Modeller Öne Çıkacak

 

Tunik, pek çok bayanın beğenerek gardolabında aldığı kıyafetler arasında yer almaktadır. O kadar ki tesettür tunik yalnızca kapalı bayanlar tarafından değil; aynı zamanda açık olan bayanlar tarafından da beğenilerek giyilmektedir. Rengine ve modeline göre günlük hayatta, özel günlerde, ev gezmelerinde ve özel gecelerde giyinmektedir. Kısaca söylemek gerekir ise tunik; hemen hemen bütün bayanların hayatlarında vazgeçilmez yere sahiptir. Kadınların hayatlarında bu kadar çok öneme sahip olan tunik de bu yıl hangi modeller öne çıkacak? Bu sorunun cevabını sizler için araştırdık işte sonuçlar:

 

1- Tüm Renkler Moda

 

Tesettür tunik de bu yıl da her yıl olan düzen bozulmayacak. Tüm renkleri moda dergilerinde ve vitrinlerde görmek mümkün. Bu sebep ile gardolabınızda var olan farklı renklerdeki tunikleri bu yıl da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Tek bir şart ile; size yakışan ve giydiğiniz ortama uygun olan bir renk olması gerekir.

 

2- Hamileler İçin Tunik

 

Hamile bayanların; hamilelikleri boyunca istediği en önemli şey hiç şüphe yok ki rahatlıktır. Tunik de tüm herkese bu olanağı sağlamaktadır. Hatta rahatlığının yanında şıklıkta sunmaktadır. Bu da hamileler tarafından özellikle de ev gezmelerinde tuniğin tercih edilmesine sebep olmaktadır. Tuniklerin altına giyecekleri hamile pantolon ile rahatça istedikleri yere gidebilirler. Bir de modacıların hamileleri düşünerek; göbek kısımlarına ekledikleri bebek figürlerini düşünür isek tunikler daha bir cazip hale gelmektedir.

 

3- Spor Giyimin Vazgeçilmezi

 

Tunik deyince akla ilk gelen tarzlardan birisi spor görünüm olmaktadır. Çünkü tesettür tunik genel yapısı itibari ile giyen kişinin spor görünmesine katkı sağlamaktadır. Tuniklerin sağlamış olduğu rahatlığı da düşünürsek spor kesim tarafından tercih edilmesi çok da şaşılacak bir durum olmasa gerek… Tuniklere eklenen zımba detayları, kimi tuniklere süs amaçlı konulmuş kimilerine ise hem süs hem de kullanmak için konulmuş fermuarlar, şık ve zarif düğmeler bu yıl spor tunikler de göze çarpan detaylar arasında yer almaktadır. Kumaş olarak ise yazın ve sıcak havalarda şifon kumaş, kışın ve daha soğuk havalarda kalın ve kadife kumaş ile tunikler piyasaya sunulacaktır.