Tesettür Elbiselerde 2018 Yaz Kreasyonunda Neler Moda?

Elbiseler bayanların gardıroplarında, her zaman yer verdikleri kıyafetlerin başında gelmektedir. Her sezon farklı elbise modelleri, vitrinlerde yerini alırken, kreasyonlar da modaya göre şekillenmektedir. Tesettür giyinen bayanların yaz sezonunda rahat bir şekilde giyebilecekleri, birbirinden renkli elbise modelleri 2018 tasarımlarında yer almaktadır. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar, modayı takip eden Moda Selvim sitesinde bulabilmeleri mümkündür.

 

 Taş Detaylı Elbise Modelleri

 

Taş detaylı elbise modelleri ilk aşamada sanki abartılı gibi bir izlenim uyandırabilir. Ama kesinlikle günlük giyimde rahat bir şekilde giyebileceğiniz tesettür elbise modelleri arasında yer almaktadır. Renk seçenekleri açısından yaz sezonuna hitap eden taş detaylı tesettür elbiseler, kloş etekli ve belden kuşaklı olarak tasarlanmış bir üründür. Tesettür elbise tasarımlarından birini, zevkinize göre bir rengi seçerek giyebilirsiniz. Taş detaylı tesettür elbiseyi aynı zamanda spor ayakkabılarla ve topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

 

 Modası Geçmeyen Puantiyeli Elbiseler

 

Puantiye modası kıyafetlerden tutun da ev dekorasyonuna kadar son iki yıldır moda olmuş durumda diyebiliriz. 2018 yaz sezonunda da tesettür elbise modellerine puantiyeli kumaşları görebilirsiniz. Mint yeşili, pudra, kırık beyaz, siyah puantiyeli tesettür elbise modellerini günlük olarak giyebileceğiniz gibi, özel davetlerde de rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Başınıza takacağınız eşarp veya şalı elbisenin kumaşında yer alan puantiyenin renginden seçerseniz, şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

 

 Zarifliğin ve Şıklığın Temsilcisi Şifon Elbiseler

 

Şifon elbise her sezon ve her dönem, bayanlar tarafından mutlaka tercih edilen elbiselerin başını çekmektedir. Şifon elbiseler önceden sadece özel günlerde giyilirken, artık son dönemler bayanlar, günlük giyimde de tercih ederek, şıklığı sokak modasına taşımaktadırlar. Haki yeşili, bebek mavisi, pudra rengi ve vazgeçilmeyen siyah renklerde tesettür şifon elbiseler, Moda Selvim’de yer alan renk seçenekleri arasında bulunmaktadır.

 

 Püskül Detaylı Tesettür Elbiseler

 

Püskül detaylı tesettür elbiseler, özel davet ve organizasyonlarda giyilebilecek şık tasarımlar arasında yer almaktadır. Yakasında ve kollarında püskül detayları, baş örtüsündeki inci detaylarla davetlerin en şık kadını olabilirsiniz. Geniş bir renk yelpazesine sahip Moda Selvim sitesinde yer alan püskül ve inci detaylı tesettür elbise modellerinden birini tercih edebilirsiniz.

 

Tesettür Elbise Modelleri Ve Fiyatları

Tesettür elbise modellerinin başında tek omzu güpürlü olan modeller geliyor. Bu ürünler poliviskon kumaştan üretilmekte. Bu da demektir havayı çok iyi geçiren ve kişinin konforunu sağlayan bir kumaş ile imal edilmiştir. Hanımların dikkatinde olan tesettür elbise fiyatları ile birlikte bu ürünlerin beden ölçüleridir. Artık her boyda ve bedende imal seçenekleri bulunan elbiseler mevcut. 38 beden başlayıp 48 bedene kadar uzanan geniş yelpazede bir seçim imkanı bulunuyor. Güpürlü elbise modellerinin yaka biçimleri ise bisiklet yaka.

