Tesettür Giyim Modasının İlgi Uyandıran Tasarımları

Her sezon tesettür giyim modasında çok büyük bir yere sahip olan ve bu yılda da farklı kreasyonu ile ilgi uyandıran tesettür yelek modelleri, her zevke hitap eden alternatiflere sahiptir. Son yılların en şık tesettür giyim tasarımları arasında yer alan yelek modelleri, modern bir çizgi kullanılarak tasarlanmıştır. Farklı renk ve özelliklerde yelek modellerine ulaşabileceğiniz bu yılın modasında, her yaş grubuna hitap edebilecek seçenekler mevcuttur.

 

Son derece şık ve dikkat çeken kombinler yapmanıza imkan tanıyan bu senenin tesettür modelleri, spor giyinmekten hoşlananlar için de çok özel seçeneklere sahiptir. Kot yelek modellerini hafta sonu gezmeleri ya da günlük hayatınız için tercih edebilir, farklı tarzınız ile tüm ilgiyi üzerinize toplayabilirsiniz.

 

 Tesettür Trençkot Modellerinde Bizi Bu Sezon Neler Bekliyor?

 

Serin havalar için vazgeçilmez bir dış giyim parçası olan ve şık bir tasarıma sahip olan tesettür trençkot modelleri, bu sene de çok fazla alternatifi ile beraber tesettürlü bayanların beğenisine sunuluyor. Her zaman ve her yerde rahatlıkla kullanılabilecek olan trençkot modelleri, çok uzun süreden beridir tesettür giyim modasında önemli bir yer edinmektedir. Bu yıl trençkot modellerinde süet detaylar çok fazla ilgi görmektedir. İster günlük hayat isterseniz de ofis ortamında tercih edebileceğiniz tesettür trençkot modelleri, rahat ve gösterişli bir görüntü yakalamanızı sağlayacak.

 

 2018’De En Popüler Tesettür Giyim Modelleri Hangisi?

 

Bütün bayanların hayatında ciddi bir yere sahip olan tesettür elbise modelleri, bu yılda da farklı kumaşları ve desenleri ile oldukça fazla dikkat çekmektedir. Kombin yapma sorununu ortadan kaldıran ve herkesin kişisel zevklerine hitap edecek seçenekleri sunan tesettür elbise modelleri, uygun fiyatları ile satışa sunulmaktadır.

 

En özel dış giyim tasarımlarından biri olan ferace modelleri, günümüzün modasına uygun özelliklerde yeniden hazırlanarak bayanların beğenisine sunulmuştur. Her giyim tarzına hitap eden modern tasarımları ile beklentileri karşılayan ferace modelleri, bu yıl daha renkli ve şık seçenekleri ile moda severleri karşılıyor. Her zaman şık görünmek istiyorsanız eğer siz de bu yılın tesettür giyim modasında sizler için hazırlanan birbirinden özel modelleri sakın kaçırmayın.

 

2018 Yılı Tesettür Modası

Tesettür giyim ülkemizde en çok tercih edilen giyim ürünleri arasında ilk 10 sırada yer alıyor. Özellikle son zamanlarda artan çeşit ve modanın etkisi ile artan kalite sonucunda kullanıcılar yoğun bir şekilde tesettür giyime yönelmiş durumda. Bu yoğun ilgi her sene yeni bir modanın ortaya çıkmasına sebep oluyor. 2018 yılının tesettür modası daha önceki senelere göre bir nebze daha ilgi çekici ve daha şık duruyor. İşte onlardan bir kaçını modaselvim.com olarak sizin için seçtik.

 

           Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri her zaman boydan tek renk tesettür elbiseler olmuştur. Özellikle 2018 yılının en çok göze çarpan ve dikkat çeken tesettür giyim tarzı boydan tek renk ve yanına alınan sade takılar oldu. Özellikle boydan siyah veya kahverengi, kolları işlemeli elbiseler oldukça yoğun ilgi görüyor.

 

 Tesettür giyimde doğru şal seçimi

 

           Tesettür giyim denince akla elbette şal ve başörtüler gelmektedir. Tesettür giyimin olmazsa olmazı olan bu parçalar 2018 yılında da tesettür kıyafetlerine en güzel ve en şık görünümü katacak. Yanlış renk seçimi ise elbise ne kadar kaliteli ve şık olursa olsun bu kaliteyi örtecek seviyede olur.

