2018 Tunik Modelleri

 

Pek çok model ve renk seçeneği ile 2018 yılında da tesettür giyim tercih eden bayanların gözde kıyafetlerinden biri olan tesettür tunik modelleri bu yıl mevsim renklerini tüm sezonlarda kullanmaktadır. Özellikle ilkbahar ve yaz mevsimini temsil eden sarı, yeşil ve mavi tonları 2018 tesettür giyim modellerinde kış sezonlarında da kullanılmaktadır. Renkli tesettür tunik modelleri benzer tonlarda mont ve trençkotlar ile oldukça şık bir kombin sağlamaktadır. Bu nedenle, bayanların dolaplarında renkli tunik modelleri kış aylarında da hakim olmaktadır. Renkli kumaş yapısının yanı sıra farklı kumaş türleri de 2018 yılına damga vurmaya hazırlanmaktadır.

 

2018 Tesettür Tunik Modellerinde Kürk Detayları

 

2018 yılının trend modelleri arasında kullanılan detaylarda kürk unsuru dikkat çekmektedir. Renkli tesettür tunik modelleri üzerinde kullanılan kürk detayları bayanlara hem şıklığı hem de sadeliği kazandırmaktadır. Özellikle, yaka ve kol kısımlarında hakim olan kürk detayı klasik bir dokunuş ile birlikte dişiliği de en iyi yansıtan detaylardan biri haline gelmiştir. 2018 yılının trend parçalarının pek çoğunda görülebilen kürk detayı tunik, ferace, mont ve trençkot modellerinde de bulunmaktadır. Oldukça beğeni toplayan yeni sezon tesettür tunik modelleri kumaş ve çeşitlilik bakımından da bayanların şıklığını sergileyebilmektedir.

 

2018 Tesettür Tunik Modellerinde Kumaş Yapısı

 

Her geçen yıl tesettür modasının değişmesi ile birlikte tesettür modellerinde kullanılan kumaş türleri de farklılık göstermektedir. Bazen kullanılan kumaş yapısı ve kumaş dokusu trend haline gelerek pek çok tesettür giyiminde kullanılmaktadır. Genel olarak tesettür giyim modellerinde kullanılan pamuklu kumaş dokusu trend kumaşların ortaya çıkması ile yerini farklı kumaş yapılarına bırakmıştır. 2018 tesettür tunik modelleri başta olmak üzere pek çok tesettür kıyafet üzerinde kullanılan kadife kumaşlar da bayanların oldukça dikkatini çekmiştir. Kadife kumaşın bayan üzerinde vermiş olduğu ağır ve dişi duygular şıklık konusunda bir trend haline gelerek, bayanların beğenisi de kazanabilmiştir. Tunik, ferace hatta abiye kıyafetler de bile kullanımı mümkün olan kadife kumaşlar daha çok klasik ve ağır duruş sergileyen kıyafetler için uygun bulunmaktadır. Zamanla spor modellerde de şıklığı kazanmak isteyen bayanların tercihi haline gelen kadife kumaşlar, spor eşofman modellerinde de oldukça beğeni toplayabilmiştir.