 

Astarsız olan bu modeller önden düğmeli seçenekleriyle cazip kullanımlar sunmakta. Sıktırmadan ve derece ayarları dikkat edilerek yıkandığı takdirde tesettür elbiseler uzun yıllar boyunca eskimeden ve solma etkileri göstermeden giyilebilir. Bir diğer ise kemerli tesettür elbiseler. Bu ürünlerde aksesuar derdinde son veriliyor. Hanımlar direkt olarak kemerli elbiseler giyerek şıklığını tescillemiş oluyor. Güpür incili elbiseler ise dabıl kumaştan üretilmekte. Bunun anlamı çift katlı olmalarıdır.

 

Her bir katta farklı renk seçenekleri sunularak rengarenk bir çizginin dışa vurumunu yansıtırlar. Bu sayede hanımlar tek bir elbisede iki renk seçeneğini ve zenginliğini doyasıya yaşamaktalar. İnci detaylı elbiselerde öne çıkan bir diğer detay ise hakim yaka olmasıdır. Bu da hanımları hem modern hem de klasik ölçülerde zarif göstermektedir. Hafif likralı kumaş kullanılarak üretilen ceket görünümlü abiyeler ise özellikle nişan ve düğün gibi davetlerde hanımların gardıroplarından alıp giyebilecekleri özel seçkiler arasında yer alıyor. Adından da anlaşılacağı üzere hafif olan bu kumaş türü ile birlikte saatlerce ayakta kalıp arz-ı endam edilse bile bir ağırlık değil taşınan sadece zariflik oluyor.

Tesettür elbiseleri incelemek ve en uygun fiyatlardan yararlanmak isterseniz Alışverişe Başla

 Tesettür Elbise Fiyatları

 

Hanımlar için özel indirim kampanyalarına tabi tutulan tesettür elbise fiyatları her cebe uygun geniş bir seçim şansına ev sahipliği yapıyor. Buna göre sezonluk tesettür elbise fiyatları takip edildiği takdirde indirimli zamanlarında yarı yarıya fiyatları ile alınabiliyor. Aynı zamanda kampanyaları takip eden çok daha uygun fiyatlarla bir yerine iki adet elbise alarak hem görünümlerini hem de dolaplarını zenginleştirebiliyor. Bunun için renk ve biçim uyumu kadar fiyat ve cüzdan uyumu da önemli yer tutuyor.

 

 Son Trend Tesettür Elbise Modelleri ve Fiyatları

Bayanların gardıroplarının vazgeçilmez kıyafet parçalarından biri de elbiselerdir. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar modayı yakından takip eden, kaliteli ve özgün tasarımların yer aldığı Moda Selvim’deki tasarımcıları inceleyebilirler. Bu sezonda kreasyonlarda yer alacak, indirimdeki tesettür elbise fiyatları hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

 

Dört mevsim farklı tasarımların yer aldığı moda sektöründe tesettür elbise modelleri de çeşitlilik göstermektedir. Moda Selvim’de bulunan elbise seçenekleri arasında günlük giyimde ve özel davetlerde giyebileceğiniz modelleri bulabilmeniz mümkün.

 

 Prenses kollu tesettür elbiseler

 

Son trend elbiselerde yer alan prenses kollar bu sezon yine tasarımlarda göze çarpmaktadır. Belden kuşaklı, sırtı fermuarlı ve inci detaylı pelerin kollu elbiseler günlük giyimde tercih edebileceğiniz modeller arasında yer almaktadır. Renk seçenekleri arasında bordo, kiremit, şarabi, mürdüm ve siyah renklerde prenses kol tesettür elbiseleri görebilirsiniz.

 

 Fırfır detaylı tesettür elbiseler

 

Tesettür elbise modelleri içerisinde bulabileceğiniz fırfır detaylı elbiseler oldukça şık duran tasarımlar arasındadır. Günlük giyimde ya da özel davetlerde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sezona damga vuran renklerde tasarlanan fırfır detaylı elbiselerde zümrüt rengi, gül kurusu, bordo, kahverengi, bebek mavisi ve vazgeçilemeyen siyah renkte bulabilirsiniz. İndirimli ürünler arasında yer alan fırfır detaylı tesettür elbise fiyatları da bütçenizi sarsmayacaktır.