 

Tesettür Gömlekler

 

Özellikle yaz aylarının yaklaşması ile beraber ev içinde ve ev dışında giyilen bol sade tesettür gömlekler oldukça şık ve harika görünüm katıyor. Biz modaselvim.com olarak 2018 yılının en şık ve en kaliteli gömleklerini size sunarak bu senenin modasından en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyoruz.

 

 Tesettür giyimde aksesuar seçimi

 

Her giyimde olduğu gibi tesettür giyimde de aksesuar oldukça önemli. Giyilen şık sade bir elbisenin yanına alınan çok parlak ve aşırı renkli çantalar görüntüyü bozduğu gibi, çanta ve elbisenin aynı renkte veya diğer aksesuar ve elbiselerin aynı renkte olduğu giyim tarzları oldukça dikkat çekici. Bu konuda da bir modaselvim.com olarak sizlere en iyi ürünleri sunmaktayız. Özellikle saat, çanta v.s tüm seçimlerinizi çok rahat bir şekilde istediğiniz zaman Mağazamızdan yapabilir ve 2018 modasını en yakından takip edenler arasında yerinizi alabilirsiniz.

 

 

Yeni Sezon Tesettür Ürünleri Neler?

Elbiseler yeni sezon tesettür ürünleri arasında fark yaratacak öncülüğe ev sahipliği yapıyor. Özellikle eşofman modelli elbiseler rahatlığını şıklığı ile perçinlemek isteyen hanımların ilk tercihi. Rahatlığın kendisi ise polyester ve viskoz kumaşlarının özenli ve dinamik kullanımı ile birleştiriliyor. Ek olarak elastan kumaşı bulunan eşofman elbiseleri son yıllarda piknik ve benzeri toplantılarda sıklıkla tercih ediliyor. Bu yıl yeni sezon tesettür giysileri içerisinde naturel kumaşlardan imal edilmiş elbiseler de göze çarpıyor.

 

Son dönemde hanımlar için olmazsa olmaz kabul edilen şıklık yarışına bir de konfor yarışı eklendi. Artık çeşitli davetlerde, iş yerlerinde ve düğün gibi organizasyonlarda çekici olmak kadar rahat bir görünüm içerisinde olmak da önemli. Bunun farkına varan tesettür giyim firmaları başta elbiseler olmak üzere tüm ürünlerde rahatlık ve konforu sağlayan kumaşları eser miktarda kullanmaya başladı. Vücuda tam oturan ve istenen esnekliği sağlayan elbiselerde düğme detaylı ve cep detaylı gibi ayrıntılar da bolca kullanılıyor.

 

Çiçekli ve incili desenlere de ev sahipli yapan elbise modelleri mevcut. Etek ucu danteller ile süslenmiş olan elbiseler ise düğünlerin vazgeçilmez unsuru olmaya devam ediyor. Düğün ve benzeri davetlerde şık görünmek isteyen hanımlar için ek olarak fırfır detaylı jile elbiseler de moda olmuş durumda. Katalog seçimlerinde hangisini alsam diye kararsızlıklar yaşayan müşteriler için bol indirimli ve kampanyalı ürünler de mevcut.

 

 Tesettür Kombininde Yeni Sezon Farkları

 

Kombinler yeni sezon tesettür markaları tarafından günlük ve ofis kombinleri olarak ikiye ayrılmış durumda. Kombin oluşturmak isteyen hanımlar tercihlerini ev ve ofis olarak ikiye ayırabilirler. Trikodan oluşan ikili kombin seçenekleri özellikle ofis ortamında belli bir ağırlığı bulunan ve karakteristik renkleri her tipteki iş yerlerine uyum sağlayan seçenekler arasında bulunuyor.

 

Çeşitli desenlere ev sahipliği yapan ve bol paça gibi bir tarzı da yakalamış olan kombin seçenekleri ise genelde ev ve sosyal yaşam için ideal bir porte oluşturuyor. Bağcıklı panço kombini ise özellikle genç hanımların çeşitli tatillerde ve yolculuklarda tercih edebileceği türden. Tüm kombin ürünleri 2’li ya da 3’lü seçenekleri ile alışverişe hazır.