 

 Kot işlemeli tesettür elbiseler

 

Kot elbiseler bayanların her zaman tercih ettiği elbise modelleri arasında yer almaktadır. Bu sezon da hem fiyat açısında hem de tasarımlar açısından şık modelleri Moda Selvim’de bulabilirsiniz. Etamin nakışlı, işlemeli, belden kuşaklı farklı renk tonlarında kot tesettür elbiseleri arasından birimi seçebilirsiniz. Ekonomik olarak bütçenizi sarsmayacak tesettür elbise fiyatları seçenekleri bakımında da tercih edebileceğiniz bir üründür.

 

 Güpürlü tesettür elbiseler

 

Eski yıllarda çok moda olan güpür işlemeli elbiseler bu sezon tekrar moda tasarımcılarının kreasyonlarında yer almaktadır. Kolları volanlı ve gül güpür işlemeli tesettür elbise modelleri günlük giyimde ve özel davetlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şık bir görüntü oluşturan güpür tasarımlar elbiselere ayrı bir hava kattığı için bayanların vazgeçilmez tercihleri arasında bulunmaktadır. Renk seçenekleri arasında son trend renklerde tasarlanan modelleri bulabilirsiniz.

 

Baharın Habercisi Tesettür Elbise Modellerinde Neler Var?

Sıcak havalar kendini göstermeye başladıkça çok daha ferah ve iç açıcı tesettür elbiselerin gün yüzüne çıkmaya başladığı bu yılın modasında, herkes kendi tarzını ve zevkini en etkin şekilde yansıtacak seçenekleri bir arada bulabilecektir.

 

Her mevsim konforu yakalayabileceğiniz en ideal parçalardan biri olan ve iddialı tasarımları ile de ayrıcalık yaratmanızı sağlayan yazlık tesettür elbise modelleri, hem günlük hayatınızda hem de özel günlerinizde sizlere eşlik etmektedir.

 

Rengarenk ve canlı renkleri ile bize baharı müjdeleyen birbirinden özel tesettür elbise tasarımları, hem pratik kullanımı hem de kolay kombin imkanı ile bayanların her daim bir numaralı seçenekleri arasında yer almaktadır.

 

 Tesettür Abiye Modasının Bu Yılki Gözde Parçaları Neler?

 

Özel zamanlarınız için sizlere eşlik edecek en özel parçalardan olan abiye tesettür elbise modelleri, başarılı tasarımcıların ellerinden çıkarak iddialı görünümleri ile tüm gözlerin odak noktası olmayı başarmaktadır. Gösterişli ve zarif duruşları ile ilgi gören tesettür abiye elbise modelleri, bu sene payet ve güpür şıklığı ile de yürek hoplatıyor.

 

Son derece iddialı bir görünüme sahip olan simli görünümde şifon elbise modelleri, iddialı bir görüntüye sahip olmak isteyenler için en özel parçalar arasında yer almaktadır. Sezonun en moda renkleri kullanılarak tasarlanan ve farklı vücut tiplerine hitap eden abiye tesettür elbise modelleri, her mevsime uygun özel kumaşları ile ilgi uyandırmaya devam ediyor.

 

 Büyük Beden Tesettür Elbise Modellerinde Moda Çizgiler Neler?

 

Modayı yakından takip eden her bayan için uygun alternatifler sunan tesettür elbise modelleri, vücut hatlarınız belli olmadan ve kendinizi rahatsız hissetmeden şık olabilmenize imkan tanıyor. Dantel, işleme gibi senenin modasını yansıtacak detayların kullanıldığı bu yılın moda büyük beden tesettür elbise modellerinde gündelik hayatınız ya da özel günleriniz için seçenekler sunmaktadır.

 

Günün en dikkat çeken ve en şık isimlerinden biri olabilmeniz için sayısız alternatifte ve yılın modasını en güzel şekilde yansıtan modellere ulaşabileceğiniz tesettür elbiseler, kendi farklı ve ayrıcalıklı hissetmek isteyen herkes için çözüm önerileri sunmaktadır.